Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aneb nekonečný kolovrátek BF3hate kids :)

:D... JÁ SE NA TO UBOHÝ COD HNUSNĚ VYPADAJÍCÍ TAK TĚŠÍÍÍÍMMMM JUPÍÍÍÍ :)
  • Kill Confirmed,Kill Confirmed ,Kill Confirmed ,Kill Confirmed.
  • opravdu nejsem zastáncem velkých rotujících a blikajících věcí pokud se to do hry nehodí, tak jako mi to přišlo pěst na oko v mafii 2 a přiblblém dlc z plešounem tak mi to tady přide naprosto stejně odpudivé a již po zhlédnuti toho videa si nedokážu představit ze bych ten hlas poslouchal déle než 2 minuty!
  • ZvacA
    Nikdy jsem nefandil snaze obecně stavět do souboje CoD a jinou konkurenci jako jasné komparace-tituly a zejména jejich specifické přístupy ke hře pro více lidí, ale i z tohoto střízlivého postoje člověk nemůže prostě říct, že by se CoD jevilo nějak opravdu zábavně a motivačně, co se týče právě multiplayeru, byť jde vlastní cestou. A není to ani zaujatost vůči značce, vždyť sám jsem se u CoD starších dílů a jejich multiplayerů toho nemálo nablbnul, ale nelze nevidět ten obrovský pokles co se týče hratelnosti. Všechno je tak přeplácaný, šíleně chaotický a jak tu už někdo z kolegů poznamenal očividně zaměřený na akčně-drsno-cool-rambo styl, což potvrzuje nejen "nadupadný" hlas při sbírání známek například, ale i celková atmosféra, která je v mém cítení naprosto mizerná. A s tím ruku v ruce mě také zvedá ze židle ta dnešní móda přehltit obrazovku různýma barevnýma hovadinama od levitujících číselek za každé zabití, přes získání kdejaké kraviny po všemožný informace o tom, co jsem právě s postavou udělal, které se s*rou přes celou obrazovku a celkově tak do výhledu a připadnou mi naprosto zbytečný. Dřív stačil klasický hud se stavem munice, případně stavem zdraví a minimapa a taky jsme si krásně zahráli - dneska je to z toho přebarvený ohňostroj info-statistického hnoje jen proto, abych věděl že jdu s charakterem "nahoru", avšak hratelnostně jdu do řiti. Aby však nedošlo k omylu, tímhle v mým očích trpí i novější Battlefieldy. Každopádně je to určitě subjektivní pohled a někoho stále může multiplayer pro novější díly CoD věru bavit, ovšem dovolte mi poznámku, že i přesto, že i tak jako jsem kdysi podlehl Battlefieldu 1942 a jeho možnostem, jsem i tak byl stále aktivní v prvních CoD dílech, i když nenabídly to, co jsem měl možnost zažít jinde, ale přesto jsem se u nich bavil, protože se domnívám, že to byla čistá zábava, která stále měla svou atmosféru a nemuselo to být ani tím, že se první CoD díly odehrávaly tématicky v WW2, ale bylo to prostě jiný, lepší a zážítky z takového dobývání Carantenu nebo akce z jiných map, byť byly v podstatě malé, nenabídly techniku a celkově to prostě nebyl Bf, měly stále něco do sebe a člověk se i po zkušenostech s Bf, rád vracel ke CoD multiplayeru v dobrém...... bohužel, ať se na mě nikdo nezlobí, ale dnes to už CoD nabídnout neumí.
  • tak jsem vcera hral BF3 asi 5 hodek, a ted koukam na to video z MW3, heh, to je neskutecny rozdil v grafice, MW3, jak z roku 2000, no priserny. eklhaft. *11*
  • teraz hram BF3 ale je tam ovela lepsia grafika ako tu,pozeram video akurat,zbran ostra grafika a vsetko ostatne prostredie rozmazane jak z MW1 :D akoze tato hra kazi uplne taktizovanie a timovu pracu,to rovno mozem ist hrat unreal tournament
  • já k vánocům koupím přítelkyni toaletní papír s logem COD:), kurnik ty counter strikerky...
  • Udelejte neco s tema zvukama zbrani BF3 nas rozmlsalo *5* *5*
  • co myslite, maji i ponozky s logem cod? :)
  • a co nové prvky SP???
  • opravdu odpudivé, být ty psí známky ještě větší a hlas ještě drsnější, tak mi to vypíchno oči a popraská bubínky
  • nejlepší mp měl stejně call fo duty 1-2 ten MW je strašně překombinovanej, a je to strašnej rambo styl, kdy běháte s dvouma škorpíkama je dost usměvný, takovej unreal tournament. *1*
  • Ty známky jsou dobrej způsob, jak se ve hrách zbavit camperů honící killstreaky - stejně jako v Crysis 2 by se musela po každým killu sebrat známka oběti, jinak by se to nepočítalo do killstreaku (s tím že tu známku nemůže sebrat nikdo jinej).

Takže kdyby někdo chtěl udělat pořádnej killstreak, musel by už trochu běhat, a každá lamka by pak neměla hedka harriery a chopper gunnery jak v MW2, to by pak v MW3 mohli klidně nuke nechat, protože by ji dostali opravdu dobří hráči.

Zároveň by to i trochu utnulo cheatery, už by mu nestačilo sedět někde v okně a aimbotovat, bez killstreaku by ho to přestalo za chvíli bavit...
  • jindra.veliky
    aspon v nejaky hre bude mod bet hloupych camperu *5*
  • To je ale ošklivá hra xD
  • ...to stačilo přidat do MW1 *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit