Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Čekal jsem, kdy začneš urážet;) No nic, s tebou diskutovat nemá smysl, protože kdo nezbožňuje to tvoje GTA, tak je podle Tebe odpad a kdo ví co ještě. Kolik ti je, že máš takové názory? 10-15? To bych chápal. I já se mnohdy zachovám jako idiot, zbytečně a přehnaně reeaguji. Ale když vidím ty tvoje reakce, tak se musím pousmát.
  • Veskoslav
    Tak mezi hry, co se staly legendou či mají blízko k dokonalosti a přispěly k hernímu průmyslu: Warcraft III a systém hrdinů, NFS IV, kdy ukázal zničitelné vozidla a následné následky poničení na jízdní vlastnosti, Thief v rámci Stealth prvků, Diablo- jiné "RPG", WoW: masivní rozšíření internetových MMORPG mezi obyčejné lidi, Resident Evil a Silent Hill, Crysis 1 atd. GTA IV se ztratila v prachu dějin.
  • Jo jo, v patnácti letech, když se si hrál na gangstery, by mi to taky přišlo jako dokonalá hra...
  • RDR jsem dohrál včera a zrovna ta grafika mě na hře dost zamrzela. Hrál jsem tedy PS3 verzi, prý je nějaká horší. Ale běží to v nějakým sranda rozlišení, tak je vše zubaté, kostičkované, rozmazané - hnusné *1* Zasloužila by si lepší.

GTA V vypadá zatím z obrázků tak nějak normálně, uvidíme, až to bude na videu v běhu. Každopádně mě těší návrat k pojetí s trochou venkova, kolama, atd... v GTA IV mi to hodně chybělo.
  • Keyz
    Neřekl jsem,že je hnusná.Řekl jsem,že nelze soudit dle obrázků na kterých se hra prezentuje.

Například Borderlands je hnusný.Když se blíže podíváš na xichty,oblečení,zbraně,plakáty tak mají malé rozlišení a jsou rozmazané.To lze snadno zjistit.

- Nejde řadit hry do škatulek zda jsou o grafice anebo ne.Grafika je součást hry.(prostě čumíš na "grafiku" když to hraješ).Pak přece nelze nehodnotit grafickou oblast hry.
    Beru to,že některé hry se zaměřují více na něco jiného a jsou to skvělé.Pak horší grafika neubere z hodnocení tolik,když hra jinde vyčnívá.
  • Mato1987
    ⇈⇈⇈ paranoia at its best.
  • Cosi
    MAto: S vámi nemá smysl diskutovat, v této diskuzi jste arogantní, sprostý a věříte si jen svojí pravdě. Hned vaše první reakce, jestli nám kape na karbid je neopodstatně agresivní, stejně jako reakce na Veskoslava. A neneguji vše, fyziku jsem uznal a průměr u dialogů neznamená špatné.
    Pokud se mi tu budete snažit vysvětlovat svou pravdu, tak se nikam nedostaneme a je tato diskuze zbytečná. Přijde mi to jako by se bavil nevěřící s křesťanem. Každý se budeme přesvědčovat o opaku a vyjdeme z toho akorát namíchnutí.
  • Tobě se ta grafika zdá hnusná?
    Tobě se zdá Uncharted,Gran Turismo,Forza,Halo hnusný?Ano vše exkluzivky takže se na nich dělá trošku jinak a víc...ale i tak:
    Assassins Creed,RDR,GTA,Mafia,Fifa,Borderlands,FNR atd hnusný?

Lidi jako ty miluju,neřeknu kdyby sis stěžoval na grafiku u LA Noire třeba což je skoro herní film ale stěžovat si na to u jiných her?a ještě u GTA?který nebylo nikdy o grafice?
    *7*
  • Mato1987
    máš pravdu, no musíš uznať, že tá fyzika bola vážne revolučným prvkom, žiadna hra, okrem nejakých technických diem, sa nedokázala vyrovnať euphoria a bullet enginu.
  • MidnighT91
    Nemůžu se dočkat až uvidím, co s tím udělá ENB mod...
  • smejki
    maťo, mulťák, replay editor a "příběh" ještě z žádný hry v posledních 20 letech neudělal revoluční dílo. Já ti vůbec neberu oblibu GTA4, taky ho mám moc rád, ale člověče, najdi si definici slov revoluce a evoluce. GTA4 bylo evolucí sebe sama s tím, že v některých relativně podružných rovinách došlo (z technických a finančních důvodů) k devoluci.
  • Mato1987
    toho sa tak skoro nedočkáš, kedže pc verzia je zatial v nedohladne, a pokial rockstar zostanú pri modely z predošlých rokov, tak sa pc verzie dočkáme niekedy v zime 2013. Nezostáva ti nič iné, len čakať na druhý trailer, ktorý mal byť už vonku, no kvôli technickým problémom ho bude možné zhliadnuť až túto stredu.
  • life28
    ja náhodou "pečlivě vybrané" obrázky nevidím. Oni nám chceli obrázkami ukázať, aká je krajina obrovská, ale vďaka hnusnej old-gen konzolovej grafike asi čakať viac nemôžeš. Už len to je maximum, že konzoly dokážu vykresliť taký obrovský priestor bez loadingu. Teším sa na screenshoty z PC verzie.
  • Giuzeppe
    Grafiku zhodnotim az ked to rozbehnem (a ci vobec) na mojom PC . 3 postavy mi nejak nevadia ved Call of Juarez Bound in Blood to mal podobne (2 postavy) a nikto sa nestazoval ze v strede kampane si stale moze vybrat za ktoreho brata bude hrat onen level. Kazdopadne LA (a Miami) patri medzi moje oblubene "GTA mesto" takze rozhodne sa tesim.
  • Mato1987
    to nemá vôbec zmysel s tebou diskutovať, všetko bez argumentov neguješ, absolútne zbytočná diskusia..
  • Cosi
    Taky fyziku pro vyblbnutí beru. Multiplayer byl zbytečný, replay editor - někdo ho používal? :) dialogy - průměr. Budeš trochu pozitivně zaujatý vůči této hře.
  • Osobně já třeba z optimalizací hry neměl sebemenší problém ale je fakt že jsem jí zakoupil víc jak rok po vydání hry a stala se pro mě společně z příběhem z Liberty City jako nejlepší díl série a překonala i mojí srdcovku Vice City,GTA 2 mě nikdy moc nebavil a San Andreas z gangsta stylem o chudákovi negříkovi z ghetta...no nebyl to můj šálek kávy ale ta mapa byla super.
  • Mato1987
    myslím, že poslednou vetou si to popísal brilatne.
  • hlavne klid kazdej mame sve oblibene hry knihy zeny? xD na ktere nedame dopustit :) ale to je tezka diskuze ja vidim nedokonalosti tam kde ty ne a jinde to muze byt zase jinak ja osobne moc chataktery kteri za minutu reknou 10 fuck moc nemusim bohuzel mi ani v jednom gta nesedl hlavni hrdina a postavy taky ne no a co se tyka samotneho hrani tak jsem vetsinou jenom jezdil mestem a sem tam postrilel nekolik lidi a hru zase rychle vypnul
  • Mato1987
    multiplayer, replay theatre editor, dialógy, mám pokračovať?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit