Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • studna261
    Jak mohl říct, že "MW3 je nejlepší multiplayerová hra ve své třídě".
    To se nedá pochopit.
    • Mechwarrior_bw
      ve specialni tride .)
      • studna261
        aha díky, (to asi myslej třídu názvem "Call of Duty"
        • Call of Duty nemelo predtim takovy srackozoidni MP! Puvodni hry mely nejlepsi MP sve doby.. to jenom ted posledni 4 roky se IW (ci Activision) rozhodli tuto skvelou serii tak nehorazne dosvinit. Shame :(
          • to je mozna tvuj nazor, ale rozhodne ne milionu fanousku kteri neustale hraji a hrat budou...o stale narustajici zakladne a poctu turnaju ani nemluvim....holt kazdy ma rad jiny styl hry, myslis ze by kazdy mel hrat BF3? dovol me abych se zasmal....
  • Musím sohlasit s ¨nemam¨ protože má pravdu. CoD není furt nic nového. Stále se mění mapy, zbraně a grafika je stále stejná. Taky že CoD bude běžet na stejném enginu jako byl v CoD 7. Alespon jesem to četl. Zatím co Battlefield 3 furt dělá něco nového a snaží se, Activation na to s*re z vysoka. Takže pro nás to nic neového nebude než prostá sřílečka, ale to každý ví *3*
    • studna261
      V MW3 je něco nového, "PSÍ ZNÁMKY"!!
      Ale něco my to připomíná.
      A jo, Battlefield 3
      • No jo, jenže v BF se psí známky seberou tak, že protivníkovi zapíchneš nůž do krku a známky mu utrhneš, ale tady z něj vypadne metrovej žlutej kvádr ...
  • No BF3 je na svete sotva tyden a uz jsem pri hrani multi zazil jak server vykopl (konkretne bylo napsano banned) hrace za cheatovani *1* Konkretne to bylo v pondeli
    • ano jeto pravna ale uz visel patch takze jeto vopraveno nechapu lidi co porad maj proti tak toje jasni ne zeto ma nake chiby a ze chvilku bude trvat nez vide patch vy si mislite zesi koupite online hru a hned ze zacatku bude vsecko ok hehe to se musim smat vam jak ste najivni co wow taky to byla sracicka nez visli opravni baliky
    • A pointa?
  • Koukám že nadávky typu :Jestli hraješ COD tak seš dítě jsou dneska v modě = smutné
    • dětské je to dohadování co je lepší než to druhé atd.V ten moment mne přijde že je tu každému druhému 14 let.
      • No pro mě je lepší BF3 ale na mém PC si ho naplno neužiju takže zatím pudu do MW3 .Potřebuju vypnout po praci u nějaké MP military hry ;)
    • Mechwarrior_bw
      súhlasím, je to nekorektné - dalo by sa medzi nimi nájsť a zopár dospelých :)
  • lol :D to vypadá jak mappack do MW 2 :D
    • studna261
      To já jsem si taky říkal, ale přečetl jsem si nadpis, tak mi došlo, že to neni MW2 ,ale MW3.
      Tohle si splete každej!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1*
  • Někdo má rád měnší uzavřené mapy, Search&Destroy mod a nemá rád vozidla.
    A ikdyž by bylo velmi jednoduché toto vytvořit i pro BF3, nic takového nenabízí.

Proto lidi kupujou tento datadisk.
    • hele vlastnim BF3 jestli ti vadej mapy treba z vozidlama neves hlavu na chodik si muzes klidne vybrat vis v BF3 sou mapy stejne kde nejsou vozydla a letouny zalezi jen natobe
    • datadisk? a co je podle tebe srackaa jmenem BF3? Neni tam nic novyho krome vylepsene grafiky a map :D takze taky neco podnyho jako DLC bych rekl....hm cesi jsou znami tim, ze neustale kritizuji..jak smesne...
      • sorry ale kazdimu to pripada jako datadisk hral sem COD vsecky dily ale toto je vrchol BF2 bat byla srackaa mam BF3 a sem v uzasu mapy velke nebo male muzes tam mit letadla a tak dal nebo tam nejsou vubec jen proti hracum conqwes mise lacovka co COD jako sorry ale hrat tam na babu z vlajkama toje prome uz nuda
        • no ostatni hraci si to nemysli, protoze pro me je nuda litat a jezdit tam s autickama jak v 10 letech....MW3 ma vsechny novy mapy, novy mody, novy zpusoby boje proste vsechno proslo zmenou od MW2, hlavne tak jak si hraci prali...asi nechapes, ze je to jiny styl hry, ze? Kdyz v BF3 potkam kempera tak si reknu co nebudu se snim sraat a odstrelim celej barak, ze proc ne? ale v CoD si snim musis pohrat jako kocka s mysi a tim se ukaze takticky mysleni a aim s reflexy! proste je to o necem jinym....
  • od r.2007 ked vydali prvu cod MW sa zmenilo vratane grafiky a principu hry len minimum...je naozaj udivujuce, ako sa vzdy dokaze na trochu viac nalestene h*vno nalakat take obrovske publikum...chce se mi zvracet *11*
    • Tak proč se o to h*vno zajímáš ? *3*
      • nj zaujimam sa len z toho dovodu, ci pribudlo nieco nove a zaujimave...nepribudlo
  • Odulin
    Jen pro info, právě se na warezu objevila Xková verze....
    • beztak je to porad stejny! jen lestej grafiku pridavaj perky a menej mapy a zbrane jinak je to porad stejna pytlovina! Zlata MW1 alias COD4 a pak pusky v COD5 to bylo paradni pak to slo do hoven
    • A já myslel, že na konzolích se nepirátí, alespoň to se nám tady neustále ve všech "konzole vs. PC diskuzích" snaží tlačit do hlavy konzoloví fanatici *4*
      • Odulin
        *2* Ale pirátí, jen ne holt zdaleka v takové míře, protože stáhnout si hru z torrentu nebo rapidshare umí každej ňouma, ale správně flashnout firmware už taková triviálnost není...aspoň mně to tak přijde.
  • Tam je tolik novinek, že na to potřebují tří minutvý video?? tomu něvěřím a zrovna nemám čas ani ty tři minuty abych se přesvědčil....
  • Zase aby se neřeklo, tak se zastanu CoD, který měl vždycky vinikající SP. Na což se těším, ale zahraju to jednou a pošlu pryč.:) Teda doufám, že to nedopadne jeko Black Ops, to bylo hodně nudné. Nevíte někdo náhodou jestli na MW3 dělá původní tým?
    • Jediné dva díly, které měly vynikající SP jsou CoD 2 a CoD MW. Další díly už se jen vezly na vlnách euforie z těch předchozích a přiznejme si pravdu, stáli za prd (MW2, BO, WaW). Ale já jsem optimista a věřím, že MW 3 se konečně zase povede a já si v singlu zase po dlouhé době zahraju pořádnou hru.
      MP neřeším, na to mám své oblíbené MMO hry.
      • Původní CoD bylo taky perfektní skvělá atmosféra...
        • Jaj, na první díl bych málem zapomněl i s datadiskem.
    • sry za hrubky/OT... *vynikající

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit