Přejít na výpis diskuzí
Nové hardwarové nároky PC verze Watch Dogs jsou ještě vyšší
8.10.2013 | Aleš Smutný
180 příspěvků
-
*15*
-
robot: tak ja bych stebou i souhlasil ale mrkni se do historie, pred nekolika lety vyvojari slibovali jak to pojede i na sumce (myslim tim ruzne hry) ale trend poslednich her je ze strasi lidi neskutecnou sestavou. podle me to ma dva duvody, prvni: lidem v podstate rikaji ze to bude graficka atomovka, druhy: muzou v tom mit prsty i firmy ktere delaji HW komponenty.
treba nemam pravdu ale to se uvidi az pri vypusteni jaka ta grafika bude a zda 6gb bude fakt minimum. ted je v kratkej novinkach zprava o konfiguraci noveho COD nahodou je tam take 6gb ram i kdyz se jedna o dost starej engin + 50gb na hdd.
ja jsem spis skeptik a myslim si ze konfigurace bude uplne nekde jinde, popripade bude strasna optimalizace. preci jen se jedna o zacatek "next-gen" je taky mozny ze se to po par titulech uklidni. aled to uz bude mit jiste procento hracu nove sestavy. a o to slo:) jen dedukce samozdrejme -
Snad nám tu někdo nebrečí, že na to nemá dostatečný HW.
Co si na to takhle vydělat? Já si spokojeně se svým Haswellem a 670 zahraju na Ultra. *5* -
To mi chteji hosi z Ubi tvrdit, ze ta hra bude umet vyuzivat virtualni jadra od i7, ze tenhle procak vubec zminuji v pozadavcich ?
-
Ježiš vždyť je to pitomost, nevim, co tím sledujou. BF 4 taky doporučuje mít 8 GB RAM. Což přesně mám a víte kolik jí podle task managera žere? 2,2 GB. Jo, 2,2 GB. A další 2 žere Windows. Ale ten se jak víme umí uskromnit a klidně se vleze pod 1 GB, když je potřeba. A jedu to na vysoký detaily v 1920x1080. Zas akorát pruděj. Jsem zvědavej, jak naučej Xbox360 a PS3 Direct X11. Že přeju hodně štěstí :)
-
To už sů terazky hen také mašiny?
-
Dost pochybuju, že se vývojáři snaží lidi postrašit, že jim ta hra nepojede, když by mohla. To by byli sami proti sobě.
-
ta pamet je strasne prestrelena 6gb? mno jestli si chteji kopat hrob tak prosim. sice patrim do kategorie 8GB ale i tak mi to prijde strasne prestrelene. videjka co jsem koukal me nezatlacila do zidle stim ze je to opravdu evoluce. mno uvidime az realne pozadavky. ted je trend ty naroky hodne zvelicovat. prece jen urcite procento lidi si kvuli tomu koupi novou masinu. mno a pak bude ohlaseni jak na tom vyvojari zapracovali pro dobro svetoveho miru tzn polovicni naroky v nekterych kategoriich
-
a komu tím prospějete *1*
-
Je skutečně hra skokově "lepší" tak jako jsou skokově větší HW nároky? Když vidím co dokázali na konzolích s GTA5, tak o tom upřímě pochybuju.
-
Hmm... A to jsou novy konzole na urovni doporucenych požadavků?
-
6 GB RAM na minimální nastavení ? Ještě, že už mě tahle hra nějakou dobu nezajímá...
-
Tak nekecej a začni. Já ji už napsal
-
Rychle, napište tu zase všichni svoje sestavy, ať se můžeme ujistit, že nám to pojede. *1*
-
jak to asi delaj, ze jim to pojede na historickym previousgen? to bude naka exkluzivni ochcavka
-
i5 2500, 8gb, 560GTX, to bych mohl dát na střední detaily, když hraji v rozlišení 1650x1050.
-
/care
-
shadery 5.0? tak to si asi hned nezahraju, diky jediny kladny vlastnosto konzoli jsem si odvyk upgradovat comp kvuli hram *6*
-
To si dělají pr**l ? Než se začnu vzrušovat počkám týden jestli to zase Ubi Soft nedementuje jak je jeho poslední dobou zvykem.
-
Na střední detaily to rozběhám takže v pohodě :)...