Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • filias
    ... chyba, příspěve měl patřit jinam ...
  • Poslední ovladače mám 327.23. Ty bety pro Battlefield 4 jsem nezkoušel.
  • vzdyt je to jedno klidne at utnou tipec slabym kompum dneska proste jedou tablety a mobily, takze stejne kdyz uz ma nekdo deskopa tk bud na praci (tem to je jedno) a nebo na hry a ja bych rekl ze dneska bez 64bit uz jede opravdu malokdo a uz vubec ne hraci
  • Horst_Fuchs
    Tak buď to na PS4/XBOXone pojede jen v PC minimálních detailech nebo se s nějakou optimalizací PC verze prostě nechtěj párat, anebo obojí. *11* A pro starý konzole zjevně chystaj specilání ultralowdetail edici jak to tak vypadá. *15*
  • Asharak
    Problém je jak v BF tak driverech ke kartám.Aktualizoval si vubec ovladače, že jo?
    PC si nech, je dobrý *1*
  • Asharak
    Zrovna Phenomy 2 byly výborné kousky až na to TDP ^^ Teda jsou, poslední dobré CPU oid AMD které můžou pořád konkurovat intelu, aelspoň cenou.
  • Staci se podivat na testy na extrahardware a zjistis ze i5 dava ve hre proti i7 od deset fps méně, jenze humorne je ze to není 40 proti 50 ale napr. 170 proti 180. Tato hra je tak nejak mimo okruh mého zajmu ale srovnavaci testy jak si v ni vede jednotlivý HW si pak s chuti prectu.
  • No, tak to je právě největší záhada. Xbox 360 a PS3 beta jedou krásně plynule, i když na superlow detaily a 480p(720p) nevím. Nejvíc se bavím při porovnávání PS3/X360 verzí s PC. Lidi strašně rychle zapomínaj, jaký to šrot se skrývá v útrobách starých konzolí a že jejich ram je maximálně 512MB(x360) 256MB PS3. Porovnávat to s nejnovějšími i7, 16gb ram a GTX 780 je jako srovávat trabant s ferrari a přitom se podivovat nad tím, že trabant těch 240km/h prostě nedá:-D
  • Jazz
    Mluvíš mi z duše.
    Všechny hry mi jedou v pohodě, ale hrát BF3 to je hrůza...

A BF4 ani nepočítám, protože to s 5 - 40 FPS dropy fakt hrát nejde.
  • Asharak
    Jakože já stojím za tím, že 2xMSAA je nutnost, protože to celkem účinně "vyhladí" zuby při vyšším rozlišení. Ale 4x už je někdy blbost no, nedj bože 8x, což jsem sice zkoušel vynucovat u starších her, tam to někdy pomohlo. Jenže pořát musí testovat 0x a 4x #fuuuuuuu
    A s FXAA tu nechoďtě prosím...
  • V době, kdy jsem tu sestavu pořizoval byl Phenom II x6 top co se dalo od AMD pořídit! i5 2500k od intelu stál skoro dvojnásobek! Chladím Chladičem Scythe Mugen rev 2 B a teploty jsou po OC okolo 36-38 stupňů. Nevím, jestli to je odladěností systému, ale třeba takový BF3 mi taky neběhal zrovna ideálně:-) Někdo mohl s téměř identickou sestavou hrát na ultra detaily s 0xAA, zatímco mně se to tak nějak záhadně zadrhávalo i při medium detailech. Ostatní hry jedou v poho.
  • Asharak
    Jo, za 1050,- luxus, sice pak ejště šlo 2x4GB na 800 něco což mě taky dál štvalo :/ No a teď jsem naštvaný že nemám 16GB *7* *15*
  • GTX 560, rozliseni 1440 x 900 vse na medium a když pomimu propady fps které ma v bete snad kazdy tak se stabilne pohybuji kolem 60 fps.
  • Asharak
    Jenže ono by mělo existovat něco jako nastavení, kde by šlo nahodit vše pro hraní na PC se 4GB ram, takto každý tu teď má většinou 4GB a když si to přečtou tak to třeba nekoupí a jak někdo napsal, budou si ve firmě k vůli tomu třeba i stěžovat na prodeje :D . Vykřikl jsem to jen k vůli tomuto. Zbytečně mě matou, takhle to totiž vypadá jako by to něšlo na nromálním PC s 4GB, natož 32bit Win *4*
  • Jazz
    Podle té sračkoidní BF4 bety bych se vůbec, ale vůbec neřídil...
    Optimalizace jim asi nic neříká a jak se tak divám, tak i na dvou stejných PC to jede úplně jinak...
  • A co Xbox360 a PS3 tam to pojede v 320x240 a 15fps pri pohledu do nebe, pohled do ulice 5 fps *1*
  • Mato1987
    tak povráva sa v kadejakých kuloároch, a niekde ma už označili za tzv. poetického potentáta.
  • Cpučka od AMD už tak dost topí/žerou, natož když lamy nahodí OC a jednou na nějakym boxovanym sh1tu :) Pak sice mají třeba 4Ghz, ale 50 procent výkonu :) a Ghz nejsou vše, dávat do herní sestavy AMD procák je dle mě fail. V době, kdy za 3 tisíce máš i3, která většině těch topidel od AMD natrhne ve hrách zadek.
  • Já to nechtěl říct tak napřímo. :) Ale když taktuje, tak snad i rozumě chladí.
  • A ty tomu jako vzdy nasazujes pomyslnou korunu. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit