Přejít na výpis diskuzí
Nové video z Need for Speed: Rivals nešetří adrenalinem
1.10.2013 | Petr Poláček
107 příspěvků
-
Bohužel postrádám ten Top Gearovský feeling, jako měly NFS III a IV. Tohle už je prostě fakt pro někoho jinýho, než pro mě.
-
Takze je lepsi skoncit? Kdyz to teda nebude porad jen o tom samem, skoncit jeste v bode kdy je to prijatelne pro vsechny strany.
-
Stejně by mě zajímaly prodeje předešlých pěti dílů. Přijde mi totiž, že názory na NFS se s každým novým dílem horší a nechápu tedy, co pořád EA nutí dělat tyhle s prominutím "píčoviny".
-
Dneska je to holt tezke , zavdecit se vsem ? A jak , hmm jedine asi tak ze ty co mneli radi dily minule stare strouhaji krasne mrkvicku. Mainstream je mainstream. *3*
-
Ja doparil, ted se zase budou asi vest spory ale , budiz (nepocitaje ostatni)
Z novych... asi i PRo street ( teda skoro) coz se mi jeste celkem libilo, hlavne to prevraceni pri velmi tesnem prujezdu zatacek. Most wanted se mi asi mocv nezamlouvalo ci co pac mi pred par mesici uplne vypadlo z pameti. Nebo jsem to proletl moc rychle? Hot pursuit zas bylo kratke na muj vkus. a Kdyz jsme u MW tamto bylo natahovane a trapne nakonci nepocitaje (The run ) to byl experiment to nepocitam. -
kecam, to byl most wanted, hot pursuit nic moc, ale aspon me tak intenzivne neiritoval
-
To uz je trochu prehnane tvrzeni ne ? Aby zmutovala bylo by potreba neco zasadnejsiho, treba napriklad ze by se pouzivaly i strelne zbrane no a jezdily se takove Death race nebo neco na ten zpusob , vlastne by to mohlo bejt z budoucnosti a jmenovat uplne jinak. *15*
-
pro me to jako novinka bylo prijemny osvezeni, proto me pak mrzelo, ze s tema needama nic prevratnyho nepredvedli (ty me vylozene nebavili, hot pursuit jsem hral necely dve hodiny, nez me uplne znechutil)
-
Série už dávno zmutovala jako Resident Evil *2*
-
Ta Nostalgie je obcas pekna mrcha co. *15* ( i kdyz v pripade NFS , to je vice mene pravda.)
-
*Sarkasm accepted*
-
Z NFS se pomalu, ale jistě stává jedna z těch her, které na začátku stojí 1000Kč a po týdnu se prodávají za 300Kč pro dětičky. Pardon, ale jde vidět, že jim už dochází nápady a hlavně chuť se nějak snažit respektive udělat něco, co hráči chtějí (např. Most Wanted, Underground, NFS Porsche Unsleashed) nebo udělat něco nového. Poslední roky to je s NFS stejná písnička, jenž se omrzela už dávno a její melodie je dávno jen připomínajícím střípkem starého NFS, které šlo slepě do jámy. Trailer je pěkný, ale já z něj adrenalin necítím a to co vidím je jen drifty za driftem a bourák za bourákem.
-
Vždyť je to návrat k serii na zbrusu novém Frostbite enginu 2.5 ermm teda 3, to nevidiš jak z toho úplne triská ten andrenalin stejně jako když sedíš na trůnu?(tam teda zažiješ asi více adrenalinových chvilek)
Poslední Hot Pursuit ušlo ale nebylo to ono, Most Wanted uplně podělali a tohle je bez radši komentu. -
Mno. Grafika nádherná, fakt že jo. Vozový park stejně tak... Ale stejně si budu i v době vydání hrát Flat Out 1, právě kvůli fyzice vozidel *1* Každému podle chuti *cheers*
-
O tom ani nemluve.
-
Jednou se vrati urcite, jen se obavam ze to bude zas "port" , to by prece nemuselo bejt spatny i ten Paradise nebyl zlej jen ponekud prazdnej.
-
ani ne tak kvantitou jako spis kvalitou
-
kdyby se vratil aspon ten burnout (paradise city), ale criterioni si s nfs nevedeli rady...
jedny horsi nez druhy -
Njn, tak na pc je vyber celkem dost omezeny no. *7*
-
Kdyz ono na PC nic jineho nevychazi. Jak pravil klasik "Kdyz nemas na dovolenou v Karibiku, spokojis se i s Bulharskem" *15*