Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nikdo soudnej si nemůže myslet že je toto s PC verze.

a ANO jde ti o to rozpoutat nenávistný ''nálady'' jinak by si to sem vůbec nenapsal.
    A už vůbec by si to sem nepsal když si o pár řádků níže reagoval na něčí post prakticky stejnýmy slovy...ale jelikož to není tak vidět tak si to dal jako nový vlákno...proč?aby si rozpoutal ''nenávistný nálady''

*7*
  • Míslím si že tam bude i jiné valké město.Jak je tam na tom jednom obrásku ten vlak,tak pochibuju že bude jezdit jenom okolo Los Santos.
  • smejki
    -_-
  • MarekDuris
    Tohle ale preci nejsou obrazky z konzolove verze.....vsak na konzoli by tohle nechodilo ani nahodou.
  • MarekDuris
    Ze se tak blbe ptam...kdyz uz leckdo diskutoval o tom bude-li GTAV i na PC, zamyslel se tez nad tim odkud pochazeji ta videa a obrazky.....nejde mi o to rozpoutavat nenavistny nalady mezi konzolakama a PCckarema...ale nikdo soudnej si preci nemohl mysletr ze je to z kozoli......jen tak peo poradek......hej???
  • mazli muze byt i gta 4 v nastaveni si to muzes zapnout
  • smejki : ok, je to tvoj nazor s tou fyzikou, ale fyzikalny sandbox to urcite nieje, v provom rade je to mestsky sandbox, fyzika tam funguje ako sekundarna cast hry, nie ako hlavna, to mas trochu pomylene.
    Dalej uz vobec nechapem v akej skladbe misii a subojoch je GTA dobre? v podstate to nieje ziadna slava, misie su jedna ako druha, navyse je samotna strelba dost nezazivna, hovoril som to, hovorim to a budem to hovorit do kedy sa to v GTA nezmeni a to - od ceskej druhej Mafie by sa v tomto smere mali este vela co ucit.
  • Přesně tak, také doufám, že pětka bude spíše návrat ke starším dílů série VC/SA.
  • San Andreas byla geniální hra. To byly časy. Nasednout do káry, pustit si místní rádio a jen tak si vyjet na výlet do San Fierra nebo Las Venturas. I za měsíce hraní jsem měl pořád co zkoumat. Příběh sice nicmoc, ale to bylo jedno, když člověk ani na příběh neměl čas. No a SAMP taky nebyl vůbec špatný. Pro mě legendární hra.

GTA V musí být stejná či lepší, jinak to bude jen další fail.
  • fichtlis
    blá blá blá *6*
  • Ani San Andreas nebylo ve své době hrou s nejlepší grafikou, přesto jsem si s ním užil několik let zábavy
  • Mato1987
    a že kto tu uráža a je zaujatý, kamarát ty si presný prototyp imbecilného prudiča.
  • Mato1987
    díky, môžeš mi povedať ešte niečo podrobnejšie ohľadom môjho života zpred 4 rokov ?
  • Mato1987
    zatial som nikoho neurážal, každý si isté výrazy vyloží podla toho svojho a mimochodom nikde som netvrdil to čo tu ty tak vehemetne prezentuješ.
    Takže pouvažuj nad sebou a pozri sa triezejšie na vec, hneď bude potom diskusia zmysluplnejšia. Takto tu len strácame čas a nedopracujeme sa k ničomu.
  • ZvacA
    Kolega Veskoslav.

Ty píšeš nějakou promakaně objektivní rozsáhlou studii nebo odkuď bereš tyhle vědomosti o stavu toho, co se má a co ne, pokládat do prachu dějin?
  • Veskoslav
    Takže ještě hlupák, co přečte první slovo.....Když nevíš, co přinesl Warcraft do světa her a v rámci RTS kam to posunul, tak se prosím Tě příště na nic neptej, když nehceš odpověď. Pak jsi totiž za provokujícího šaška akorát....
  • Mato1987
    začal som čítať a náhle Warcraft III , tam som skončil.
  • Tak je brzo hodnotit.. ale takový InFamous 2 se mi zdá po grafické stránce povedenější. Tohle je takový mázlý nebo co.
  • Říkat, že "GTA nikdy nebylo o grafice", mi příjde opravdu vtipné. GTA patří k AAA titulům a podle toho musí vypadat i grafika. Nemusí to být zrovna Crysis, ale nějakou úroveň to mít musí. Co jsem se ale díval, ta grafika není tak hrozná, i když uvidíme.

Prostě a jednoduše pro AAA titul nelze vyslovit větu typu "že tahle a tahle hra není o grafice". To si říkejte o Minecraftu apod. ale ne o AAA titulu. U top titulu prostě vždy musí mít grafika určitou úroveň (což se na druhou stranu GTA po těch porodních bolestech vždy nějak daří).
  • GTA má tradičně slabý příběh, který hráči nedává žádné možnosti. Podle mě jediným trhákem GTA série je otevřený svět. Třeba já prakticky ve všech GTA dílech většinou jen tak jezdil, honil se s fízlama a příběh jsem hrál jen občas čistě z povinnosti.

Souhlasím s tebou na 100 %, co si psal. Problémem je, že tu nepopisuješ GTA hru, ale něco jiného, určitě lepšího, ale prostě jiného. To je, jako by si chtěl od Call of Duty otevřený svět, jestli mi rozumíš. *3*

A co se týká těch 3 postav, taky mě to nějak neláká. 3 postavy = 3 ještě povrchnější příběhy než kdykoli předtím, to je naprostá jistota. Jen skutečný naivka by čekal 3 zcela propracované příběhové linie srovnatelné či lepší s příběhem z GTA IV. A 25 hodin jako herní doba? San Andreas měl aspoň dvojnásobek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit