Přejít na výpis diskuzí
Nové módy a prvky v multiplayeru Modern Warfare 3
2.11.2011 | Aleš Smutný
116 příspěvků
-
nj zaujimam sa len z toho dovodu, ci pribudlo nieco nove a zaujimave...nepribudlo
-
No BF3 je na svete sotva tyden a uz jsem pri hrani multi zazil jak server vykopl (konkretne bylo napsano banned) hrace za cheatovani *1* Konkretne to bylo v pondeli
-
Puni hra s vlastnim klanem je uplne jina kava nez pobihat sam jak ocasek. Tohle by si meli vsichni vyzkouset nez aby tady hodnotili ze multi v cod je v kytkach. Navic se soustredime pouze na HC SD kde se bez taktiky neobejdes
-
dětské je to dohadování co je lepší než to druhé atd.V ten moment mne přijde že je tu každému druhému 14 let.
-
súhlasím, je to nekorektné - dalo by sa medzi nimi nájsť a zopár dospelých :)
-
mas pravdu ja sem taky zastancem COD ale kdiz sem koupyl BF3 hraju uz 25 hodin jeto pecicka tako vi ti recy zeto je hodne za bugovane na youtube ty videa tosou keci musim rict ze BF3 rozdrti COD bez problemu nejlip semi libi BF3 sniper jak musite strilet vic dopredu na dalku akze jeto vic real a potesi kill kdiz strilite na dalku na pohyblivej cil u COD toje rutina takze BF3 multak dostal hodnoceni 9z10 klidne napiste co chcete ale verte az vide COD a bude to propadak tak ja se budu smat vam a ne vy me XD
-
Adam tak presne tebe bych tipoval na tech 10 podle tvych blbych kecu. Me je 27 a taky hraju COD se svym klanem ktery jsem zavedl. Takze si vymen plinky a zapni si ten svuj Battlefield a nevopruzuj. Jinak taky vlastnim BF3 a nemam zapotrebi tady ho shazovat i pres jeho chyby
-
Koukám že nadávky typu :Jestli hraješ COD tak seš dítě jsou dneska v modě = smutné
-
Tak proč se o to h*vno zajímáš ? *3*
-
beztak je to porad stejny! jen lestej grafiku pridavaj perky a menej mapy a zbrane jinak je to porad stejna pytlovina! Zlata MW1 alias COD4 a pak pusky v COD5 to bylo paradni pak to slo do hoven
-
lol :D to vypadá jak mappack do MW 2 :D
-
jak jsem psal na hraní na úrovni(PRO/CLANWARS) nemam čas. Hraju tak 2-3 hodky za 4 dny. Hardcore nevím jestli jsem zkoušel to možná křivdím... už je to dlouho, co byla ta akce...
Ale já chci "reálněji" a týmově pojatou hru. Což CoD v multiplayeru moc není. Alespoň v tu chvíli na publicu mi to nepřišlo. -
*2* Ale pirátí, jen ne holt zdaleka v takové míře, protože stáhnout si hru z torrentu nebo rapidshare umí každej ňouma, ale správně flashnout firmware už taková triviálnost není...aspoň mně to tak přijde.
-
Někdo má rád měnší uzavřené mapy, Search&Destroy mod a nemá rád vozidla.
A ikdyž by bylo velmi jednoduché toto vytvořit i pro BF3, nic takového nenabízí.
Proto lidi kupujou tento datadisk. -
od r.2007 ked vydali prvu cod MW sa zmenilo vratane grafiky a principu hry len minimum...je naozaj udivujuce, ako sa vzdy dokaze na trochu viac nalestene h*vno nalakat take obrovske publikum...chce se mi zvracet *11*
-
a jak by si teda dál vyvíjel mp fps? chceš hrát furt counter strike nebo cod 1 v lepší grafice? samozřejmě souhlasim s tim že se hry stávaj víc konzolový a na kompu to pak v hratelnosti působí dost arkádově, na druhou stranu takhle studia vydělávaj víc peněz....
-
Hrál jsi vůbec nějakou hru z roku 2000? Pro tvou informaci, grafika v tý době byla zhruba na týhle úrovni:
http://oldgame.cz/uploads/counter-strike-1.6-screenshot.jpg
http://dcmedia.ign.com/media/previews/image/soldierfortune/bg20.jpg -
psal si že je to lehký... hrál si na hardcore? hrál si s někym na úrovni? jestli si hrál s někym kdo to neumí tak to si nezahraješ ani ten counter strike když to budeš hrát s lama... jinač na hc stačí 1 nebo 2 rány a konec a nemáš radar ani ukazatel granátů... takže si mylim že pro hc hráče je hc hra výzva kterou hledaj.... taky tu někdo furt předhazuje black ops když se tu bavíme o mw3 jen tak na okraj
-
FlyingKeule: nainfikoval si sa ľudskou hlúposťou ? to by mnohé vysvetlovalo...
-
Spousta lidi bude nejspis nesouhlasit, ale podle me se z COD stala chaoticka macho akce diky jednoznacnemu zamereni se na konzole. MW1 vyslo take na konzole, ale abych byl uprimny, tak ta hra tam vypada a hraje se debilne. MW1 na me osobne pusobi jako cistokrevna PC hra. Dalsi dily jsou pak uz jasne konzolove porty a na PC z nich ten zazitek nikdy nebude takovy, jaky ma byt.