Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na střední detaily to rozběhám takže v pohodě :)...
  • /care
  • tak až taková hrůza to není. Kromě CPU které stojí 6500 se upgrade nového HW nebojím. Ono ostatní komponenty nejsou zas až tak drahé. Desku seženete od 1500 a paměti kit 12 GB za 3000. Když máte slušnou grafiku ( což předpokládám ) je to investice 10 000 max 12 000 Kč což vám vydrží si myslím pěkných pár let. Každopádně mě těch 8 GB paměti zarazilo :/
    • S tou výdrží několik let bych si nebyl u desky za 1500 tak moc jistý... Kvalitní PC je hlavně vyvážená kombinace HW, pak vydrží dlouho.
      • Asharak
        Desky jsou v klidu, mám z kategorie za 5000,- a už mi odešly zadní USB 2 *1* *9*
        • Pokud si kupuju CPU za 5+k ... nebudu ho davat do MB za litr ... Uz jen proto, ze dost pravdepodobne velmi rychle chcipnou smejdsky kondiky/ztabilizatory a ten CPU vemou sebou.
    • Asharak
      Tjn kdo dnes nemá 25 táců na nový komp *1*
  • To jsou ale starosti *1* Já pořídím za deset klacků PS4ku a zas to nebudu muset šest let řešit. *14*
    • A za hry vyplázneš 100000 viď to se vyplatí *7*
      • Ani ne, na PS3 jsem většinu her koupil do pěti stovek přes aukro a po dohrání šly zase za čtyři nebo pět stovek do světa. Přes litr jsem vysolil jen za vyložené pecky, které si nešlo nechat ujít (např. Metal Gear Solid 4, Uncharted 2, The Last of Us), to jsou ovšem hry na takový produkční a budgetový úrovni, že PCčkářům se o tom ani nesnilo. *5*
        • smrdute,decko. *4*
        • Nam chudacikom ostava Steam sale za 5€ :(
  • filias
    ... chyba, příspěve měl patřit jinam ...
  • otázka tedy zní, stojí ta hra za to? Ne, ten pseudáč zapadne a za pár let si na to nikdo nevzpomene. Netřeba se vzrušovat.

Ps nemůžu se dočkat až vyjde doom4 a smradi budou řvát že se jim to seká hehe
  • Asharak
    Hornbach!

Jaj, 460, aww díky *1* Ale těch 6GB ramek pro minimum je hnus teda -_- Na 4GB by to mělo jít udělat jakože přednostně, snižovat si prodeje když stačí stáhnout kvalitu a pořádně to zoptimalizovat... pff. Takhle to vypadá na druhé Metro 2033 *15*
    • Nejlepší ceny byly ještě před sloučením nebo krachem několika menších výrobců. Pak už šli ceny nahoru a teď to tím vykonstruovaným vyhořením u Hynixu nakopli ještě trochu vejš. Vyšlo to u disků, tak proč ne u pamětí.
    • Takze som dobre spravil ked som pred styri a pol rokom kupoval 6GB RAM *1* A teraz su drahe jak svina, nakolko vyhorela Hynix fabrika v Cine.
      • Asharak
        Jo, za 1050,- luxus, sice pak ejště šlo 2x4GB na 800 něco což mě taky dál štvalo :/ No a teď jsem naštvaný že nemám 16GB *7* *15*
    • Jasný a ty si další co čeká technický pokrok ve hře a udivuje ho, že hra bude požadovat i poněkud lepší hardware. Co se týče pamětí na herním PC, kolik křiklounů nemá 8GB RAM? A jestli, tak proč ještě proboha ne? Před rokem stály pár šprdlíků, teď si je pěkně zaplatíte.
      • Asharak
        Jenže ono by mělo existovat něco jako nastavení, kde by šlo nahodit vše pro hraní na PC se 4GB ram, takto každý tu teď má většinou 4GB a když si to přečtou tak to třeba nekoupí a jak někdo napsal, budou si ve firmě k vůli tomu třeba i stěžovat na prodeje :D . Vykřikl jsem to jen k vůli tomuto. Zbytečně mě matou, takhle to totiž vypadá jako by to něšlo na nromálním PC s 4GB, natož 32bit Win *4*
  • Keyz
    *15*
  • Mato1987
    ako tak pozerá tak vesnickoslav opäť válcuje prítomných úžívateľov svojimi opodstatnenými a fundovanými príspevkami :D
    • A ty tomu jako vzdy nasazujes pomyslnou korunu. *1*
      • Mato1987
        tak povráva sa v kadejakých kuloároch, a niekde ma už označili za tzv. poetického potentáta.
  • Ach jo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit