Přejít na výpis diskuzí
Nové módy a prvky v multiplayeru Modern Warfare 3
2.11.2011 | Aleš Smutný
116 příspěvků
-
*11* Po nekolika hodinach a hodinach v multaku Battlefieldu toto vypada jako nejaka budgetovka...ze se nestydi tretim rokem vydavat to same, pridat sbirani metrovych známek po zabití a říkat tomu uplne novy a hlavne nejlepsi multiplayer mezi fps? *1* *1* *1* A s tema zvukama mate taky pravdu...proste amatéřina
-
-
mas pravdu ja sem taky zastancem COD ale kdiz sem koupyl BF3 hraju uz 25 hodin jeto pecicka tako vi ti recy zeto je hodne za bugovane na youtube ty videa tosou keci musim rict ze BF3 rozdrti COD bez problemu nejlip semi libi BF3 sniper jak musite strilet vic dopredu na dalku akze jeto vic real a potesi kill kdiz strilite na dalku na pohyblivej cil u COD toje rutina takze BF3 multak dostal hodnoceni 9z10 klidne napiste co chcete ale verte az vide COD a bude to propadak tak ja se budu smat vam a ne vy me XD
-
Tak se zase pěkně vrať do BF a neopruzuj tady. Ještě si to nezkusil a už na to nadáváš.
-
-
Prave ze neco zkusil a to se nazyva Battlefield 3 *1* *1* See you in the Battle *2*
-
-
S tebou bych se tam teda potkat nechtel...
-
-
Neboj nepotkas, pac vsechny deti tak jako ty hraji jen COD.
-
-
Adam tak presne tebe bych tipoval na tech 10 podle tvych blbych kecu. Me je 27 a taky hraju COD se svym klanem ktery jsem zavedl. Takze si vymen plinky a zapni si ten svuj Battlefield a nevopruzuj. Jinak taky vlastnim BF3 a nemam zapotrebi tady ho shazovat i pres jeho chyby
-
JT: Podle sebe soudim tebe!! Aspon vime kolik ti je. Diky za velice zasadni informasi. Prosim nepis nebo se ztrapnis *1*
-
Říká ten, kterému BF koupily rodiče k destátým narozeninám *1*.
-
-
-
-
-
-
Muzou tam pridavat ledacos, ale stale to na me pusobi uplne stejne jako kdyz sem asi 4 roky zpatky sledoval videa z CoD4. S tim rozdilem ze tehdy sem na to cumel uplne nadsene..
-
aa:Je videt,ze nevis jaka grafika byla v roce 2000 kdyz k ni MW 3 prirovnavas
Naopak ja jsem zvedavej,co to prinese novyho krom novych map zbrani a take tech znamek :) -
Je zvlastni, jak lide, kteri pomlouvali nebo spise branili COD v diskuzi u BF dostavali jednodenni BAN a ta kdyz je to obracene, tak se nic nedeje. Nikdy jsem to nepsal, ale ze by urcita zaujatost?!
-
-
neblázní... jak jsi na to přišel?:D
pohled na oba tituly na games je zcela seriózní a objektivní :)...
víš co, radší sem ani nechoď.. -
-
Prisel jsem na to tak, ze nejen ja z meho okoli jsme dostali prave tento BAN a to nebylo v prispevcich nic urazliveho, sprosteho, atd, pouze jsme se vyjadrili, ze pokud neco che hrat to a druhej zase toto a nekdo vse, ze je to kazdeho vec a ze BF nevypada vubec zazracne, kort po hrani MP dema, pak se par lidi ozvalo, no a najednou jsme nemohli den psat *3* Ale to je fuk, kazdopadne mi to nedalo se neozvat *3* Jinak chodit sem budu, ale pouze si cist clanky, pac diskuze jsou kolikrat fakt na urovni, zejmena souboj COD vs BF, to stoji za to, aneb COD je sh.t a hrajou to mala tlusta americka decka, BF je pro dospele a vypada bombasticky, atd, atd... A to nemluvim o diskuzich na tema konzoli vs PC nebo o pomlouvani her jedne ci druhe konzole, kdyz to dotycny ani nehral, nema to cenu komentovat, tot vse, co jsem chtel rici *15*
-
-
-
aneb nekonečný kolovrátek BF3hate kids :)
:D... JÁ SE NA TO UBOHÝ COD HNUSNĚ VYPADAJÍCÍ TAK TĚŠÍÍÍÍMMMM JUPÍÍÍÍ :) -
-
:D ... minuskujem, šup šup :)
těším se pořád stále stejně, čím víc mínus tím víc a víc.... -
-
Takovym deckam, co je vzrusuje nejaky plus/minus hodnoceni a kurvi tak diskuze, by tu meli davat bany...
-
-
jj at mi ho daji a usetri me kontaktu s debilama :D... i wish it!
-
-
Nápodobně, ale jen tak ze zvědavosti, když tě to tady tak rozčiluje, že čekáš na ban, tak proč sem lezeš?
-
-
FlyingKeule: nainfikoval si sa ľudskou hlúposťou ? to by mnohé vysvetlovalo...
-
Nedostatečná imunita vůči lidské hlouposti.
-
-
-
-
-
to není o tom, ta hra je prostě primitivní, hrál jsem osm let counter strike pak na steamu byla akce na víkend mp mw2 zadarmo na zkoušku... a prostě promiň bejt nejlepší na mapě, když jsem tu hru hrál poprvé je prostě nuda... vím nebylo PRO/clan wars, ale už jsem starej na to hrát něco na PRO urovni, tehdy v counteru to ještě šlo... chci prostě těžkou hru zároveň i hezkou graficky, lidi řikají, že grafika není hlavní, ale oči jsou hlavní podle čeho se člověk orijentuje... je to čistě názor zkusil jsem snad všechny MP akční hry, které do dnešní doby jsou a musím říct, že COD na publicu je prostě jednoduchý...Kvůli práci na CLANWARS/PRO nemam už čas...
-
-
pánové i přes vaše přesvšdčení které se všem a speciílně tady podstrčuje to hrajou pořád spousty lidí a MW3 nebude vyjímkou, stím ani kecy nic neudělaj. lidi se chtějí bavit, každý má jiný vkus, a ani nekonečnej kolovrátek stejných keců který už je víc stereotypní než série sama na tom nic nezmění, třeba se poserte :)
omlouvám se ale na normální úrovni se tady v těchto "diskuzích" "diskutovat" nedá -
-
Diskutovat se normálně dá i na toto téma. Mohu tě kolego ujistit, že jsem tu osobně nepřišel CoD schválně a se samolibostí hanit vůči jiné hře, ať už hraju cokoliv, jen jsem konstatoval stav hry, který i vzhledem k mým zkušenostem se samotným titulem, není zkrátka dobrý a to si nemůžu pomoct. Jak jsem už naznačoval, nepopírám fakt, že CoD si lidi stále nachází a zajisté, ať si každý hraje, co je mu libo, ale není naškodu se podívat na to i z druhé strany a objektivně usoudit, že došlo k jakémusi úpadku a mohlo by se vylepšovat v tomhle směru ledacos a nemyslím tím zrovna grafickou podobu, na to s*re pes, ale prostě celkové vyznění gameplaye.
-
-
psal si že je to lehký... hrál si na hardcore? hrál si s někym na úrovni? jestli si hrál s někym kdo to neumí tak to si nezahraješ ani ten counter strike když to budeš hrát s lama... jinač na hc stačí 1 nebo 2 rány a konec a nemáš radar ani ukazatel granátů... takže si mylim že pro hc hráče je hc hra výzva kterou hledaj.... taky tu někdo furt předhazuje black ops když se tu bavíme o mw3 jen tak na okraj
-
-
Puni hra s vlastnim klanem je uplne jina kava nez pobihat sam jak ocasek. Tohle by si meli vsichni vyzkouset nez aby tady hodnotili ze multi v cod je v kytkach. Navic se soustredime pouze na HC SD kde se bez taktiky neobejdes
-
jak jsem psal na hraní na úrovni(PRO/CLANWARS) nemam čas. Hraju tak 2-3 hodky za 4 dny. Hardcore nevím jestli jsem zkoušel to možná křivdím... už je to dlouho, co byla ta akce...
Ale já chci "reálněji" a týmově pojatou hru. Což CoD v multiplayeru moc není. Alespoň v tu chvíli na publicu mi to nepřišlo.
-
-
-
nám je to jedno, jen forum a diskuze je o výměně názorů to je normální... proto se tomu řiká "diskutovat" ne "přitakávat"...
úryvek z wikipedie:Fórum byl veřejný prostor ve středu starověkého římského města. Nejznámějším příkladem fóra je Forum Romanum v Římě. Některá fóra se zachovala i do dnešní doby a tvoří často náměstí současných měst.
-
-
-
Při vší úctě na to nemusím být ani zatvrzelým fanouškem dané nebo jiné hry, na to nemusím být ani "hater" ani "kids" a podobně s oblibou citovaný kraviny, aby se nevšímalo faktu, že multiplayer u CoD z hlediska zábavnosti a hratelnosti, je u kytek. A tohle ti potvrdí i lidi, kteří na CoD nedají dopustit. Někomu se to tento stav multiplayeru stále líbí - fajn proč ne, ale dřív to mělo větší potenciál a zábavnost chlapče a tyto věci již byly zadupány do země.
-
Kill Confirmed
-
-
opravdu nejsem zastáncem velkých rotujících a blikajících věcí pokud se to do hry nehodí, tak jako mi to přišlo pěst na oko v mafii 2 a přiblblém dlc z plešounem tak mi to tady přide naprosto stejně odpudivé a již po zhlédnuti toho videa si nedokážu představit ze bych ten hlas poslouchal déle než 2 minuty!
-
-
ty známky sou fakt hnusný no, ale je to jen jeden z módů, chápu ale že málo která p*** se neubrání a musí prostě zahejtit :)
-
-
já jsem také fanda cod ale asi vtom střízlivém stylu kdy jim nepapám každé jejich promo kecy a dlc pomalu dražší než cela hra, a není to hate ale jen názor hate by byl kdybych jen přišel a psal jak je to totálně na p***u a tak dále...
-
-
taky nikomu nepapam PR :)
aspon dlc nevyjde po roce...
vsiml sis ze kazdy kdo napise cokoliv pozitovniho smerem k COd je hned tady idiot?vsiml sis ze sem chodi vic BF3 hracu keri si chteji proste jen rypnout nez tech co cod opravdu hrajou ?
nevim porad mate jen kramy nic vic :) kecy o SP atd, koho to zajima ja si chci jen zahrat MP... uz do diskuzi skoro nelezu protoze to je fakt demence tady, jeste kdyz tomu pomuze nekdy z reakce nejou vtipnou pripominkou je to opravdu krasa pohledet co se tady pak deje.... me proste BF moc nevoni to se ale nikde rikat nemuze :) a o tom ze jsi hrac cod tady na games uz vubec ne. thats all................................ :) Heh... -
-
"uz do diskuzi skoro nelezu protoze to je fakt demence tady"
ono je to tak, že tá demence tu skutočne je ale až vtedy keď sem vlezieš TY. -
-
díky Janku :D... z jedné strany demence, ze druhé se zas člověk pobaví :)
-
-
no v podstate mas pravdu mne je tady ta hate flame valka celkem ukradena novy battlefield je hezky bohužel ho nerozjedu a cod nato jsem zanevřel uz od 6 tého dilu preferuji stare dobré cod 4,2 a battlefield badcompany 2, a de si všimnout ze i redakce games celkem pošťuchuje cod, :D
-
-
mno jenze to postuchovani pak vybizi stada ktomu aby se z tehdle diskuzi stal pavilon opic
to se mi moc nezamlouva no.
-
-
-
-
-
Kill Confirmed,Kill Confirmed ,Kill Confirmed ,Kill Confirmed.
