Přejít na výpis diskuzí
Nové hardwarové nároky PC verze Watch Dogs jsou ještě vyšší
8.10.2013 | Aleš Smutný
180 příspěvků
-
Mám v herní sestavě procesor od AMD. Zatím i nejnáročnější Metro Last Light mi jelo na maximální detaily ve full hd plynule okolo 30-40 fps. Mohl by sis najít testy vlivu procesorů na hry. Zjistil bys, že rozdíly mezi AMD (FX) a Intel (i5 a i7) jsou okolo 5-10 fps. To je skoro nic.
-
Zajímalo by mě jak by reagovali zdejší fanoušci nextgenu, kdyby hra s takovými požadavky byla špatně optimalizovaná? Ale také jsem docela zvědav, co Ubi předvedou na current-genu. Nejspíš budou muset hodně osekávat, ale aby jim pak z té hry vůbec něco zbylo.
-
a kdy se konečně dozvíme jak bude Watch_dogs vypadat na xbox 360 nebo PS3?
-
6 GB RAM .. tak jako určitě . To jako bude grafika ultra hyper nevim co, bo to na konzolich bude jako 1/2 verze ? WTF ? na PS3 dostaneš krabici a v ni bude napsáno "Nech si zdát" ... nechápu.
-
Nechápu, čeho se tím Ubi snaží dosáhnout, protože tímhle si jistě více předobjednávek nezajistí. Je vidět, že firma má se svou novou značkou až příliš velké sebevědomí. Jinak grafika není všechno, záleží ještě na tom, jestli i ten zbytek bude stát za to. Zda-li to však bude tak dobré jako na trailerech, mě nemusí trápit, jelikož s těmi HW nároky jsem ztratil zájem o tuto hru, ale jistě tohle bude zajímat ty, co investuji do hry a ještě víc ty lidi, co investují i do nového HW.
-
C2Q náhodou taky není žádná bečka ;o) Mám už celkem dlouho C2Q na 3Ghz a i v náročnějších hrách se nějak extrémně nepotí. I7 by bodlo, ale že by to zase nějak moc vytrhlo ;o)
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?225178-Compared-Core2Quad-vs.-i7-hi-res-gaming-performance
http://www.overclock.net/t/659716/core-i5-750-vs-core-2-quad-q9550 -
ja poznam z gauce jestli je film z BR disku v 1080 nebo jestli je to DVD 720 a nebo to hnusny kosticka ctverecek digitalni vysilani.... Ale mozna to bude tim ze mam patricne velkou TV, na stare 70cm crt obrazovce to asi nepoznas no
-
Tak až na ty FPS to u konzolí nepoznáte, jelikož nevím jak vy ale já na konzolích hraju z kauče, který je asi tak 2 metry od TV, a už vůbec se mi nato nechce dívat z blízky, protože to vždycky vypadá hnusně.
-
A načítat se to bude každou chvilku :D
-
Ale stačí. Říkám, Windows se uskromní. On to umí moc dobře, mám vyzkoušeno z notebooku, kde jsem musel pracovat s 4 GB. Taky nemusí mít v mezipaměti kdejakou blbost, kterou během hraní stejně nikdo nevyužije. Podle mě akorát pruděj, aby se nenadávalo, že nevyužijou plnej potenciál novejch konzolí.
-
Zzz... dalsi HW pozadavky a takhle to pujde az do 12. listopadu achjo. *6*
-
Protože za A) 720p je vyšší rozlišení než 800x600 B) radši budu hrát pohodlně v gauči s ovladačem v ruce a koukat na 720p, než se krčit u full HD monitoru a hrát v 800x600. Kapišto?
-
Za 20 let si to tak zahraješ aj na mobilu ;-)
-
Heh, tak to by se ten upgrade fakt "vyplatil" *1*.
Mě Watch Dogs taky vůbec neoslovují, ale v těch čipech jsem měl kaos. Aspoň jsem o krapet moudřejší.
Počkám na Cyberpunk 2077 (snad to bude 2015) a uvidím, jak hra poběží. Když to bude slabé, tak vylepším mašinku. Zatím se mi na obzoru nerýsuje žádná extra hra krom Cyberpunku 2077, kvůli které bych dělal upgrade. Ovšem Cyberpunk 2077 (když dopadne tak, jak si představuju) si hraní na max detaily zaslouží.
Můj dojem je, že hranice kvality vizuálního zpracování (a snad i té fyziky) bude posouvat CD Project Red.
Ještě by s tím mohl hejbnout Dragon Age: Inquisition, ale myslím, že s tím problémy nebudou. -
6 GB RAM minimum? Ubi porty zkrátka miluju -_-
-
mizerne porty z konzoli prodeje hw nezvednou, to by si panove z nvidie a intelu mohli spočitat. protože takhle si jen každy zaklepe na čelo a pujde koupit konzoli *3*
-
Vzhledem k tomu, že next-gen jsou v podstatě jen PC v hezké krabici, tak ty nároky pokrytecké nejsou. Vzali parametry konzolí, podívali se jaký HW tomu plus/mínus odpovídá (s tím že tam má běžný uživatel mraky balastu a OS na to není tak optimalizován - tak něco přidají).
Bude to konverze z xBone, ne 360.... a takovýto nároky teď bude mít skoro vše. -
a proc nehrajes na compu 800*600 (to ti bude litat jak raketa), kdyz ti jde o tu plynulost? nejak mi unika pointa hrat kvuli tomu v 720 na ps4... a gaypadem v ruce *6*
-
Byly, ale v dobach C2D a C2Q. Na i5 a i7 uz nemaji.
-
otázka tedy zní, stojí ta hra za to? Ne, ten pseudáč zapadne a za pár let si na to nikdo nevzpomene. Netřeba se vzrušovat.
Ps nemůžu se dočkat až vyjde doom4 a smradi budou řvát že se jim to seká hehe