Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • i5 2500, 8gb, 560GTX, to bych mohl dát na střední detaily, když hraji v rozlišení 1650x1050.
    • Som na tom podobne ale mam 560 Ti.
      Ale k veci. Presne ako pises, nedam si full HD al zmensim rozlisenie a zrazu vsetko pofrci.
      Tam ti poziadavky, sice pisu co za zostavu, ale nenapisu ze je to pri Full HD :D
      A povtsinou v kazdej hre, staci zmensit kvalitu tienov a ziska sa vela FPS naviac.

Napada ma dalsia vec, zverejnili naroky a kolke halo je okolo toho.
      Nahoda ? Mozno.
      Ale dobra reklama :)
      • Vypnes stiny, vyhlazovani, nejaky odlesky a poletis i na fullhd
  • Však to sú parametre normálneho hráčskeho PC :)
    • Otazka spis je, jestli ta hra podle toho bude vypadat - cimz osobne nemyslim vzhled. Pokud se totiz spickovy hry spokojej se setinovym vykonem, tak tohle podle pozadavku musi dostava mininalne 11/10.
    • A chudáci co si roky stěžovali na ošklivý hry kuli starým konzolím ti teď budou pálit mínuska za to že máš pravdu a oni radši svedou problém na "nekvalitní optimalizaci" než aby uznali, že je na čase po 3-4 letech koupit nový PC. Ano, dle mě máš pravdu. Možná až na tu i7 která je dle mě ustřelená je to lepší herní počítač.
  • 6 GB RAM na minimální nastavení ? Ještě, že už mě tahle hra nějakou dobu nezajímá...
  • shadery 5.0? tak to si asi hned nezahraju, diky jediny kladny vlastnosto konzoli jsem si odvyk upgradovat comp kvuli hram *6*
    • jak to asi delaj, ze jim to pojede na historickym previousgen? to bude naka exkluzivni ochcavka
  • Tak jsem rád, že můj kompjůtr, který mě před čtyřmi lety stál 45 tisíc (bez periferií, tedy i monitoru) zvládá minimální požadavky... tedy za předpokladu, že dokoupím nějaké to giga paměti a 64 bit wokna *1*... a pak si kupte nějaké nové komponenty do pecka... ten pokrok letí... *15*
    • Probuh, to te nekdo strasne okradl. Ja mam 3,5 roku stary pocitac za 20k bez periferii a minimalni splnuje v pohode. Z doporucenych mi chybi akorat procesor protoze mam prvni generaci i5.
      • Tak já mám jednu z prvních generací i7, konkrétně 860 2,80 Ghz (8.000,-), grafárnu radeon HD 5780 (nově vyšlá karta v té době 11.000,-), základovku ASUS P7P55D (6.000,-), zdroj 750 W (corsair 3.000,-), pravda, repráky od logitechu 2.1 (2.500,-), HDD 640 GB (WD 1.600,-), paměti 2x 2048 (1.500,-), case a větráky spešl od prodejce (3.000), plus kabeláž, zahoření a hovádiny okolo 2.000,- a samozřejmě W7 32bit cca 3.000,-. Ceny už si přesně nepamatuju ale je to tak *3*. Ve své době to holt bylo dělo (až na procák, ale 20k za nejlepší se mi dávat nechtělo), Nvidia ještě neměla grafárnu s dx11, takže šel nejnovější model od ATi. Žel, za ty prachy co jsem dal tehdá já, dnes koupil bratranec asi tak dvojnásobně lepší dělo. Holt pokrok nezastavíš *1*
  • Rychle, napište tu zase všichni svoje sestavy, ať se můžeme ujistit, že nám to pojede. *1*
    • Tak nekecej a začni. Já ji už napsal
  • mizerne porty z konzoli prodeje hw nezvednou, to by si panove z nvidie a intelu mohli spočitat. protože takhle si jen každy zaklepe na čelo a pujde koupit konzoli *3*
    • Však právě to je žádoucí .Next gen konzole velí 8 GB RAM a 4 plnohodnotná jádra = standard .
  • herni prumysl de do sracek *16* a to uz delší dobu,,,,,,,,PC vs PS,,,war,,war newer changes,,,,ja osobne jako hrac milujici RTS a vselijake HC simy letadel na PC nedam dopustit,,,,podle me všechny hry na PS stoji za ho.vno,,,,,cilova skupina hracu PS sou decka a podle toho ty hry i vypadaj!!!jednoduchost a primocarost sou pro tyhle hry typicke,,,,ja osobne bych vyvijel hry na nadupene PC sestavy a na PS at si hrajou lepsi tetris(ve 3D),,,,,,,,,,,me totiž se.re ze se diky tomudle trendu vytraci RTS zanr a o tech simech ani nemluvim *9* ,,,,koho furt bavej ty zku..veny doomovky?? *16*- DECKA a tem by se to do ruky dostat nemelo *1*
  • A.....v dnešní době kompjutrů jutru tru tru tru tru trůůů.....
  • MrSanta
    Kurnik lopata, já už se v těch zkratkách nějak nevyznám *15*
    Jak velkej je rozdíl mezi i5 a i7? Jak "stárnu", tak už nějako nemám čas ani chuť se v tom hrabat. Se na to vykváknu, koupím konzoli a náročné hry budu kupovat tam. Až bude PC verze na Steamu za 10 éček, kupím a uvidím jak to pošlape.
    Nároky se zvýšili skokově, jsem zvědav jestli se stejně skokově zlepší kvalita grafiky a fyziky ve hrách.
    • i7 má proste vyšší výkon. Prečítaj si článok o doporučovaných procesoroch na TomsHardware. Keď dopuručujú ľudom procesor, zvyknú napísať že buď sa ti chce púšťať do pretaktovania, vtešdy kašli na i7 a kúp si pretaktovateľnú i5. Rozdiel nespoznáš. Pokiaľ je niekto lenivý alebo sa pretaktovaním nechce zaoberať, nech si vezme aj i7, nejaký rozdiel vo výkone tam určite je, i keď si celkom človek celkom priplatí.
      • MrSanta
        Čistě ze zvědavosti mě zajímalo, jak výrazně výkonější ta i7 vlastně je v porovnání i5. Když to vezmu podle ceny, tak u i7 je o cca 50 % větší. To by mě zajímalo, o kolik větší je ten výkon a zda je to vůbec vidět, když rozhoduje grafická karta. Nebo to už neplatí?
        Já teď určitě nebudu nic kupovat. V květnu jsem "postavil" nový stroj. To spíš koupím příští rok na vánoce buď PS4 nebo Xbox1.
        • Staci se podivat na testy na extrahardware a zjistis ze i5 dava ve hre proti i7 od deset fps méně, jenze humorne je ze to není 40 proti 50 ale napr. 170 proti 180. Tato hra je tak nejak mimo okruh mého zajmu ale srovnavaci testy jak si v ni vede jednotlivý HW si pak s chuti prectu.
          • MrSanta
            Heh, tak to by se ten upgrade fakt "vyplatil" *1*.
            Mě Watch Dogs taky vůbec neoslovují, ale v těch čipech jsem měl kaos. Aspoň jsem o krapet moudřejší.
            Počkám na Cyberpunk 2077 (snad to bude 2015) a uvidím, jak hra poběží. Když to bude slabé, tak vylepším mašinku. Zatím se mi na obzoru nerýsuje žádná extra hra krom Cyberpunku 2077, kvůli které bych dělal upgrade. Ovšem Cyberpunk 2077 (když dopadne tak, jak si představuju) si hraní na max detaily zaslouží.
            Můj dojem je, že hranice kvality vizuálního zpracování (a snad i té fyziky) bude posouvat CD Project Red.
            Ještě by s tím mohl hejbnout Dragon Age: Inquisition, ale myslím, že s tím problémy nebudou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit