Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Parádní video. Konečně jsou ty lokace zase zajímavé, každé město vypadá jinak a originálně, stejně jako v morowindu. Oblivion mě tímhle zklamal, hlavní město hnusný, a pak pár stejně navržených měst, s hradem, zdmi a domy, které byli akorát lehce pozměněné. Jako kdyby někdo zaspal. Za to na tyto nádherné lokace už se těším teď, a až tam budu pobíhat v pátek, bude to ještě lepší. Už aby to tu bylo!
  • Tak tohle video mě navnadilo asi nejvíc ze všech ostatních. Atmosféra je skvělá a opravdu nechápu názor že je scenérie šedá nebo dokonce depresivní. Jistě takových lokací tam jistě bude dost, jde přeci o drsný sever, ale na druhý straně kouzlo nížinných vesnic a měst to vyvažuje. A nejen to, dokonce se mi zdají přívětivější než u minulých TES. Nebyl sem rozhodnutej ale asi jo, po víkendu si skočim pro krabici:))
  • 90 prispevku a Jindra.Veliky tu nema zatim ani jeden? Co se stalo princi Harrymu?
    • William Ho zmlatil hold za manzelkou a navic vevodkyni se nereze *16*
  • Tak Skyrim nainstalovan :-). Patch 1.1 bude az 11.11. snad to nebudou stovky MB.
    A zajimava informace ke questum:
    Game director Todd Howard has already mentioned that Skyrim will have unlimited dragons, now he's said to Wired that there will be infinite quests, too.
    There's a series of scripted quest lines, of course, which will follow the main plot and a number of subplots like those belonging to Skyrim's various guilds and The Dark Brotherhood, but once you've completed these, Howard says that the Radiant storytelling system will continue to generate tasks. These can involve stealing gems for the thieves guild, or assassinating NPCs for the Dark Brotherhood.
    “The vibe of the game is that it’s something that you can play forever,” Howard said to Wired.
    Howard says that these randomly generated quests are designed to lead players into interesting parts of the world they haven't visited before. Even major quests will have randomised components that will send players to unvisited areas.
    “The world is probably the one thing that sets apart from other games,” he said. “It feels really real for what it is … It’s just fun to explore.”
    He adds that Bethesda have learned a lot from Fallout 3, where they challenged themselves to fill a blasted wasteland with dozens of interesting tidbits and unique areas to discover.
    The infinite quests are sure to boost the projected amount of potential play time from "300 hours" to "the end of time", which is going to do terrible things to our productivity when Skyrim unlocks on Friday. You can pre-load Skyrim right now on Steam and Direct2Drive.
    • Steam verze ma aktualne 50 achievementu. jako "Acquire Daedric artifact", "Get skill 100", Join "Companions", Join "Brotherhood", join "College of Winterhold", "Learn Words of Power",.....
    • A jeste jedna pro ty co nemaji zatim aktivovano na Steamu:

The Elder Scrolls V: Skyrim is now available to pre-load on Steam and Direct2Drive, letting you grab 99% of the files needed to run Skyrim. That should be about 6 gigabytes according to the system specs. Then the vital de-encryption data that will turn these files into Tamriel will be shunted to everyone at launch on Friday. Then the game will unlock and we'll all be able to finally play it ... almost.
      Once Skyrim is decrypted, you'll then have to wait for another download before playing. Bethesda say that "All platforms going to 1.1 by 11/11/11" with a day one patch that "fixes some minor stability and quest progression issues." Skyrim's going to have a pretty huge world map, and there's bound to still be a few bugs lurking in there somewhere. Oblivion and Fallout 3 had problems with AI getting stuck in doors, objects floating mysteriously and other bizarre anomolies. It wouldn't be a Bethesda launch without a few of those hitting YouTube.
      • nic proti steamu, ale tam bych tuto hru nekoupil kvůli modifikacím, protože vím, že byly nemalé problémy s modifikacemi u Oblivionu, který byl zakoupený na steamu (Oblivion z disku a Oblivion stažení ze steamu se nějakým způsbem lišily - nevím jak - a díky tomu na něm nefungovaly některé zásadní modifikace). Snad se tento problém nebude opakovat i u skyrimu, ale člověk nikdy neví. Vedle toho škoda přijít o pěknou krabičku (zrovna u Skyrimu bude vyvedená).
        • Bez steamu Skyrim ale stejne nespustis takze jde JEN o tu krabicku.
          A obecne prave s modifikacemi pro ceskou verzi skyrimu muzou byt potencialne daleko vetsi problemy s modifikacemi nez pro obycejnou anglickou.
