Přejít na výpis diskuzí
Nové video z Need for Speed: Rivals nešetří adrenalinem
1.10.2013 | Petr Poláček
107 příspěvků
-
Co to blábolíš? Já jsem reagoval na příspěvek obsahující větu "Kdyz ono na PC nic jineho nevychazi". Vidíš v tom někde zmínku o nějakých detailních atributech těch her? Já ne. Moje odpověd, že mám hromadu kvalitních závodních her, platí a je k tématu. Tvoje následná reakce je non sequitur. Nauč se číst, do té doby si můžeš vyskakovat leda tak na děti v mateřské škole, a to ještě ne na všechny.
-
Jeeee ten trailer na další Burnout s realnejma značkama aut se jim opravdu povedl.... tvl kdy přestanou cpát ten nekonečně se dobíjející dusík, nitro, boost, raketovej motor, nebo jaký tomu dají jméno, do her kde to šlo vždycky i bez něj....už jen podle toho vím že to dopadne tak jako každej rok. A další undergroud si můžou taky nechat, jediná dobrá věc na tom díle bylo "otevřený" město ve 2. Jinak taky žádná sláva...
-
Já nechci nic realistického. Od toho mám hromadu simulátorů (nejen RBR). Já chci jenom, aby se v arkádové hře auto chovalo alespoň trochu jako auto. Undergroundy byly ještě OK, ale potom přešli na ten tragický vznášedloidní paskvil, a více méně každým dílem ho ještě více pomrvili (Shift neberu za NFS, nýbrž za naprosto pokažený experiment). Před deseti lety nebyl nejmenší problém, aby v čistě arkádové hře jízda auta připomínala skutečné auto s volantem, čtyřmi koly, spalovacím motorem a nezanedbatelnou hmotností. A teď to nejde.
-
Hlavne ze jich mas spoustu , vid ty rozumbrado. (Pak z tebe vypadne ze vlastne mestske zavody ti ani nevoni , oh dawqfh... *7*
-
nerozumiem, veď nfs nikdy nebolo o realistickom závodení, možno tak s výnimkou shift, kde to ale ten jazdný model tiež za veľa nestál a o realistickom závodení sa nedalo hovoriť.
Pamätám si ešte na porsche unleashed, ktorý bol asi jediný diel nfs, ktorý sa ako tak priblížil k realistickej závodnej hre.
jediná hra ktorá bola fakt skvelou simuláciou bola richard burns rally. -
Jenže ono je úplně jedno, jaké téma bude další hra mít. Stejně dostane jen další verzi toho opakovaně kastrovaného, principiálně úplně zcestného jízdního modelu, který z té hry tak jako tak udělá šmejd.
-
Policajti měli na mapách vždy po 1 kuse:
Police Chevrolet Corvette (nicméně tu reálně policie v USA měla/má http://code3.files.wordpress.com/2008/05/police2_500.jpg )
Police lamborghini Diablo SV (reálně mají italové (ne sice Diablo, ale Lambo to je http://graphics8.nytimes.com/images/2008/10/27/automobiles/480-Lamborghini-Gallardo-Lp.jpg ) - ve hře byla v barvách britů - na britské mapě)
Police Porsche 911 (Němci reálně mají - ve hře byla na Německých a mapách http://www.rsportscars.com/eng/articles/images01/police_porsche_01.jpg )
Pak už ne tak super sport byly M5 (na všech evropských mapách) a Camaro ( na části amerických mapách a Kanadském Kindiak Parku, kde působilo trošku jako pěst na oko, protože, kanadští policajti měli Jeep Cherokee. Nicmén Camaro také v reálu američtí HigwayPatrol měla/má http://farm8.staticflickr.com/7025/6844154305_287d4ab46a_z.jpg )
A po dohrání policejního módu se hráči otevřela fiktivní Police La Nina (El Nino z NFS III).
A policejní sedany pomalé byly. Pokud tě doháněly tak si moc rychle nejel, protože ty sedany nejen, že byly strašně těžkopádné, ale taky se pomalu rozjížděly. Maximálku měly 230km/h, možná šly rozjet někdy trochu víc, pokud se hráč hodně snažil. -
Vzpomínáš si špatně. V NFS IV policajti byli.
-
pochybujem, že v takom stave v akom sa práve nachádza nfs séria by underground 3 vytiahlo hernú sériu nfs z biedy...niečo podobné urobili codemasters s grid 2 a pozri sa ako to dopadlo.
-
Stejně se zase všichni shodneme, že měli raději udělat Undergrownd 3 a bylo by to nejlepší, co by mohli. A oni na to stále neslyší. Proč???
-
Rekl klasik, tak co aspon pisu k veci a jak proboha se snazim ...všechny se tady snažíš přesvědčit o své jediné a správné pravdě... jak presne? *7* Aha to ze se ti muj nazor (realny) nelibi to mas blby, mne se taky treba nelibi ze si anonym. *15* Jeste neco si mnel na srdci nebo je to secko? *3*
-
Obyčejně do diskuzí nepíšu, ale tohle si nenechám ujít. Adrenalin? To myslíte vážně? Leťet 250 km/h zatáčkou v plném driftu, jen stačí zmáčknout šipku a ono to zatočí? Žádné brždění před zatáčkou, hladký průjezd, smyk při výjezdu ze zatáčky při předčasném přidání plynu? To je podle mě adrenalin, jet s vozidlem na hraně jeho možností. Naučit se ovládat nezkrotnou mašinu a né mít jen cihlu na plynu a sem tam zatočit vlevo, vpravo. Sorry, ale skoro každý poslední NFS mi přijde jako nudné závody. Grafická stránka je sice úžasná, ale prožitek z jízdy pro mě nic moc. Ne a nejsem žádný hráč, který vyžaduje super reálný simulátor aut. Jen že držet plyn na podlaze moc akční není... *9*
-
NFS je typický příklad konzumní pasti. Vývojáři/vydavatelé vidí jen to, že lidé jim to kupují. Předpokládají, že lidé kupují, protože to aktivně poptávají jako kvalitní produkt. Ve skutečnosti ale zákazníci kupují cokoliv, co je vydáno pod touto značkou. Takže nabídka se řídí poptávkou, poptávka se řídí nabídkou (s čímž nikdo nepočítá), a výsledkem je spirála převážně sestupné kvality.
Řešení je jednoduché: Zaměřit se na kvalitu a tím si vychovat své zákazníky. Ale to dělá málokdo. -
Abych řekl pravdu, mě městské závody ani policie moc nezajímají. Hraju závodní hry kvůli pocitu z jízdy. Omáčka kolem není tak důležitá.
-
momentalne najlepsie NFS je GTA V - jazdenie zavodov a tunovanie auta :D
-
Je to arkáda no ale trailer vypadá celkem dobře a třeba to bude i zábava s nějakými slušnými bouračkami. Ale kdyby na PC místo NFS vydali NHL, hráči by jim líbali nohy.
-
Pořát vymýšlej pi*viny, ale kdyby je napadlo udělat další undergroundy s parádní grafikou, NORMÁLNÍMY auty a tunningem, tak by vydělaly majlant. Těm dalším NFS prostě totálně chybí nějaká atmosféra, akorád do toho cpou tuny efektů a ve výsledku je je v tom akorád bordel.
Ten pocit u Undergroundů, když to pálíte 250 v noci, dešti a prostisměru na dálnici, byl vždycky parádní... Kua du si zahrát NFS :D -
vzit to vypada uplne stejne jak predchozi dili, kdyby to prodavali treba za 500kc tak proc ne.
-
no ja neviem skusit to skusim ale nic necakam posledne hratelne nfs bolo carbon aj to bolo na hrane ostatne uz sli do sra***k...
-
Pokud si dobre vzpominam, tak policajti v NFSIV zadny supersport nemeli, jezdili normalne v BMW M5 a Ford Crown Victoria a uprimne byly asi tak o dva levely horsi nez v NFSIII :) Pomali taky zrovna nebyli, vetsinou nemeli problem udrzet krok s A tridou (B v NFSIII). V policejnim supersportu mohl jezdit jenom hrac. Jinak ale souhlasim, tenkrat byla policie 100x lepsi a zabavnejsi nez je ted, hlavne treba pasy znamenaly 100% pokuta ;)