Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smrdute,decko. *4*
  • Tak já mám jednu z prvních generací i7, konkrétně 860 2,80 Ghz (8.000,-), grafárnu radeon HD 5780 (nově vyšlá karta v té době 11.000,-), základovku ASUS P7P55D (6.000,-), zdroj 750 W (corsair 3.000,-), pravda, repráky od logitechu 2.1 (2.500,-), HDD 640 GB (WD 1.600,-), paměti 2x 2048 (1.500,-), case a větráky spešl od prodejce (3.000), plus kabeláž, zahoření a hovádiny okolo 2.000,- a samozřejmě W7 32bit cca 3.000,-. Ceny už si přesně nepamatuju ale je to tak *3*. Ve své době to holt bylo dělo (až na procák, ale 20k za nejlepší se mi dávat nechtělo), Nvidia ještě neměla grafárnu s dx11, takže šel nejnovější model od ATi. Žel, za ty prachy co jsem dal tehdá já, dnes koupil bratranec asi tak dvojnásobně lepší dělo. Holt pokrok nezastavíš *1*
  • Asi tak.
  • No, ale zatím to jejich chování něco takového ani nenaznačuje, i když je jasné, že budou chtít vydělat co nejvíc. Nebo možná je ten jejich port mizerně zpracovaný a oni se rozhodli z této chyby udělat "featuru". Pod záminkou next-genu by se pak nemuseli otravovat s nějakým opravováním chyb, který by snížili nároky na HW. Doufám, že, ale převáží nakonec ty nižší minimální HW nároky.
  • Nakonec to stejne skonci na tom, ze po kazdejch 10ti minutch hrani budes 5 cekat na load.
  • I demnt vi, ze zadny jiny verze neexistujou, jen ty tu meles porad tyhle kraviny.
  • A svali se to na piraty ... ;D
  • A kazdy jednojadrovy PC ma asi tak 10x vyssi vykon ...
  • Boze muze byt nekdeo tak blbej? Zjevne muze ... pokud se hra dela na vic ruznych platforem, tak samozrejme JE v z 99% TOTOZNA. Neexistuje pak zadnej duvod, proc na PC nedat k dizpozici lowres stejne jako to bude na konzolich - to by vyvojari museli byt leda dementi, protoze by sami sebe okradali o prijem.

Dtto pozadavek na 64bit a dalsi ptakoviny ...
  • Otazka spis je, jestli ta hra podle toho bude vypadat - cimz osobne nemyslim vzhled. Pokud se totiz spickovy hry spokojej se setinovym vykonem, tak tohle podle pozadavku musi dostava mininalne 11/10.
  • Pokud si kupuju CPU za 5+k ... nebudu ho davat do MB za litr ... Uz jen proto, ze dost pravdepodobne velmi rychle chcipnou smejdsky kondiky/ztabilizatory a ten CPU vemou sebou.
  • Jop, to je taky dobrej pristup ... pak nemaj mit "drivery" 1/2GB ... kdyz vsechno do dojebou vyvojari musi spravit ovladac ...
  • Hmm ... sem vazne zvedav, kolik hracu nakoupi HW za 30k+ jen proto, aby videli na prdeli hlavniho hrdiny bedara v HD ...
  • Nam chudacikom ostava Steam sale za 5€ :(
  • Probuh, to te nekdo strasne okradl. Ja mam 3,5 roku stary pocitac za 20k bez periferii a minimalni splnuje v pohode. Z doporucenych mi chybi akorat procesor protoze mam prvni generaci i5.
  • hmmmm dobry demo ti nejde ale betu si nezkousel... a kde si vzal demo? ;)
  • problem je ze se da vzdycky narazit na nakyho kokota co ani nevi ze nejaky ovladace sou a k cemu slouzi :D
  • to je hodne divny mam stejnou sestavu jen procesor je x4 965 3,4Ghz a jedu v maximalnich detailech, obcas se trochu seka ale rek bych ze to bude spis pomalim pripojenim :D
  • Ne ubisoftu je uplne jedno kolik utratis za komponenty je zajima kolik utratis za hry a v jejich zajmu je abys za komponenty utratil co nejmene a zbylo ti dost na hry *3* Ty naroky jsou takovy protoze PC verze bude lepsi nez verze pro nextgen konzole a tak to proste potrebuje slusny hw to je cely! *2*
  • Ani ne, na PS3 jsem většinu her koupil do pěti stovek přes aukro a po dohrání šly zase za čtyři nebo pět stovek do světa. Přes litr jsem vysolil jen za vyložené pecky, které si nešlo nechat ujít (např. Metal Gear Solid 4, Uncharted 2, The Last of Us), to jsou ovšem hry na takový produkční a budgetový úrovni, že PCčkářům se o tom ani nesnilo. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit