Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A měsíc po vydaní hry se pak ředitel vyjádří, že ho prodeje PC verze zklamaly :D
    • A svali se to na piraty ... ;D
      • Asi tak.
  • A co Xbox360 a PS3 tam to pojede v 320x240 a 15fps pri pohledu do nebe, pohled do ulice 5 fps *1*
    • PravyMonty
      Tak až na ty FPS to u konzolí nepoznáte, jelikož nevím jak vy ale já na konzolích hraju z kauče, který je asi tak 2 metry od TV, a už vůbec se mi nato nechce dívat z blízky, protože to vždycky vypadá hnusně.
      • ja som hral u kamosa rubacku na PS3, nespomeniem si ale hl. hrdina je Kratos a aj zo styroch metrov bolo vidno ze to vyzera nahovnno *1*
      • ja poznam z gauce jestli je film z BR disku v 1080 nebo jestli je to DVD 720 a nebo to hnusny kosticka ctverecek digitalni vysilani.... Ale mozna to bude tim ze mam patricne velkou TV, na stare 70cm crt obrazovce to asi nepoznas no
    • No, tak to je právě největší záhada. Xbox 360 a PS3 beta jedou krásně plynule, i když na superlow detaily a 480p(720p) nevím. Nejvíc se bavím při porovnávání PS3/X360 verzí s PC. Lidi strašně rychle zapomínaj, jaký to šrot se skrývá v útrobách starých konzolí a že jejich ram je maximálně 512MB(x360) 256MB PS3. Porovnávat to s nejnovějšími i7, 16gb ram a GTX 780 je jako srovávat trabant s ferrari a přitom se podivovat nad tím, že trabant těch 240km/h prostě nedá:-D
  • To mi chteji hosi z Ubi tvrdit, ze ta hra bude umet vyuzivat virtualni jadra od i7, ze tenhle procak vubec zminuji v pozadavcich ?
  • Je skutečně hra skokově "lepší" tak jako jsou skokově větší HW nároky? Když vidím co dokázali na konzolích s GTA5, tak o tom upřímě pochybuju.
  • To už sů terazky hen také mašiny?
  • 6 GB RAM minimum? Ubi porty zkrátka miluju -_-
    • Keyz
      A načítat se to bude každou chvilku :D
  • Radioaktivni_surikata
    Ježiš vždyť je to pitomost, nevim, co tím sledujou. BF 4 taky doporučuje mít 8 GB RAM. Což přesně mám a víte kolik jí podle task managera žere? 2,2 GB. Jo, 2,2 GB. A další 2 žere Windows. Ale ten se jak víme umí uskromnit a klidně se vleze pod 1 GB, když je potřeba. A jedu to na vysoký detaily v 1920x1080. Zas akorát pruděj. Jsem zvědavej, jak naučej Xbox360 a PS3 Direct X11. Že přeju hodně štěstí :)
    • Asharak
      Tak kdyby dali 4GB tak už to podle tvojich informací dobře nepojede *2* a proč psát 6GB když většinou to jde po násobcích :) 6GB se moc nedělá, max. u starších triChannel RAMek pro nějaké ty staré Intely i7.
      • Radioaktivni_surikata
        Ale stačí. Říkám, Windows se uskromní. On to umí moc dobře, mám vyzkoušeno z notebooku, kde jsem musel pracovat s 4 GB. Taky nemusí mít v mezipaměti kdejakou blbost, kterou během hraní stejně nikdo nevyužije. Podle mě akorát pruděj, aby se nenadávalo, že nevyužijou plnej potenciál novejch konzolí.
        • Nakonec to stejne skonci na tom, ze po kazdejch 10ti minutch hrani budes 5 cekat na load.
    • Nenaucej, pojedou na dx9
  • Miserius
    Hmm... A to jsou novy konzole na urovni doporucenych požadavků?
  • Horst_Fuchs
    Tak buď to na PS4/XBOXone pojede jen v PC minimálních detailech nebo se s nějakou optimalizací PC verze prostě nechtěj párat, anebo obojí. *11* A pro starý konzole zjevně chystaj specilání ultralowdetail edici jak to tak vypadá. *15*
  • Drakens
    To si dělají pr**l ? Než se začnu vzrušovat počkám týden jestli to zase Ubi Soft nedementuje jak je jeho poslední dobou zvykem.
    • Mahcake
      Snad nám tu někdo nebrečí, že na to nemá dostatečný HW.

Co si na to takhle vydělat? Já si spokojeně se svým Haswellem a 670 zahraju na Ultra. *5*
      • Drakens
        Synku ty jsi fakt tupec:) Nedá se svítit, ale jsi.

1) Jsem si celkem jist, že ve svém věku vydělávám více než ty *3*
        2) Sestavu mám na Ultra bez problému a ani jsem si nestěžoval
        3) Nebrečím, ale po debaglu s prvním oznámením u předchozí verze prostě chci počkat zda to zase neodvolají, ale to by si musel znát předchozí debatu u které si chyběl :)
        4) pořád nevysvětlily k čemu potřebují takový počet Jader o čemž byla předtím i debata zde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit