Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... no právě. Asi mu všechno zabavili a neměl to CSko na čem hrát tak dal jedno kolečko v reálu. :-)

Jinak znáte tohle?
    http://www.youtube.com/watch?v=BIgJHHvDGmw&feature=player_embedded
    Já byl mrtvej smíchy.
  • regant
    Novinky.cz jsou seznam.cz
  • regant
    taky jsem to sem chtěl dát :D
    video je velmi zajímavé i tím, že tam v podstatě říká proč jsou hry tímto způsobem obviňovány, a že nejvíc za masakry můžou právě noviny
  • conflig
    Díky moc.. skvělé video
  • Negativní reklama je taky reklama a pokud se proti tomu Bach s AHP nehodlá ohradit (neumím si moc dobře představit jak) tak tenhle článek jen dokázal, že jim se to vyplatí psát. Já to nemyslím zle vůči GAMES, ale nejlepším řešením je ignorace. Novinky akorát získali hromadu unikátních návštěvníků, trošku víc peněz z reklamy a zítra si tam budeme moci přečíst kam chodil do posilovny, jaký měl rád filmy a jak často se holil. Tenhle hyenismus se vymýtit nedá, ale pokud možno tak ho alespoň nepodporovat.
  • Překvapuje mě, že autorka článku nevybrala některé jeho jiné projevy na internetu. Mimo jiné tento na portálu shekel.cz, kde často a rád přispíval pod diskuse týkající se islámu:

Antonín Blažek napsal: 3.2.2013 v 23:43 Š**stat malé kluky je zločin, Srovnávat s tímto neřádstvem svatby devítiletých děvčat je sprostá demagogie. Holčičky v teplých krajích hold dříve dospívají a taky dříve umírají. Je přirozené že je jejich plodné období využíváno v souladu s Boží vůli. Panovník řekl. “ploďte se a množte se” Neříkal aby faráři prznili malé chlapce nebo se obšťastňovali navzájem. PF 2013 přejí Mayové

Ten chlap byl všechno jen né počítačový maniak, co si to "nacvičil na Counter-Striku".

EDIT: Nějak se mi podělala editace a upravil jsem původní příspěvek místo odpovědi. Tak jsem to zas upravil nazpět.
  • davidBray
    vůbec bych nepočítal s tím, že jim to dají čtenáři sežrat. Protože novinky a hlavně jejich diskuze je totální ŽUMPA. fuj. a líbí se mi tagy článku .)) i článek :)
  • terrorist win...
  • kostejnesmrtelny
    Novinky.cz *1* *1* *1* *1*

*11*
  • Počkej na TV NOVA čeho se zas chytne a budou kecat jako vždy...
  • Za svých mladých let bych to nazval "demencí"... *7*
  • To je zase jiný článek *1* :
    http://www.novinky.cz/ekonomika/294267-konina-byla-i-v-masovych-kulickach-retezce-ikea-v-cesku-potvrdili-veterinari.html
  • EpicHavoc
    Ja si myslim ze spis hral Atomic Bombermana...
  • Novinky vypousteji jako kazdy den do sveta spoustu blabolu a uz opravdu nema smysl se nad timto pozastavovat, uroven clanku a redaktoru je nejen na tomhle webu velice nizka, takze se ani neni cemu divit, zijeme v ČR kde dnes znamena jiz pozitri.
  • a co Seznam ? *1*
  • Už vidím zase toho mastného nečase : zakážeme omezíme zdražíme násilnické hry...
  • Zerathus
    To je ale konina *12*
  • The.Mane.of.Chaos
    Novinky a lidi co tam diskutují to je na kriminál... tam se sjednocují největší hlupáci
  • On opravdu někdo bere Novinky.cz vážně?
  • Kr.Pa
    Novinky stoji za prd uz 7 let, ted se k nim pridava i aktualne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit