Přejít na výpis diskuzí
Nové hardwarové nároky PC verze Watch Dogs jsou ještě vyšší
8.10.2013 | Aleš Smutný
180 příspěvků
-
Spis mezi klavesnici a zidli, aneb zasr*ny Pc, nebo spatne odladena sestava.
-
Bohužel. Ale první vlaštovka v podání BF4 které je jen 64bit only už je tu.
-
Zapni si 2x 3ds Max, 4x Photoshop a přihoď ještě pár instancí Zbrushe a budeš se divit, jak málo máš paměti ;)
-
Na tomhle by ti to mělo jet bez problémů. Vidím to na nějaký závažný problém v PC.
-
Souhlas. Většinou je to pár obraz ne příliš hyzdících fičur, které když se vypnou, výkon poskočí úplně jinam. SSAO, HBAO, MSAA-4x a víc a podobně.
-
jenom.. sakra.. tech mejch 24GB pameti pouziju fakt jen na striznu :(
-
Ale to nejsou plnohodnotná jádra.. Je tam jedno řídící a ty další jsou jen menší "pomocníci". A hlavně je to uplně jiná architektura, než jádra v PC procesorech a nedá se to nějak srovnávat.
-
To je divný, to by ti mět jelo, buď máš zasviněný systém nebo něco nepracuje jak má. Jediný co může teoreticky táhnout výkon dolů je ten hrozný procesor, dej tam za pár šlupek nový a musí to lítat.
-
jinak plne souhlasim s tim ze na tech malejch monitorech to tak nevadi,,,,ale myslim ze spousta lidi ma stejne jako ja velky obrazovky *1*
-
mno ja nevim ale ten AA je dulezitej,,,,po par letech bez nej se ti krapet zhorsi zrak *1*
-
Vidím to na jediný možný upgrade. PS4. Vezmuli v potaz, že na mém AMD Phenom II X6 1090t @4ghz, 16gig ram a gtx 660ti 2gb nejde rozchodit battlefield 4 demo ani v rozlišení 1366x768 medium detaily tak, aby se to dalo považovat za plynulé hraní, tak PS3 s předpotopní grafikou a superlow detaily alespoň chodí krásně plynule. Radši než teď po 2 letech opět upgradovat PC, to si radši pořídím PS4 a budu hrát sice na 720p a bůh ví jaké detaily, ale aspoň plynule.
-
tak to at jdou hodne do hluboko do riti
-
Blbě jsem to napsal s tím AA, chtěl jsem říct, že smysl to má u konzolí, respektive velké úhlopříčky a malého rozlišení ..
-
Čistě ze zvědavosti mě zajímalo, jak výrazně výkonější ta i7 vlastně je v porovnání i5. Když to vezmu podle ceny, tak u i7 je o cca 50 % větší. To by mě zajímalo, o kolik větší je ten výkon a zda je to vůbec vidět, když rozhoduje grafická karta. Nebo to už neplatí?
Já teď určitě nebudu nic kupovat. V květnu jsem "postavil" nový stroj. To spíš koupím příští rok na vánoce buď PS4 nebo Xbox1. -
Až na tu i7 ......... (až na pctuningu vyjde test na Watch Dogs, kde se vždycky měří i vliv procesoru, budu se asi opět smát - viz např. http://imageshack.us/photo/my-images/834/u3yq.png/ ) ......... jsou to uplně normální požadavky, kdo má dnes herní pc, má 8 GB RAM, i při dnešních cenách to snad není až takový problém, pokud to s hraním myslím trochu vážně. A grafika? Je snad jasné, že kdo chce hrát nové hry na vysoké detaily, bude potřeba trošku silnější grafika snad ne ? Dnes jde za 4 tisíce koupit GTX660 2GB (sám jsem ji minulý týden kupoval) ... která podle mě bude stačit, pokud se vypnout "blbiny" typu 4xMSAA což je stejně víceméně k ničemu ... antialiasing byl stvořený pro konzole, které běží jen v 720p a na velkých úhlopříčkách .. 1080p na 23" podle mě žádný AA nepotřebuje, rozhodně ne nutně, ani náhodou ...
-
robot: to neni nic spikleneckeho. kdybych byl vyrobce ram pameti tak to udelam. staci pouzit selskej rozum. a pokud bych to udelal ja je pravdepodobne ze to napadne i jejich vedeni. to ze do neceho nevidime presne neznamena ze si to nemuzeme spocitat. viz nedavny velky pokrok v chapani vesmiru. taky clovek neni buh aby ho pochopil, presto nekteri lide vypocitaji veci ktere se potvrdi za cele dekady. hold jak rikam staci mit selskej rozum. a nevim proc by jim nemelo hrat do karet to ze si lide hromadne upgrejdujou pc napriklad ramkama. obchod proda, exporter proda, tovarna udela, zakaznik pouzije, vsichni jsou stastni..:) ale tak to nema cenu se v tom hrabat nekdo to vidi hold jinak. spikle. teorie taky nemam rad viz pristani na mesici nebo 11 zari ale fungovani trhu si lze predstavit kdyz vis ze kola ekonom se musi porad tocit. kdyz nad tim budes premyslet prijdou ti i lokalni valky celkem logicke a ekonomice hrajici do karet.
-
A.....v dnešní době kompjutrů jutru tru tru tru tru trůůů.....
-
Mínus a plus naprosto neřeš. Někdo se nudí a to všude, kde něco napíšu:)
Jinak souhlasím. Ale přijde mi od Ubisoftu dost pokrytecké tak vysoké nároky na tuhle hru. Už ti minimální zavánějí. Jakmile má konzole 8 GB RAM pro všechno a oni po nás chtějí 8GB RAM+1GB RAM na grafiku, tak mi prostě přijde, že na to kašlou. Navíc tam na 98% bude Uplay, které nefunguje každý třetí den....Ale ono jsou to spekulace. Osobně počkám na uvedení a podle toho se rozhodnu. GTA V není na pc, tudíž jsem tuhle hru bral jako "náhradu". Ale s takovou si asi pořídím až Division. -
Konecne aky-taky posun. Osobne som sucasnu generaciu konzol prezil s vtedy novym core2quad a neskor jednym upgradom na vyssiu mainstream grafiku. (vyse 4 rocne naklady pod 800e) Predpokladam, ze to bude podobne.
Davno su prec doby 90 rokov, ked kazdorocny drahy upgrade predstavoval drasticky rozdiel. -
i7 má proste vyšší výkon. Prečítaj si článok o doporučovaných procesoroch na TomsHardware. Keď dopuručujú ľudom procesor, zvyknú napísať že buď sa ti chce púšťať do pretaktovania, vtešdy kašli na i7 a kúp si pretaktovateľnú i5. Rozdiel nespoznáš. Pokiaľ je niekto lenivý alebo sa pretaktovaním nechce zaoberať, nech si vezme aj i7, nejaký rozdiel vo výkone tam určite je, i keď si celkom človek celkom priplatí.