Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo, jenže v BF se psí známky seberou tak, že protivníkovi zapíchneš nůž do krku a známky mu utrhneš, ale tady z něj vypadne metrovej žlutej kvádr ...
  • Přesně to samé se stalo i mě. Když jsem pustil toto video po pařbě bfka, tak jsem myslel, že koukám na nějakou automatovku od Segy, kde se střílí plastovou pistolkou přidělanou k automatu... je to neskutečný rozdíl v grafice a v celkovém pocitu z boje
  • Přesně to mě taky napadlo, taky mi to přijde jako dobrej nápad, možná graficky trošku hůř zpracovanej ale budiž... Ta diskuze Bf/CoD je úsměvná... Osobně oceňuju battlefield za technologickou invenci, otevřenost, úžasnej zvuk (slint, slint) vozidla, destrukční model, to je prostě super, ale zase na druhou stranu cod má dynamiku, rychlost, RPG/xp/level systém (kterej mě osobně spolehlivě udrží u hry), menší mapy, spoustu módů kravinek do MP (streaky)... Nejde říct, že jedno je lepší než to druhý, prostě to nejde tak zjednodušit a plně chápu, že hodně lidem vadí kam CoD směřuje, ale pokud člověk fakt umí a přistoupí na pravidla hry v "cusal, lame, kiddy" call of duty odměnou mu bude že dokáže všechny nepřátele zlikvidovat a bavit se u toho. Pokud vás nebaví bejt nejlepší a důvtipně a svižně běhat po mapě a kuchat američany/rusy/terroristy tak hrajte třeba to CSko, nový díly cod už pro vás nejsou, což nicméně vzhledem k počtu hráčů hrajících cod2/cod4 není zase takovej problém... Howgh!
  • Call of Duty nemelo predtim takovy srackozoidni MP! Puvodni hry mely nejlepsi MP sve doby.. to jenom ted posledni 4 roky se IW (ci Activision) rozhodli tuto skvelou serii tak nehorazne dosvinit. Shame :(
  • jo a k tomu "brand new".. přišlo by mi fér, kdyby autoři převedli do MW3 všechny mapy z minulých dílů modern warfare.. stejně servery mw2 zejí prázdnotou.. a pěkně prosím zdarma, nikoliv formou DLC.. proč platit za stejnou věc Xkrát.
  • hmm.. tak je to oficialni.. pokud chci hrat MW3, musim si pichnout do ucha implantat.. :/ *15*
  • No pro mě je lepší BF3 ale na mém PC si ho naplno neužiju takže zatím pudu do MW3 .Potřebuju vypnout po praci u nějaké MP military hry ;)
  • Sbirani vznasejiciho se "tagu" po mrtvych nepratelich/spoluhracich?! To jako vazne?! Proc rovnou nepredelaji grafiku do komicke podoby typu hopsacek, kde sbiras bodiky a vznasejici se ovoce spadle po zaslapnutych nepratelich.
  • Nejsem si jistý, jestli mě tohle video mělo navnadit nebo odradit ...
  • studna261
    aha díky, (to asi myslej třídu názvem "Call of Duty"
  • Doufame ze aaano..ale Nemyslime ze neee
  • No ja jen zasnu,kam to tahle serie od skveleho prvniho dilu dotahla.Je to ostuda a docela smutny.
    Ale hlavne,ze jim to vydelava no.Kdyby ty pokracovani byly alespon opravdova pokracovani a ne pomerne chabe datadisky.
  • RATATA +150 ratatat +310 ratatata +140. Ja vazne nemuzu z toho,jak tam furt neco blika,sviti,porad neco vyskakuje atd.Jak nejaka automatova hra.
    O tom,ze clovek se musi snazit,aby dokazal rozlisit MW2,od BO a MW3 ani nemluve.
  • A pointa?
  • Změna -žádná
    Sláva -velká
  • Mechwarrior_bw
    ve specialni tride .)
  • studna261
    Jak mohl říct, že "MW3 je nejlepší multiplayerová hra ve své třídě".
    To se nedá pochopit.
  • studna261
    To já jsem si taky říkal, ale přečetl jsem si nadpis, tak mi došlo, že to neni MW2 ,ale MW3.
    Tohle si splete každej!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1*
  • studna261
    V MW3 je něco nového, "PSÍ ZNÁMKY"!!
    Ale něco my to připomíná.
    A jo, Battlefield 3
  • Musím sohlasit s ¨nemam¨ protože má pravdu. CoD není furt nic nového. Stále se mění mapy, zbraně a grafika je stále stejná. Taky že CoD bude běžet na stejném enginu jako byl v CoD 7. Alespon jesem to četl. Zatím co Battlefield 3 furt dělá něco nového a snaží se, Activation na to s*re z vysoka. Takže pro nás to nic neového nebude než prostá sřílečka, ale to každý ví *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit