Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a co nové prvky SP???
  • opravdu odpudivé, být ty psí známky ještě větší a hlas ještě drsnější, tak mi to vypíchno oči a popraská bubínky
  • nejlepší mp měl stejně call fo duty 1-2 ten MW je strašně překombinovanej, a je to strašnej rambo styl, kdy běháte s dvouma škorpíkama je dost usměvný, takovej unreal tournament. *1*
    • co myslite, maji i ponozky s logem cod? :)
      • já k vánocům koupím přítelkyni toaletní papír s logem COD:), kurnik ty counter strikerky...
  • Ty známky jsou dobrej způsob, jak se ve hrách zbavit camperů honící killstreaky - stejně jako v Crysis 2 by se musela po každým killu sebrat známka oběti, jinak by se to nepočítalo do killstreaku (s tím že tu známku nemůže sebrat nikdo jinej).

Takže kdyby někdo chtěl udělat pořádnej killstreak, musel by už trochu běhat, a každá lamka by pak neměla hedka harriery a chopper gunnery jak v MW2, to by pak v MW3 mohli klidně nuke nechat, protože by ji dostali opravdu dobří hráči.

Zároveň by to i trochu utnulo cheatery, už by mu nestačilo sedět někde v okně a aimbotovat, bez killstreaku by ho to přestalo za chvíli bavit...
    • Přesně to mě taky napadlo, taky mi to přijde jako dobrej nápad, možná graficky trošku hůř zpracovanej ale budiž... Ta diskuze Bf/CoD je úsměvná... Osobně oceňuju battlefield za technologickou invenci, otevřenost, úžasnej zvuk (slint, slint) vozidla, destrukční model, to je prostě super, ale zase na druhou stranu cod má dynamiku, rychlost, RPG/xp/level systém (kterej mě osobně spolehlivě udrží u hry), menší mapy, spoustu módů kravinek do MP (streaky)... Nejde říct, že jedno je lepší než to druhý, prostě to nejde tak zjednodušit a plně chápu, že hodně lidem vadí kam CoD směřuje, ale pokud člověk fakt umí a přistoupí na pravidla hry v "cusal, lame, kiddy" call of duty odměnou mu bude že dokáže všechny nepřátele zlikvidovat a bavit se u toho. Pokud vás nebaví bejt nejlepší a důvtipně a svižně běhat po mapě a kuchat američany/rusy/terroristy tak hrajte třeba to CSko, nový díly cod už pro vás nejsou, což nicméně vzhledem k počtu hráčů hrajících cod2/cod4 není zase takovej problém... Howgh!
  • jindra.veliky
    aspon v nejaky hre bude mod bet hloupych camperu *5*
  • To je ale ošklivá hra xD
  • ...to stačilo přidat do MW1 *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit