Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jesli v te hre na pc budou stejne textury jako na ten xbox nebo psko ze ktereho je to vydeo tak se zebliju a vratim se zpet k oblivionu a lepsim texturam je sice hezke ze voda vypada nadherne ale ze hadry a textury na trzisti nahani az strach no nebudu ve me zatim ani jedno stech videji duveru proc bych za to mel utracet jedinou korunu .
    • si počkej pár měsíců a nějaký fanoušek ti udělá takový textury, že se i crysis (jednička, dvojka byla hnůj) bude stydět... *3*
    • bobsh
      prosim, řekni že si děláš srandu, ať můžu jít v klidu spát...
    • Tak za to neutrácej a poctivě si to stáhni
  • kazdy mluvi o grafice ale vzpomel s nekdo na hratelnost? ta v oblivionu nebyla nic moc, takova konzoloidni arkada vite co myslim
    • Hairy_Ass
      V Oblivionu akorát přibyly nějaké ty minihry (páčení zámků, přemlouvání...), jinak byla hratelnost víceméně stejná - že byla hra poměrně nevyvážená, to je věc jiná, ale to mody spolehlivě opravily - což je jedna z věcí, proč mám k sérii TES naprostou důvěru (narozdíl od jiných fantasy rpg sérií), protože ať by vývojáři hru sebevíc pokazili, tak je to naštěstí obrovská modařská komunita, která to opraví. *3*
    • Ne nevim. U podobnych her me vzdycky bavilo prozkoumavani sveta. Pribeh a questy byly pro me na vedlejsi koleji. A Oblivion se nijak vyrane hreatelnosti neodlisoval od Morrowindu.
    • MrSanta
      Já nevím co myslíš. Nějak jsem v hratelnosti neviděl zásadní rozdíly oproti Morrowindu.
  • Nevíte jestli na to má být čeština?
    • už je udělaná
  • čtu si tady ty prispevky nove generace hracu a nejak se mi dela blbe, tenhle dil tes s klidnym svedomim vynecham
    • podle příspěvků v diskuzi hodnotíš hru? nebo co tě vede k vynechání skyrimu? pokud si opravdový fanoušek TES, skyrim vynechat prostě nemůžeš. jistě, nemusíš si ho kupovat hned a počkat na normální cenu a na patche a modifikace. to třeba udělám já.
    • Cahir
      Jó tehdá, tehdá, když ty hry ještě za něco stáli... Ty bys nám moh všem vyprávět, viď Johnny? Ty ses určitě něco napařil. Radši táhni o dům dál.
    • Hairy_Ass
      ?
  • Zdravim, kdyz mam hru predobjednanou u X-Zone, prijde mi uz v patek, nebo az za nekolik pracovnich dnu ? Dekuji za odpoved
    • až pristi tyden sry, bad muv kiddo
  • mam rad TES serii.. ale nejakym zpusobem na me pusobi hrozne umele cele to prostredi, ti lide a tak vsechno.. oproti treba Zaklinaci nebo Ghoticu.. i tak se ale tesim
    • Nesouhlsim. Vzdyt ja si ze zacatky myslel ze se divam prave na Gothic. Oproti Oblivionu je to obrovsky skok kupredu. Ve vsech smerech(co se tyce grafiky/prostredi...)
      • jaky skok? ja myslel ze se divam na oblivion, jediny skok je v lod (uroven detailu vzdalenych objektu)
        • Placas nesmysly. Otec nahodou Oblivion stale hraje,takze muzu porovnavat. Oblivion vypada graficky i prostredim o nekolik urovni hure ve vsech smerech. Opet dodavam-soude dle tohodle videa. Hru jsem samozrejme jeste nehral.
  • skaven123
    Morrowind - 9, Oblivion - 9 ...stavme sa ze teraz padne 10 *12*
    • pkart
      Ač bych si to velice přál... na TES sérii jsou kladeny vysoké nároky, takže se bojím, že dostane zase "jenom" 9 :)
      • nepamatuji si hru, která by si zasloužila absolutní hodnocení. snad svého času GTA San Andreas ano. Zásadní není jen hratelnost a grafická podoba, ale též množství bugů a nedodělků.
        • Dark Souls minulý týden :-D
  • MidnighT91
    já si nemůžu pomoct ale mě se od začátku nelíbí to prostředí, v oblivionu bylo takové živější husté lesy, zeleň, louky... to je celá hra takhle podzimě depresivní ? Všude jen hnědá černá nebo bílá... Dodatek... I v hezkém prostředí pohádkových lesů se dá udělat temná atmosféra koukněte na zaklínače nebo gothic...
    • Mechwarrior_bw
      lenže "zelených" RPG je plná pr*el, takže volba zimného prostredia a v nížinách jesenné prostredie je úplne luxusná volba pre Skyrim. A ktomu sneženie a polárna žiara ... hmm a keďže mám zimné prostredie rád (podľa mňa zlepšuje a zintímňuje atmosféru) tak ja som spokojný.
      • MidnighT91
        Zeleň je i jehlyčnatý les a nevylučuje se jím podzimní počasí ani sníh... Představte si tu situaci... Je noc, jste uprostřed lesa, hustě sněží a víte že někde kolem vás běhá smečka vlkodlaků kteří třeba umějí lézt po stromech takže nikdy nevíte odkud vyskočí... V kombinaci s nočním hraním z pohledu první osoby a dobrou zvukovkou by taková atmosféra dokázala nadělat pěknou paseku...
    • mně se líbilo prostředí jak Morrowindu, tak Oblivionu (správně Cyrodiil, neboť Oblivion jako takový se mi nelíbi - všude démoni atd.) a líbí se mi i prostředí Skyrimu. Každé má to své a díky fanouškovské komunitě si člověk ještě dnes může zahrát všechny tři hry najednou s pěknou grafikou (myslím tím hlavně TES III a TES IV). Jinak co se týká prostředí, na krajinu v TES IV se taky před lety snesla vlna kritiky a dodneška existují zarytí odpůrce cyrodiilských lesů. Holt, co člověk, to vkus.
    • jasně, ale Cyrodiil byl taky geograficky na uplně jiném místě (původně to snad byla i džungle) však u Brumy (nejsevernější město blízko hranic Skyrimu) už taky bylo zasněžené a působilo tou šedí.. Skyrim je prostě země Nordu, zima, šeď a takové to severské bičování sněhem k tomu patří, pokud by dělali další díl v jiné provincii, třeba v Elsweyru nebo spíš ve Valenwoodu (země Wood Elfu), tak by se ti asi hra líbila víc :) mně se prostě líbí ta zimní depresivnost a drsnost té divočiny.. :) jinak Morrowind byl taky dost "depresivní" tam bylo zase všechno popelavé, hnědé a celkově divné, ale za to originální na poměry všech rpg fantasy her
      • ja tam nevidím ani drsnost ani depresi. Treba Gothic 3 v te časti kde byl snih uz si to nepamatuju pusobil drsne, morrowind byl depresivni ale tomuhle neco chybi, proste nahodny generator tomu nikdy nedokaze vtisknout "duši"
    • A to mně se zase víc líbí prostředí ve Skyrimu, hlavně jeho variabilita. Ale uvidíme v pátek, jaké to bude na vlastní kůži *2*
  • No.. sice to není tak dobré, jako Ezio Auditore, ale ujde to *6*
  • Zdá se mi to nebo to jede na upraveném enginu z Oblivionu??
    • Cahir
      Nezdá, je to tak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit