Přejít na výpis diskuzí
Nové hardwarové nároky PC verze Watch Dogs jsou ještě vyšší
8.10.2013 | Aleš Smutný
180 příspěvků
-
Verze na soucasny konzole budou oškubanej humus...
-
A měsíc po vydaní hry se pak ředitel vyjádří, že ho prodeje PC verze zklamaly :D
-
:-D Kašlu na WD. Počkám 20 let na cloud gaming a pak si WD zahraju ve full detailech;-)
-
Akorát, že doporučená sestava smaže novou generaci konzolí tak 3krát.... *7*
-
Kdo nebrble neni cech, hop hop hop.
-
Nech ho stejne to nepochopi
-
V jedne diskuzi si stezujete, ze konzole brzdi vyvoj a kdyz se objevi jedna hra, co konecne naplno vyuzije nejmodernejsi hardware, tak si zase stezujete. :)
-
Proc by se meli namahat se slozitym portovanim X360/PS3 verze na PC, kdyz muzou jednoduse naportovat Xbone/PS4 verzi? :)
Ja bych si to stejne na PC neporidil. Urcite to bude obsahovat ten Uplay malware, kvuli kteremu to nepujde hrat, kdyz zrovna budu mit cas.
Asi pred mesicem jsem si chtel po dlouhe dobe zahrat AC:Brotherhood, ale mohl jsem si akorat tak nakaslat, protoze Uplay server mel zrovna vypadek. -
To sou ale jiný verze. PC bude evidentně společná s těmi next-gen.
-
Já to vím. Proto mi přijde absurdní, aby to musely umět i minimální požadavky.
-
X360 a PS3 už vůbec ne, DX11 nerozjednou. Proč by měly?
-
Může mi někdo vysvětlit důvod předražené i7? Přijde mi, že Ubisoft absolutně kašle na jakoukoliv optimalizaci a prostě si někdo vezme katalog pc komponentů a náhodně vybere to, co se mu líbí.....Mimoto fakt mě zajímá, jak Xbox 360 a PS3, tedy zastaralé stroje rozjedou ten Dx 11. Tímto tahle hra klesá docela dost či spíše její tvůrci, kteří jsou jenom líní.
-
Som na tom podobne ale mam 560 Ti.
Ale k veci. Presne ako pises, nedam si full HD al zmensim rozlisenie a zrazu vsetko pofrci.
Tam ti poziadavky, sice pisu co za zostavu, ale nenapisu ze je to pri Full HD :D
A povtsinou v kazdej hre, staci zmensit kvalitu tienov a ziska sa vela FPS naviac.
Napada ma dalsia vec, zverejnili naroky a kolke halo je okolo toho.
Nahoda ? Mozno.
Ale dobra reklama :) -
Nechapu, ze si takovym zpusobem zneprateli PC scenu. Tam je totiz jedina nadeje, ze i v tech piraty zamorenych vodach se najde par poctivcu a hru si koupi. Konzolisti jsou totiz momentalne tak prezrany z GTA V, ze kvuli tyhle chudakove sandboxovce urcite nebudou vytahovat pirko a simrat se jim v krku, aby si v zaludku udelali misto pro tuhle podradnou krmi...
-
Kurnik lopata, já už se v těch zkratkách nějak nevyznám *15*
Jak velkej je rozdíl mezi i5 a i7? Jak "stárnu", tak už nějako nemám čas ani chuť se v tom hrabat. Se na to vykváknu, koupím konzoli a náročné hry budu kupovat tam. Až bude PC verze na Steamu za 10 éček, kupím a uvidím jak to pošlape.
Nároky se zvýšili skokově, jsem zvědav jestli se stejně skokově zlepší kvalita grafiky a fyziky ve hrách. -
To už hodně dávno, nejen v poslední době. Trend je jednodušší vývoj na všech platformách a to nejde ruku v ruce s optimalizací, spíš naopak.
-
Mě by zajímalo jak toto testujou :D
-
Nějaký dohody s výrobcema hardwaru a takový věci podle mě nejsou. Teda existují, ale v tomhle si myslim ne. To by přece žádnej efekt nikomu nepřineslo, spíš negativní. 6GB se určitě uvádí, protože to jsou už ty verze společný a podobný co dělaj i na next-gen a to je asi velikost paměti, na kterou cílí i ty nextgeny.
-
bude to exkluzivne zmrsenej port, dyt to vydaj i na ps3/xb360 *6*
-
AMD Phenom X4 965 BE 3,4 takt na 3, 7
Radeon 6870
8 GB ram
No mam se asi na co tesit. Uprimne mam v posledni dobe pocit, ze vyvojari serou na optimalizaci a radsi vyhodej vyssi naroky.