Přejít na výpis diskuzí
Nové módy a prvky v multiplayeru Modern Warfare 3
2.11.2011 | Aleš Smutný
116 příspěvků
-
Nedostatečná imunita vůči lidské hlouposti.
-
A já myslel, že na konzolích se nepirátí, alespoň to se nám tady neustále ve všech "konzole vs. PC diskuzích" snaží tlačit do hlavy konzoloví fanatici *4*
-
Nápodobně, ale jen tak ze zvědavosti, když tě to tady tak rozčiluje, že čekáš na ban, tak proč sem lezeš?
-
Jen pro info, právě se na warezu objevila Xková verze....
-
Tam je tolik novinek, že na to potřebují tří minutvý video?? tomu něvěřím a zrovna nemám čas ani ty tři minuty abych se přesvědčil....
-
jj at mi ho daji a usetri me kontaktu s debilama :D... i wish it!
-
JT: Podle sebe soudim tebe!! Aspon vime kolik ti je. Diky za velice zasadni informasi. Prosim nepis nebo se ztrapnis *1*
-
Jaj, na první díl bych málem zapomněl i s datadiskem.
-
Říká ten, kterému BF koupily rodiče k destátým narozeninám *1*.
-
Původní CoD bylo taky perfektní skvělá atmosféra...
-
Jediné dva díly, které měly vynikající SP jsou CoD 2 a CoD MW. Další díly už se jen vezly na vlnách euforie z těch předchozích a přiznejme si pravdu, stáli za prd (MW2, BO, WaW). Ale já jsem optimista a věřím, že MW 3 se konečně zase povede a já si v singlu zase po dlouhé době zahraju pořádnou hru.
MP neřeším, na to mám své oblíbené MMO hry. -
Neboj nepotkas, pac vsechny deti tak jako ty hraji jen COD.
-
S tebou bych se tam teda potkat nechtel...
-
Takovym deckam, co je vzrusuje nejaky plus/minus hodnoceni a kurvi tak diskuze, by tu meli davat bany...
-
Prave ze neco zkusil a to se nazyva Battlefield 3 *1* *1* See you in the Battle *2*
-
sry za hrubky/OT... *vynikající
-
Tak se zase pěkně vrať do BF a neopruzuj tady. Ještě si to nezkusil a už na to nadáváš.
-
Zase aby se neřeklo, tak se zastanu CoD, který měl vždycky vinikající SP. Na což se těším, ale zahraju to jednou a pošlu pryč.:) Teda doufám, že to nedopadne jeko Black Ops, to bylo hodně nudné. Nevíte někdo náhodou jestli na MW3 dělá původní tým?
-
*11* Po nekolika hodinach a hodinach v multaku Battlefieldu toto vypada jako nejaka budgetovka...ze se nestydi tretim rokem vydavat to same, pridat sbirani metrovych známek po zabití a říkat tomu uplne novy a hlavne nejlepsi multiplayer mezi fps? *1* *1* *1* A s tema zvukama mate taky pravdu...proste amatéřina
-
Prisel jsem na to tak, ze nejen ja z meho okoli jsme dostali prave tento BAN a to nebylo v prispevcich nic urazliveho, sprosteho, atd, pouze jsme se vyjadrili, ze pokud neco che hrat to a druhej zase toto a nekdo vse, ze je to kazdeho vec a ze BF nevypada vubec zazracne, kort po hrani MP dema, pak se par lidi ozvalo, no a najednou jsme nemohli den psat *3* Ale to je fuk, kazdopadne mi to nedalo se neozvat *3* Jinak chodit sem budu, ale pouze si cist clanky, pac diskuze jsou kolikrat fakt na urovni, zejmena souboj COD vs BF, to stoji za to, aneb COD je sh.t a hrajou to mala tlusta americka decka, BF je pro dospele a vypada bombasticky, atd, atd... A to nemluvim o diskuzich na tema konzoli vs PC nebo o pomlouvani her jedne ci druhe konzole, kdyz to dotycny ani nehral, nema to cenu komentovat, tot vse, co jsem chtel rici *15*