Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • díky Janku :D... z jedné strany demence, ze druhé se zas člověk pobaví :)
  • Muzou tam pridavat ledacos, ale stale to na me pusobi uplne stejne jako kdyz sem asi 4 roky zpatky sledoval videa z CoD4. S tim rozdilem ze tehdy sem na to cumel uplne nadsene..
  • aa:Je videt,ze nevis jaka grafika byla v roce 2000 kdyz k ni MW 3 prirovnavas
    Naopak ja jsem zvedavej,co to prinese novyho krom novych map zbrani a take tech znamek :)
  • ZvacA
    Diskutovat se normálně dá i na toto téma. Mohu tě kolego ujistit, že jsem tu osobně nepřišel CoD schválně a se samolibostí hanit vůči jiné hře, ať už hraju cokoliv, jen jsem konstatoval stav hry, který i vzhledem k mým zkušenostem se samotným titulem, není zkrátka dobrý a to si nemůžu pomoct. Jak jsem už naznačoval, nepopírám fakt, že CoD si lidi stále nachází a zajisté, ať si každý hraje, co je mu libo, ale není naškodu se podívat na to i z druhé strany a objektivně usoudit, že došlo k jakémusi úpadku a mohlo by se vylepšovat v tomhle směru ledacos a nemyslím tím zrovna grafickou podobu, na to s*re pes, ale prostě celkové vyznění gameplaye.
  • mno jenze to postuchovani pak vybizi stada ktomu aby se z tehdle diskuzi stal pavilon opic

to se mi moc nezamlouva no.
  • Mechwarrior_bw
    "uz do diskuzi skoro nelezu protoze to je fakt demence tady"

ono je to tak, že tá demence tu skutočne je ale až vtedy keď sem vlezieš TY.
  • nám je to jedno, jen forum a diskuze je o výměně názorů to je normální... proto se tomu řiká "diskutovat" ne "přitakávat"...

úryvek z wikipedie:Fórum byl veřejný prostor ve středu starověkého římského města. Nejznámějším příkladem fóra je Forum Romanum v Římě. Některá fóra se zachovala i do dnešní doby a tvoří často náměstí současných měst.
  • no v podstate mas pravdu mne je tady ta hate flame valka celkem ukradena novy battlefield je hezky bohužel ho nerozjedu a cod nato jsem zanevřel uz od 6 tého dilu preferuji stare dobré cod 4,2 a battlefield badcompany 2, a de si všimnout ze i redakce games celkem pošťuchuje cod, :D
  • neblázní... jak jsi na to přišel?:D

pohled na oba tituly na games je zcela seriózní a objektivní :)...

víš co, radší sem ani nechoď..
  • :D ... minuskujem, šup šup :)

těším se pořád stále stejně, čím víc mínus tím víc a víc....
  • Je zvlastni, jak lide, kteri pomlouvali nebo spise branili COD v diskuzi u BF dostavali jednodenni BAN a ta kdyz je to obracene, tak se nic nedeje. Nikdy jsem to nepsal, ale ze by urcita zaujatost?!
  • pánové i přes vaše přesvšdčení které se všem a speciílně tady podstrčuje to hrajou pořád spousty lidí a MW3 nebude vyjímkou, stím ani kecy nic neudělaj. lidi se chtějí bavit, každý má jiný vkus, a ani nekonečnej kolovrátek stejných keců který už je víc stereotypní než série sama na tom nic nezmění, třeba se poserte :)

omlouvám se ale na normální úrovni se tady v těchto "diskuzích" "diskutovat" nedá
  • Mechwarrior_bw
    to je zprašený zvuk vo videu ... alebo nie ?
  • taky nikomu nepapam PR :)

aspon dlc nevyjde po roce...

vsiml sis ze kazdy kdo napise cokoliv pozitovniho smerem k COd je hned tady idiot?vsiml sis ze sem chodi vic BF3 hracu keri si chteji proste jen rypnout nez tech co cod opravdu hrajou ?

nevim porad mate jen kramy nic vic :) kecy o SP atd, koho to zajima ja si chci jen zahrat MP... uz do diskuzi skoro nelezu protoze to je fakt demence tady, jeste kdyz tomu pomuze nekdy z reakce nejou vtipnou pripominkou je to opravdu krasa pohledet co se tady pak deje.... me proste BF moc nevoni to se ale nikde rikat nemuze :) a o tom ze jsi hrac cod tady na games uz vubec ne. thats all................................ :) Heh...
  • to není o tom, ta hra je prostě primitivní, hrál jsem osm let counter strike pak na steamu byla akce na víkend mp mw2 zadarmo na zkoušku... a prostě promiň bejt nejlepší na mapě, když jsem tu hru hrál poprvé je prostě nuda... vím nebylo PRO/clan wars, ale už jsem starej na to hrát něco na PRO urovni, tehdy v counteru to ještě šlo... chci prostě těžkou hru zároveň i hezkou graficky, lidi řikají, že grafika není hlavní, ale oči jsou hlavní podle čeho se člověk orijentuje... je to čistě názor zkusil jsem snad všechny MP akční hry, které do dnešní doby jsou a musím říct, že COD na publicu je prostě jednoduchý...Kvůli práci na CLANWARS/PRO nemam už čas...
  • ZvacA
    Při vší úctě na to nemusím být ani zatvrzelým fanouškem dané nebo jiné hry, na to nemusím být ani "hater" ani "kids" a podobně s oblibou citovaný kraviny, aby se nevšímalo faktu, že multiplayer u CoD z hlediska zábavnosti a hratelnosti, je u kytek. A tohle ti potvrdí i lidi, kteří na CoD nedají dopustit. Někomu se to tento stav multiplayeru stále líbí - fajn proč ne, ale dřív to mělo větší potenciál a zábavnost chlapče a tyto věci již byly zadupány do země.
  • já jsem také fanda cod ale asi vtom střízlivém stylu kdy jim nepapám každé jejich promo kecy a dlc pomalu dražší než cela hra, a není to hate ale jen názor hate by byl kdybych jen přišel a psal jak je to totálně na p***u a tak dále...
  • Kill Confirmed
  • ty známky sou fakt hnusný no, ale je to jen jeden z módů, chápu ale že málo která p*** se neubrání a musí prostě zahejtit :)
  • možná je to nový nastroj na vyslýchaní vežnů v guantánamu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit