Přejít na výpis diskuzí
Nové hardwarové nároky PC verze Watch Dogs jsou ještě vyšší
8.10.2013 | Aleš Smutný
180 příspěvků
-
A za hry vyplázneš 100000 viď to se vyplatí *7*
-
Nejpravděpodobnější je, že Ubi začal tuhle provokativní kampaň jenom, aby zjistil, kolik lidí jim na to skočí a koupí si kvůli tomu nový HW. Protože musí moc dobře vědět, že je pořád dost lidí, co takový HW nemá. Nebo se snad snaží se svou hrou vyvolat GTA efekt tj., že si kvůli této hře budou hodně lidí kupovat nový HW. Trochu moc sebevědomé na novou značku. I když podle toho, co vidím na diskuzích, to asi nebude úplně nereálné. No, uvidíme jak ta hra nakonec bude vypadat. Zda-li bude skutečně next-gen nebo to bude jenom další kvalitní Ubi port.
-
To jsou ale starosti *1* Já pořídím za deset klacků PS4ku a zas to nebudu muset šest let řešit. *14*
-
legr: ano ja pouzivam 64bit uz hodne dlouho v podstate jsme na nej presedlal co to slo. jinak svete div se mam i W8 a jsem snema spokojenej. to metro mi vubec nevadi v podstate ani nevim ze tu je, ba naopak nekdy si ho vyvolam protoze je to celkem uzitecne. tlacitko start mi prvnich par dnu vadilo ale ted uz bych si na nej nevzpomel nemit w7 na netbooku. sice w8 nejsou tak rychle jako prvni testy v casopisech ale me to vyhovuje. jsou hodne plynule na coz jsem bohuzel haklivej a maji hodne funkci na par kliku. w7 mam samozdrejme taky hodne rad a v rodine firme to mame tak 50 na 50 kvuli ruznym upravenym programum ciste pro nase podnikani kde w8 nebo linux nehrozi
-
Ježíš... ukažte mu jak vypadal Just Cause na PS2 a třeba mu pak dojde jak to s tím next genem na stávajících konzolích dopadne ..
-
Však právě to je žádoucí .Next gen konzole velí 8 GB RAM a 4 plnohodnotná jádra = standard .
-
Tak jsem rád, že můj kompjůtr, který mě před čtyřmi lety stál 45 tisíc (bez periferií, tedy i monitoru) zvládá minimální požadavky... tedy za předpokladu, že dokoupím nějaké to giga paměti a 64 bit wokna *1*... a pak si kupte nějaké nové komponenty do pecka... ten pokrok letí... *15*
-
tomu se rika marketing je to naschval aby si lidi koupili nove komponenty (treba jim za to i zaplatili co ty vis) jinak je to normal pozadavky
-
pohodicka *5*
-
tak ich skus hra mala problem s normal ovladacmi a s beta ovladacmi to ide uz skoro ako tak ako ma, ja by som nerozbehal, ale informaciu som si zapametal, takze daj beta drivere a malo by to byt uz celkom ok, teda aspon co ja viem
-
ta hra má být jako GTA V tak že se bude muset nainstalovat takže na paměti se neosekaj :D
-
Jako by ta vizuální stránka hry byla jediná přednost této hry, což určitě není, i když si na ní Ubi velice zakládá.
-
Useknout 9/10 Města aby se vlezlo do paměti *15*
-
to zas né :D já věřím že to bude mít grafiku podobnou jako Mafia 2 na 360 a PS3 nejhůř, možná se dotahnou i na GTA V :DD
-
Desky jsou v klidu, mám z kategorie za 5000,- a už mi odešly zadní USB 2 *1* *9*
-
Nejspíš se to hodně oseká na grafice, ale gameplaye by se to nemělo tak hrozně dotknout.
-
nic moc,,, *1*
-
ja som hral u kamosa rubacku na PS3, nespomeniem si ale hl. hrdina je Kratos a aj zo styroch metrov bolo vidno ze to vyzera nahovnno *1*
-
jak hodně osekávat? :D
-
S tou výdrží několik let bych si nebyl u desky za 1500 tak moc jistý... Kvalitní PC je hlavně vyvážená kombinace HW, pak vydrží dlouho.