-
-
možná je to nový nastroj na vyslýchaní vežnů v guantánamu
-
-
-
Nikdy jsem nefandil snaze obecně stavět do souboje CoD a jinou konkurenci jako jasné komparace-tituly a zejména jejich specifické přístupy ke hře pro více lidí, ale i z tohoto střízlivého postoje člověk nemůže prostě říct, že by se CoD jevilo nějak opravdu zábavně a motivačně, co se týče právě multiplayeru, byť jde vlastní cestou. A není to ani zaujatost vůči značce, vždyť sám jsem se u CoD starších dílů a jejich multiplayerů toho nemálo nablbnul, ale nelze nevidět ten obrovský pokles co se týče hratelnosti. Všechno je tak přeplácaný, šíleně chaotický a jak tu už někdo z kolegů poznamenal očividně zaměřený na akčně-drsno-cool-rambo styl, což potvrzuje nejen "nadupadný" hlas při sbírání známek například, ale i celková atmosféra, která je v mém cítení naprosto mizerná. A s tím ruku v ruce mě také zvedá ze židle ta dnešní móda přehltit obrazovku různýma barevnýma hovadinama od levitujících číselek za každé zabití, přes získání kdejaké kraviny po všemožný informace o tom, co jsem právě s postavou udělal, které se s*rou přes celou obrazovku a celkově tak do výhledu a připadnou mi naprosto zbytečný. Dřív stačil klasický hud se stavem munice, případně stavem zdraví a minimapa a taky jsme si krásně zahráli - dneska je to z toho přebarvený ohňostroj info-statistického hnoje jen proto, abych věděl že jdu s charakterem "nahoru", avšak hratelnostně jdu do řiti. Aby však nedošlo k omylu, tímhle v mým očích trpí i novější Battlefieldy. Každopádně je to určitě subjektivní pohled a někoho stále může multiplayer pro novější díly CoD věru bavit, ovšem dovolte mi poznámku, že i přesto, že i tak jako jsem kdysi podlehl Battlefieldu 1942 a jeho možnostem, jsem i tak byl stále aktivní v prvních CoD dílech, i když nenabídly to, co jsem měl možnost zažít jinde, ale přesto jsem se u nich bavil, protože se domnívám, že to byla čistá zábava, která stále měla svou atmosféru a nemuselo to být ani tím, že se první CoD díly odehrávaly tématicky v WW2, ale bylo to prostě jiný, lepší a zážítky z takového dobývání Carantenu nebo akce z jiných map, byť byly v podstatě malé, nenabídly techniku a celkově to prostě nebyl Bf, měly stále něco do sebe a člověk se i po zkušenostech s Bf, rád vracel ke CoD multiplayeru v dobrém...... bohužel, ať se na mě nikdo nezlobí, ale dnes to už CoD nabídnout neumí.
-
-
a jak by si teda dál vyvíjel mp fps? chceš hrát furt counter strike nebo cod 1 v lepší grafice? samozřejmě souhlasim s tim že se hry stávaj víc konzolový a na kompu to pak v hratelnosti působí dost arkádově, na druhou stranu takhle studia vydělávaj víc peněz....
-
Spousta lidi bude nejspis nesouhlasit, ale podle me se z COD stala chaoticka macho akce diky jednoznacnemu zamereni se na konzole. MW1 vyslo take na konzole, ale abych byl uprimny, tak ta hra tam vypada a hraje se debilne. MW1 na me osobne pusobi jako cistokrevna PC hra. Dalsi dily jsou pak uz jasne konzolove porty a na PC z nich ten zazitek nikdy nebude takovy, jaky ma byt.
-
-
tak jsem vcera hral BF3 asi 5 hodek, a ted koukam na to video z MW3, heh, to je neskutecny rozdil v grafice, MW3, jak z roku 2000, no priserny. eklhaft. *11*
-
-
Přesně to samé se stalo i mě. Když jsem pustil toto video po pařbě bfka, tak jsem myslel, že koukám na nějakou automatovku od Segy, kde se střílí plastovou pistolkou přidělanou k automatu... je to neskutečný rozdíl v grafice a v celkovém pocitu z boje
-
Hrál jsi vůbec nějakou hru z roku 2000? Pro tvou informaci, grafika v tý době byla zhruba na týhle úrovni:
http://oldgame.cz/uploads/counter-strike-1.6-screenshot.jpg
http://dcmedia.ign.com/media/previews/image/soldierfortune/bg20.jpg
-
-
teraz hram BF3 ale je tam ovela lepsia grafika ako tu,pozeram video akurat,zbran ostra grafika a vsetko ostatne prostredie rozmazane jak z MW1 :D akoze tato hra kazi uplne taktizovanie a timovu pracu,to rovno mozem ist hrat unreal tournament
-
Udelejte neco s tema zvukama zbrani BF3 nas rozmlsalo *5* *5*
-
-
to je zprašený zvuk vo videu ... alebo nie ?
-
-
Doufame ze aaano..ale Nemyslime ze neee
-
-