Přejít na výpis diskuzí
Nové módy a prvky v multiplayeru Modern Warfare 3
2.11.2011 | Aleš Smutný
116 příspěvků
-
tak jsem vcera hral BF3 asi 5 hodek, a ted koukam na to video z MW3, heh, to je neskutecny rozdil v grafice, MW3, jak z roku 2000, no priserny. eklhaft. *11*
-
-
Přesně to samé se stalo i mě. Když jsem pustil toto video po pařbě bfka, tak jsem myslel, že koukám na nějakou automatovku od Segy, kde se střílí plastovou pistolkou přidělanou k automatu... je to neskutečný rozdíl v grafice a v celkovém pocitu z boje
-
Hrál jsi vůbec nějakou hru z roku 2000? Pro tvou informaci, grafika v tý době byla zhruba na týhle úrovni:
http://oldgame.cz/uploads/counter-strike-1.6-screenshot.jpg
http://dcmedia.ign.com/media/previews/image/soldierfortune/bg20.jpg
-
-
Je zvlastni, jak lide, kteri pomlouvali nebo spise branili COD v diskuzi u BF dostavali jednodenni BAN a ta kdyz je to obracene, tak se nic nedeje. Nikdy jsem to nepsal, ale ze by urcita zaujatost?!
-
-
neblázní... jak jsi na to přišel?:D
pohled na oba tituly na games je zcela seriózní a objektivní :)...
víš co, radší sem ani nechoď.. -
-
Prisel jsem na to tak, ze nejen ja z meho okoli jsme dostali prave tento BAN a to nebylo v prispevcich nic urazliveho, sprosteho, atd, pouze jsme se vyjadrili, ze pokud neco che hrat to a druhej zase toto a nekdo vse, ze je to kazdeho vec a ze BF nevypada vubec zazracne, kort po hrani MP dema, pak se par lidi ozvalo, no a najednou jsme nemohli den psat *3* Ale to je fuk, kazdopadne mi to nedalo se neozvat *3* Jinak chodit sem budu, ale pouze si cist clanky, pac diskuze jsou kolikrat fakt na urovni, zejmena souboj COD vs BF, to stoji za to, aneb COD je sh.t a hrajou to mala tlusta americka decka, BF je pro dospele a vypada bombasticky, atd, atd... A to nemluvim o diskuzich na tema konzoli vs PC nebo o pomlouvani her jedne ci druhe konzole, kdyz to dotycny ani nehral, nema to cenu komentovat, tot vse, co jsem chtel rici *15*
-
-
-
jo a k tomu "brand new".. přišlo by mi fér, kdyby autoři převedli do MW3 všechny mapy z minulých dílů modern warfare.. stejně servery mw2 zejí prázdnotou.. a pěkně prosím zdarma, nikoliv formou DLC.. proč platit za stejnou věc Xkrát.
-
-
dalsi takovej, aspon nekecej nesmysli...MW2 pokorila rekord v prodejnosti, ktereho se BF nikdy ani nepriblizil takze bych pomlcel a prazdnote :D:D tohle si chlapecku trosku prestrelil....
-
-
sry za pravopis :D az ted sem si precetl :D ale to nic nemeni na tom, ze je to fakt...
-
-
-
Ty známky jsou dobrej způsob, jak se ve hrách zbavit camperů honící killstreaky - stejně jako v Crysis 2 by se musela po každým killu sebrat známka oběti, jinak by se to nepočítalo do killstreaku (s tím že tu známku nemůže sebrat nikdo jinej).
Takže kdyby někdo chtěl udělat pořádnej killstreak, musel by už trochu běhat, a každá lamka by pak neměla hedka harriery a chopper gunnery jak v MW2, to by pak v MW3 mohli klidně nuke nechat, protože by ji dostali opravdu dobří hráči.
Zároveň by to i trochu utnulo cheatery, už by mu nestačilo sedět někde v okně a aimbotovat, bez killstreaku by ho to přestalo za chvíli bavit... -
-
Přesně to mě taky napadlo, taky mi to přijde jako dobrej nápad, možná graficky trošku hůř zpracovanej ale budiž... Ta diskuze Bf/CoD je úsměvná... Osobně oceňuju battlefield za technologickou invenci, otevřenost, úžasnej zvuk (slint, slint) vozidla, destrukční model, to je prostě super, ale zase na druhou stranu cod má dynamiku, rychlost, RPG/xp/level systém (kterej mě osobně spolehlivě udrží u hry), menší mapy, spoustu módů kravinek do MP (streaky)... Nejde říct, že jedno je lepší než to druhý, prostě to nejde tak zjednodušit a plně chápu, že hodně lidem vadí kam CoD směřuje, ale pokud člověk fakt umí a přistoupí na pravidla hry v "cusal, lame, kiddy" call of duty odměnou mu bude že dokáže všechny nepřátele zlikvidovat a bavit se u toho. Pokud vás nebaví bejt nejlepší a důvtipně a svižně běhat po mapě a kuchat američany/rusy/terroristy tak hrajte třeba to CSko, nový díly cod už pro vás nejsou, což nicméně vzhledem k počtu hráčů hrajících cod2/cod4 není zase takovej problém... Howgh!
-
-
a co nové prvky SP???
-
Sbirani vznasejiciho se "tagu" po mrtvych nepratelich/spoluhracich?! To jako vazne?! Proc rovnou nepredelaji grafiku do komicke podoby typu hopsacek, kde sbiras bodiky a vznasejici se ovoce spadle po zaslapnutych nepratelich.
-
-
vsiml sis infomrace ze jde o jeden jediny mod z mnoha?
-
-
ne nevsimnul je to jen dmnt, ktery musi kritizovat i sebemensi detail co se MW3 tyce...bez to aniz by neco vedel....fanousci BF3 maji fakt zajimavy vystupovani. Je k zamysleni, ze tohle jsem nevidel snad ani jednou v opacnem pripade co se MW3 fanousku tyce, ze by psali flamy na BF3 novinkach...at si omg hraje kazdej co chce to se jako cesi fakt musite chovat tak stupidne?
-
-
-
...to stačilo přidat do MW1 *1*
-
Nejsem si jistý, jestli mě tohle video mělo navnadit nebo odradit ...
-
Jak mohl říct, že "MW3 je nejlepší multiplayerová hra ve své třídě".
To se nedá pochopit. -
-
ve specialni tride .)
-
-
aha díky, (to asi myslej třídu názvem "Call of Duty"
-
-
Call of Duty nemelo predtim takovy srackozoidni MP! Puvodni hry mely nejlepsi MP sve doby.. to jenom ted posledni 4 roky se IW (ci Activision) rozhodli tuto skvelou serii tak nehorazne dosvinit. Shame :(
-
-
to je mozna tvuj nazor, ale rozhodne ne milionu fanousku kteri neustale hraji a hrat budou...o stale narustajici zakladne a poctu turnaju ani nemluvim....holt kazdy ma rad jiny styl hry, myslis ze by kazdy mel hrat BF3? dovol me abych se zasmal....
-
-
-
-
-
To je ale ošklivá hra xD