Přejít na výpis diskuzí
Nové módy a prvky v multiplayeru Modern Warfare 3
2.11.2011 | Aleš Smutný
116 příspěvků
-
nejlepší mp měl stejně call fo duty 1-2 ten MW je strašně překombinovanej, a je to strašnej rambo styl, kdy běháte s dvouma škorpíkama je dost usměvný, takovej unreal tournament. *1*
-
-
co myslite, maji i ponozky s logem cod? :)
-
-
já k vánocům koupím přítelkyni toaletní papír s logem COD:), kurnik ty counter strikerky...
-
-
-
*11* Po nekolika hodinach a hodinach v multaku Battlefieldu toto vypada jako nejaka budgetovka...ze se nestydi tretim rokem vydavat to same, pridat sbirani metrovych známek po zabití a říkat tomu uplne novy a hlavne nejlepsi multiplayer mezi fps? *1* *1* *1* A s tema zvukama mate taky pravdu...proste amatéřina
-
-
mas pravdu ja sem taky zastancem COD ale kdiz sem koupyl BF3 hraju uz 25 hodin jeto pecicka tako vi ti recy zeto je hodne za bugovane na youtube ty videa tosou keci musim rict ze BF3 rozdrti COD bez problemu nejlip semi libi BF3 sniper jak musite strilet vic dopredu na dalku akze jeto vic real a potesi kill kdiz strilite na dalku na pohyblivej cil u COD toje rutina takze BF3 multak dostal hodnoceni 9z10 klidne napiste co chcete ale verte az vide COD a bude to propadak tak ja se budu smat vam a ne vy me XD
-
Tak se zase pěkně vrať do BF a neopruzuj tady. Ještě si to nezkusil a už na to nadáváš.
-
-
Prave ze neco zkusil a to se nazyva Battlefield 3 *1* *1* See you in the Battle *2*
-
-
S tebou bych se tam teda potkat nechtel...
-
-
Neboj nepotkas, pac vsechny deti tak jako ty hraji jen COD.
-
-
Adam tak presne tebe bych tipoval na tech 10 podle tvych blbych kecu. Me je 27 a taky hraju COD se svym klanem ktery jsem zavedl. Takze si vymen plinky a zapni si ten svuj Battlefield a nevopruzuj. Jinak taky vlastnim BF3 a nemam zapotrebi tady ho shazovat i pres jeho chyby
-
JT: Podle sebe soudim tebe!! Aspon vime kolik ti je. Diky za velice zasadni informasi. Prosim nepis nebo se ztrapnis *1*
-
Říká ten, kterému BF koupily rodiče k destátým narozeninám *1*.
-
-
-
-
-
-
Nikdy jsem nefandil snaze obecně stavět do souboje CoD a jinou konkurenci jako jasné komparace-tituly a zejména jejich specifické přístupy ke hře pro více lidí, ale i z tohoto střízlivého postoje člověk nemůže prostě říct, že by se CoD jevilo nějak opravdu zábavně a motivačně, co se týče právě multiplayeru, byť jde vlastní cestou. A není to ani zaujatost vůči značce, vždyť sám jsem se u CoD starších dílů a jejich multiplayerů toho nemálo nablbnul, ale nelze nevidět ten obrovský pokles co se týče hratelnosti. Všechno je tak přeplácaný, šíleně chaotický a jak tu už někdo z kolegů poznamenal očividně zaměřený na akčně-drsno-cool-rambo styl, což potvrzuje nejen "nadupadný" hlas při sbírání známek například, ale i celková atmosféra, která je v mém cítení naprosto mizerná. A s tím ruku v ruce mě také zvedá ze židle ta dnešní móda přehltit obrazovku různýma barevnýma hovadinama od levitujících číselek za každé zabití, přes získání kdejaké kraviny po všemožný informace o tom, co jsem právě s postavou udělal, které se s*rou přes celou obrazovku a celkově tak do výhledu a připadnou mi naprosto zbytečný. Dřív stačil klasický hud se stavem munice, případně stavem zdraví a minimapa a taky jsme si krásně zahráli - dneska je to z toho přebarvený ohňostroj info-statistického hnoje jen proto, abych věděl že jdu s charakterem "nahoru", avšak hratelnostně jdu do řiti. Aby však nedošlo k omylu, tímhle v mým očích trpí i novější Battlefieldy. Každopádně je to určitě subjektivní pohled a někoho stále může multiplayer pro novější díly CoD věru bavit, ovšem dovolte mi poznámku, že i přesto, že i tak jako jsem kdysi podlehl Battlefieldu 1942 a jeho možnostem, jsem i tak byl stále aktivní v prvních CoD dílech, i když nenabídly to, co jsem měl možnost zažít jinde, ale přesto jsem se u nich bavil, protože se domnívám, že to byla čistá zábava, která stále měla svou atmosféru a nemuselo to být ani tím, že se první CoD díly odehrávaly tématicky v WW2, ale bylo to prostě jiný, lepší a zážítky z takového dobývání Carantenu nebo akce z jiných map, byť byly v podstatě malé, nenabídly techniku a celkově to prostě nebyl Bf, měly stále něco do sebe a člověk se i po zkušenostech s Bf, rád vracel ke CoD multiplayeru v dobrém...... bohužel, ať se na mě nikdo nezlobí, ale dnes to už CoD nabídnout neumí.
-
-
a jak by si teda dál vyvíjel mp fps? chceš hrát furt counter strike nebo cod 1 v lepší grafice? samozřejmě souhlasim s tim že se hry stávaj víc konzolový a na kompu to pak v hratelnosti působí dost arkádově, na druhou stranu takhle studia vydělávaj víc peněz....
-
Spousta lidi bude nejspis nesouhlasit, ale podle me se z COD stala chaoticka macho akce diky jednoznacnemu zamereni se na konzole. MW1 vyslo take na konzole, ale abych byl uprimny, tak ta hra tam vypada a hraje se debilne. MW1 na me osobne pusobi jako cistokrevna PC hra. Dalsi dily jsou pak uz jasne konzolove porty a na PC z nich ten zazitek nikdy nebude takovy, jaky ma byt.
-
-
Koukám že nadávky typu :Jestli hraješ COD tak seš dítě jsou dneska v modě = smutné
-
-
dětské je to dohadování co je lepší než to druhé atd.V ten moment mne přijde že je tu každému druhému 14 let.
-
-
No pro mě je lepší BF3 ale na mém PC si ho naplno neužiju takže zatím pudu do MW3 .Potřebuju vypnout po praci u nějaké MP military hry ;)
-
-
súhlasím, je to nekorektné - dalo by sa medzi nimi nájsť a zopár dospelých :)
-
-
Udelejte neco s tema zvukama zbrani BF3 nas rozmlsalo *5* *5*
-
-
to je zprašený zvuk vo videu ... alebo nie ?
-
-
Doufame ze aaano..ale Nemyslime ze neee
-
-
-
od r.2007 ked vydali prvu cod MW sa zmenilo vratane grafiky a principu hry len minimum...je naozaj udivujuce, ako sa vzdy dokaze na trochu viac nalestene h*vno nalakat take obrovske publikum...chce se mi zvracet *11*
-
-
Tak proč se o to h*vno zajímáš ? *3*
-
-
nj zaujimam sa len z toho dovodu, ci pribudlo nieco nove a zaujimave...nepribudlo
-
-
-
opravdu odpudivé, být ty psí známky ještě větší a hlas ještě drsnější, tak mi to vypíchno oči a popraská bubínky
-
teraz hram BF3 ale je tam ovela lepsia grafika ako tu,pozeram video akurat,zbran ostra grafika a vsetko ostatne prostredie rozmazane jak z MW1 :D akoze tato hra kazi uplne taktizovanie a timovu pracu,to rovno mozem ist hrat unreal tournament
-
lol :D to vypadá jak mappack do MW 2 :D
-
-
To já jsem si taky říkal, ale přečetl jsem si nadpis, tak mi došlo, že to neni MW2 ,ale MW3.
Tohle si splete každej!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Muzou tam pridavat ledacos, ale stale to na me pusobi uplne stejne jako kdyz sem asi 4 roky zpatky sledoval videa z CoD4. S tim rozdilem ze tehdy sem na to cumel uplne nadsene..