  • Joo ten velkej lední medvěd na začátku mě vyděsil :D
  • tesim se
  • Tažko povedat, na začiatku som my to zdalo tiež take puste ,ale po čase akonahle pribudaju tie videa ma to začína zaujimat.Zaujala ma ta polarna aurora ,jesenny les, hory,huste severske lesy a ta nahnedla severska plan ,plošina alebo udolie.Keby to malo ten pribeh ešte nejaky využitejši ,zaujimavejši nie zas len o zabiti dračieho bosa a zachrane sveta.Zaujimave su aj tie činnosti ludi ako sekaju drevo...,a nelze neupriet istu inšpiraciu alebo proste myšlienku že bethesda sa zamyslela že to nebude teraz o naj naj naj -velkosti sveta ,grafike,predemtov..l ale bude to o umeleckosto ako je zaklínač alebo gothic.Na oblivion ma rozpolupune nazor na jdenej som sa tešil na pekny svet ale na druhej strane sa mi zdal taky pusty umely ,generoovany len aby bol čo navätši tažko povedat ale ešte nemam nan tvrde slovo.Stary gothic ten ho mal už zaujimavejši .A tie novšie rpg ako arcania mi pripadaju take zas len na rychlo urobene ako aj two words, divinity 2 možno ten drakensang by mohol byt ešte zaujimavy .Ale hlavne je že je tu zaklínač 1 a 2 a tomu nelze neupriet že je to najkrajši svet aspon pre mna aj ako historika aj dobordruha ktori to skuma čo sa tyka deatilov ,atmosfery,autentičnosti a hlavne scenerii a ktomu pribeh je dost hlboke .Zaklínač 1 je umelecke dielo ako aj zaklínač 2 čo sa tyka scenerii ,vyhladov,lesov,vesnic,miest,klaštorov,jaskyn , vody,oblohy krajšie som nevidel a to som skušal všeličo a nehovoriac o hudbe a pribehu ,aktivit meštanov, a roznych originalnych ulohach.Ale asi je to fakt o človeku čo ho dostane so srdca a ducha poctivej sily a detailnosti
  • bomba!!! Z traileru sala paradni tajemna atmosfera.. temna obloha, poletujici snih, zamlzene hory v pozadi, mesta severskeho stylu a ta polarni zare.. proste krasa... Tohle je neco jinyho nez pobihani po proslunenych louckach v Oblivionu :)) (PS: nevim proc ale u nekterych zaberu jsem si vzpomel na Hru o truny a to uz neco znamena :-D)
    • jestli chceš videt co znamena ve hre poradna zimni atmosfera zahraj si gothic 3 ne tohle
      • Podle me,pokud jde o atmosferu,dostava Gothic 3 tezce na prdel:) Soude jen dle videii,samozrejme.
        • gothic 3 je stará hra, která se s skyrimem nemůže vůbec rovnat... jinak to byla skvělá hra - teda až poté, co jí komunita doladila. Hlavně hudba byla naprosto perfektní.
      • Uplne o zimu mi nejde, proste se mi libi jak to je ve Skyrimu.. a Gothic 3 jsem hral a Nordmar me nejak zvlast neuchvatil..
  • No to je pravda ,snažil som sa videt všetky taketo svety a tažko povedat ktory je krajši či oblivion ,gothic 3, two worlds 1,2 ,arcania, divinity 2 ,drakensang, dragon age -proste každy ma vlastnu ruku tvorivosti respektive generovanosti , ale nelze neupriet že zaklínač svojsky neviem ako to povedat (klasicko , europsko,polsko,slovansky dizajn) ale čo najtažšie je všetko robit ručne a dat do toho atmosferu a viemeže tak svety tvoria CD PROJECT A PYRANHA BYTES.I ked zaklínač je uzavrenejši stale mam pocit že je to ten poctivy autenticky svet s genialnou atmosferou a pribehom a hudbo.A skyrim vyzera naozaj zaujimavo .
    • Nesrovnavej pribehove RPG a RPG s volnym obrovskym svetem. Je to nesmysl. Ja rad hraji oba typy rpg a u obou typu mam sve favority.
  • paráda, konečně to vypadá na realistický boj (viz. cca 40. vteřina). Ale trochu mě děsí ta nadupaná sestava, na který to borec hrál a i tak se mu to hryzalo:(

http://www.youtube.com/watch?v=HjHX-gM7_vw&feature=related
    • Hairy_Ass
      Jo, je to super grafika! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit