Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Někdo má rád měnší uzavřené mapy, Search&Destroy mod a nemá rád vozidla.
    A ikdyž by bylo velmi jednoduché toto vytvořit i pro BF3, nic takového nenabízí.

Proto lidi kupujou tento datadisk.
    • hele vlastnim BF3 jestli ti vadej mapy treba z vozidlama neves hlavu na chodik si muzes klidne vybrat vis v BF3 sou mapy stejne kde nejsou vozydla a letouny zalezi jen natobe
    • datadisk? a co je podle tebe srackaa jmenem BF3? Neni tam nic novyho krome vylepsene grafiky a map :D takze taky neco podnyho jako DLC bych rekl....hm cesi jsou znami tim, ze neustale kritizuji..jak smesne...
      • sorry ale kazdimu to pripada jako datadisk hral sem COD vsecky dily ale toto je vrchol BF2 bat byla srackaa mam BF3 a sem v uzasu mapy velke nebo male muzes tam mit letadla a tak dal nebo tam nejsou vubec jen proti hracum conqwes mise lacovka co COD jako sorry ale hrat tam na babu z vlajkama toje prome uz nuda
        • no ostatni hraci si to nemysli, protoze pro me je nuda litat a jezdit tam s autickama jak v 10 letech....MW3 ma vsechny novy mapy, novy mody, novy zpusoby boje proste vsechno proslo zmenou od MW2, hlavne tak jak si hraci prali...asi nechapes, ze je to jiny styl hry, ze? Kdyz v BF3 potkam kempera tak si reknu co nebudu se snim sraat a odstrelim celej barak, ze proc ne? ale v CoD si snim musis pohrat jako kocka s mysi a tim se ukaze takticky mysleni a aim s reflexy! proste je to o necem jinym....
  • aneb nekonečný kolovrátek BF3hate kids :)

:D... JÁ SE NA TO UBOHÝ COD HNUSNĚ VYPADAJÍCÍ TAK TĚŠÍÍÍÍMMMM JUPÍÍÍÍ :)
    • :D ... minuskujem, šup šup :)

těším se pořád stále stejně, čím víc mínus tím víc a víc....
      • Takovym deckam, co je vzrusuje nejaky plus/minus hodnoceni a kurvi tak diskuze, by tu meli davat bany...
        • jj at mi ho daji a usetri me kontaktu s debilama :D... i wish it!
          • Hairy_Ass
            Nápodobně, ale jen tak ze zvědavosti, když tě to tady tak rozčiluje, že čekáš na ban, tak proč sem lezeš?
            • Mechwarrior_bw
              FlyingKeule: nainfikoval si sa ľudskou hlúposťou ? to by mnohé vysvetlovalo...
            • Nedostatečná imunita vůči lidské hlouposti.
    • to není o tom, ta hra je prostě primitivní, hrál jsem osm let counter strike pak na steamu byla akce na víkend mp mw2 zadarmo na zkoušku... a prostě promiň bejt nejlepší na mapě, když jsem tu hru hrál poprvé je prostě nuda... vím nebylo PRO/clan wars, ale už jsem starej na to hrát něco na PRO urovni, tehdy v counteru to ještě šlo... chci prostě těžkou hru zároveň i hezkou graficky, lidi řikají, že grafika není hlavní, ale oči jsou hlavní podle čeho se člověk orijentuje... je to čistě názor zkusil jsem snad všechny MP akční hry, které do dnešní doby jsou a musím říct, že COD na publicu je prostě jednoduchý...Kvůli práci na CLANWARS/PRO nemam už čas...
      • pánové i přes vaše přesvšdčení které se všem a speciílně tady podstrčuje to hrajou pořád spousty lidí a MW3 nebude vyjímkou, stím ani kecy nic neudělaj. lidi se chtějí bavit, každý má jiný vkus, a ani nekonečnej kolovrátek stejných keců který už je víc stereotypní než série sama na tom nic nezmění, třeba se poserte :)

omlouvám se ale na normální úrovni se tady v těchto "diskuzích" "diskutovat" nedá
        • ZvacA
          Diskutovat se normálně dá i na toto téma. Mohu tě kolego ujistit, že jsem tu osobně nepřišel CoD schválně a se samolibostí hanit vůči jiné hře, ať už hraju cokoliv, jen jsem konstatoval stav hry, který i vzhledem k mým zkušenostem se samotným titulem, není zkrátka dobrý a to si nemůžu pomoct. Jak jsem už naznačoval, nepopírám fakt, že CoD si lidi stále nachází a zajisté, ať si každý hraje, co je mu libo, ale není naškodu se podívat na to i z druhé strany a objektivně usoudit, že došlo k jakémusi úpadku a mohlo by se vylepšovat v tomhle směru ledacos a nemyslím tím zrovna grafickou podobu, na to s*re pes, ale prostě celkové vyznění gameplaye.
          • psal si že je to lehký... hrál si na hardcore? hrál si s někym na úrovni? jestli si hrál s někym kdo to neumí tak to si nezahraješ ani ten counter strike když to budeš hrát s lama... jinač na hc stačí 1 nebo 2 rány a konec a nemáš radar ani ukazatel granátů... takže si mylim že pro hc hráče je hc hra výzva kterou hledaj.... taky tu někdo furt předhazuje black ops když se tu bavíme o mw3 jen tak na okraj
            • Puni hra s vlastnim klanem je uplne jina kava nez pobihat sam jak ocasek. Tohle by si meli vsichni vyzkouset nez aby tady hodnotili ze multi v cod je v kytkach. Navic se soustredime pouze na HC SD kde se bez taktiky neobejdes
            • jak jsem psal na hraní na úrovni(PRO/CLANWARS) nemam čas. Hraju tak 2-3 hodky za 4 dny. Hardcore nevím jestli jsem zkoušel to možná křivdím... už je to dlouho, co byla ta akce...
              Ale já chci "reálněji" a týmově pojatou hru. Což CoD v multiplayeru moc není. Alespoň v tu chvíli na publicu mi to nepřišlo.
        • nám je to jedno, jen forum a diskuze je o výměně názorů to je normální... proto se tomu řiká "diskutovat" ne "přitakávat"...

úryvek z wikipedie:Fórum byl veřejný prostor ve středu starověkého římského města. Nejznámějším příkladem fóra je Forum Romanum v Římě. Některá fóra se zachovala i do dnešní doby a tvoří často náměstí současných měst.
    • ZvacA
      Při vší úctě na to nemusím být ani zatvrzelým fanouškem dané nebo jiné hry, na to nemusím být ani "hater" ani "kids" a podobně s oblibou citovaný kraviny, aby se nevšímalo faktu, že multiplayer u CoD z hlediska zábavnosti a hratelnosti, je u kytek. A tohle ti potvrdí i lidi, kteří na CoD nedají dopustit. Někomu se to tento stav multiplayeru stále líbí - fajn proč ne, ale dřív to mělo větší potenciál a zábavnost chlapče a tyto věci již byly zadupány do země.
    • Kill Confirmed
  • No BF3 je na svete sotva tyden a uz jsem pri hrani multi zazil jak server vykopl (konkretne bylo napsano banned) hrace za cheatovani *1* Konkretne to bylo v pondeli
    • ano jeto pravna ale uz visel patch takze jeto vopraveno nechapu lidi co porad maj proti tak toje jasni ne zeto ma nake chiby a ze chvilku bude trvat nez vide patch vy si mislite zesi koupite online hru a hned ze zacatku bude vsecko ok hehe to se musim smat vam jak ste najivni co wow taky to byla sracicka nez visli opravni baliky
    • A pointa?
  • aa:Je videt,ze nevis jaka grafika byla v roce 2000 kdyz k ni MW 3 prirovnavas
    Naopak ja jsem zvedavej,co to prinese novyho krom novych map zbrani a take tech znamek :)
  • Změna -žádná
    Sláva -velká
  • Tam je tolik novinek, že na to potřebují tří minutvý video?? tomu něvěřím a zrovna nemám čas ani ty tři minuty abych se přesvědčil....
  • Odulin
    Jen pro info, právě se na warezu objevila Xková verze....
    • beztak je to porad stejny! jen lestej grafiku pridavaj perky a menej mapy a zbrane jinak je to porad stejna pytlovina! Zlata MW1 alias COD4 a pak pusky v COD5 to bylo paradni pak to slo do hoven
    • A já myslel, že na konzolích se nepirátí, alespoň to se nám tady neustále ve všech "konzole vs. PC diskuzích" snaží tlačit do hlavy konzoloví fanatici *4*
      • Odulin
        *2* Ale pirátí, jen ne holt zdaleka v takové míře, protože stáhnout si hru z torrentu nebo rapidshare umí každej ňouma, ale správně flashnout firmware už taková triviálnost není...aspoň mně to tak přijde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit