Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už se těším jak malej... Hra předobjednána přes tiscali shop ;-)
  • opravdu nejsem zastáncem velkých rotujících a blikajících věcí pokud se to do hry nehodí, tak jako mi to přišlo pěst na oko v mafii 2 a přiblblém dlc z plešounem tak mi to tady přide naprosto stejně odpudivé a již po zhlédnuti toho videa si nedokážu představit ze bych ten hlas poslouchal déle než 2 minuty!
    • ty známky sou fakt hnusný no, ale je to jen jeden z módů, chápu ale že málo která p*** se neubrání a musí prostě zahejtit :)
      • já jsem také fanda cod ale asi vtom střízlivém stylu kdy jim nepapám každé jejich promo kecy a dlc pomalu dražší než cela hra, a není to hate ale jen názor hate by byl kdybych jen přišel a psal jak je to totálně na p***u a tak dále...
        • taky nikomu nepapam PR :)

aspon dlc nevyjde po roce...

vsiml sis ze kazdy kdo napise cokoliv pozitovniho smerem k COd je hned tady idiot?vsiml sis ze sem chodi vic BF3 hracu keri si chteji proste jen rypnout nez tech co cod opravdu hrajou ?

nevim porad mate jen kramy nic vic :) kecy o SP atd, koho to zajima ja si chci jen zahrat MP... uz do diskuzi skoro nelezu protoze to je fakt demence tady, jeste kdyz tomu pomuze nekdy z reakce nejou vtipnou pripominkou je to opravdu krasa pohledet co se tady pak deje.... me proste BF moc nevoni to se ale nikde rikat nemuze :) a o tom ze jsi hrac cod tady na games uz vubec ne. thats all................................ :) Heh...
          • Mechwarrior_bw
            "uz do diskuzi skoro nelezu protoze to je fakt demence tady"

ono je to tak, že tá demence tu skutočne je ale až vtedy keď sem vlezieš TY.
            • díky Janku :D... z jedné strany demence, ze druhé se zas člověk pobaví :)
          • no v podstate mas pravdu mne je tady ta hate flame valka celkem ukradena novy battlefield je hezky bohužel ho nerozjedu a cod nato jsem zanevřel uz od 6 tého dilu preferuji stare dobré cod 4,2 a battlefield badcompany 2, a de si všimnout ze i redakce games celkem pošťuchuje cod, :D
            • mno jenze to postuchovani pak vybizi stada ktomu aby se z tehdle diskuzi stal pavilon opic

to se mi moc nezamlouva no.
    • Kill Confirmed,Kill Confirmed ,Kill Confirmed ,Kill Confirmed.
      • možná je to nový nastroj na vyslýchaní vežnů v guantánamu
  • vsadím se ze po vydani tady trollu jeste pribude a uz s konkretnimi nadavkami na konkretni aspekty kry protoze vetsina z vas sracu si to stejne bude chtit zahrat a hrat bude... to je na tom to nejsmesnejsi... nebo ne na "tom" ale na VÁS.
    • A ty tomu ,co jsi prave rekl ,opravdu veris?Opravdu si myslis,ze si to bude chtit kazdy zahrat?
      Pokud ano,tak k smichu ses spise ty.
      • umíte taky neco jineho nez jen utocit vy sragorky?:) nevím co rict tak nekoho ponizim to je tak jedine na co se zmuzete, ne ze tomu verim. to je holy fakt.
        presne takovou odpoved jsem cekal tzv. nicim se nelisici od zbytku stada.
        gratuluju ses jeden z hromady BF3 trolu na games potici naprosto stejne vety akorat s prohozenyma slovama... CTRL+C / CTRL+V - jak originalni.
        fakt si to beru k srdci............uz asi po 1000x...
        • jsou zaslepeni jejich ''realistickou'' pohadkou jmenem BF3, nema cenu jim neco rikat...jediny co delaji je, ze prijdou na kazdou novinku o MW3 a kecaji a pohorsuji porad stejnyma kecama jako pres kopirak...jinak stebou souhlasim i kdyz si to napsal trosku zostra :)) MW3 FTW!!
          • Každý ať hraje co ho baví, Call of duty mělo vždycky svoje a Battlefield taky. Hrál jsem Call of duty pár let, teď pro změnu hraju Battlefield. Hrál jsem Call of duty od prvního dílu. Jediná kampaň která mě bavila byla ona Call of Duty 1, další kampaně v dalších dílech byl pro mě stereotyp a nuda. Multiplayer to bylo něco jiného, člověk se odreagoval a byla to zábava. A hádat se s někým co je lepší nebudu, stačí když vím co mě baví :) *8*
    • *hry
  • Musím sohlasit s ¨nemam¨ protože má pravdu. CoD není furt nic nového. Stále se mění mapy, zbraně a grafika je stále stejná. Taky že CoD bude běžet na stejném enginu jako byl v CoD 7. Alespon jesem to četl. Zatím co Battlefield 3 furt dělá něco nového a snaží se, Activation na to s*re z vysoka. Takže pro nás to nic neového nebude než prostá sřílečka, ale to každý ví *3*
    • studna261
      V MW3 je něco nového, "PSÍ ZNÁMKY"!!
      Ale něco my to připomíná.
      A jo, Battlefield 3
      • No jo, jenže v BF se psí známky seberou tak, že protivníkovi zapíchneš nůž do krku a známky mu utrhneš, ale tady z něj vypadne metrovej žlutej kvádr ...
  • Zase aby se neřeklo, tak se zastanu CoD, který měl vždycky vinikající SP. Na což se těším, ale zahraju to jednou a pošlu pryč.:) Teda doufám, že to nedopadne jeko Black Ops, to bylo hodně nudné. Nevíte někdo náhodou jestli na MW3 dělá původní tým?
    • Jediné dva díly, které měly vynikající SP jsou CoD 2 a CoD MW. Další díly už se jen vezly na vlnách euforie z těch předchozích a přiznejme si pravdu, stáli za prd (MW2, BO, WaW). Ale já jsem optimista a věřím, že MW 3 se konečně zase povede a já si v singlu zase po dlouhé době zahraju pořádnou hru.
      MP neřeším, na to mám své oblíbené MMO hry.
      • Původní CoD bylo taky perfektní skvělá atmosféra...
        • Jaj, na první díl bych málem zapomněl i s datadiskem.
    • sry za hrubky/OT... *vynikající
  • RATATA +150 ratatat +310 ratatata +140. Ja vazne nemuzu z toho,jak tam furt neco blika,sviti,porad neco vyskakuje atd.Jak nejaka automatova hra.
    O tom,ze clovek se musi snazit,aby dokazal rozlisit MW2,od BO a MW3 ani nemluve.
    • Když hraješ HC a ne takový stupidity jako je normal, tak ti nic neblika, nesviti, ani nevyskakuje *3*
  • No ja jen zasnu,kam to tahle serie od skveleho prvniho dilu dotahla.Je to ostuda a docela smutny.
    Ale hlavne,ze jim to vydelava no.Kdyby ty pokracovani byly alespon opravdova pokracovani a ne pomerne chabe datadisky.
  • Možná si to zahraju kvůli příběhu, na to jsem docela zvědavej, ale strašně se musim smát tomu multiplayeru. Bohužel jsem si navykl na Battlefield.
    • mne zase prijde smesnej BF3 a jeho multiplayer tak co chces...kazdej preferuje jinej styl.
  • hmm.. tak je to oficialni.. pokud chci hrat MW3, musim si pichnout do ucha implantat.. :/ *15*
  • jindra.veliky
    aspon v nejaky hre bude mod bet hloupych camperu *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit