Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • langustyn
    a proc se něco podobnýho neřeší i u filmů? knížek?
  • jo jenže rozdil je v tom že by s tim traktorem akorat chtel vysadit neco na skolnim hristi a nikomu by se nic nestalo, nebo by tam jen pokosil travnik
  • Je vidět, že zde na herním serveru bude kritika samozřejmá. Podle různých studií zvyšuje hraní násilných her násilí v reálném životě. Na novinkách mají pravdu a mělo by se s tím globálně něco dělat. Osobně bych začal postihem herních studií (například pokutou) za vyprodukování zbytečně násilné hry kde je hlavním cílem zabít jiného hráče. Tento postih by studia motivoval více k vytváření nenásilných her, díky kterým by se naše (vaše) děti i dospělé nevystavovali tolik násilí. Je jasné že mě budete kritizovat, ale to jen kvůli tomu, že sami hry hrajete a v hloubi duše můžete být na tom stejně jako zmiňovaný násilník.
  • walltar
    Tak ten je nebezpečnější, než ten s tím CaC ... narozdíl od tanku se u nás k traktoru dostaneš lehce a k nejbližší škole už to potom není daleko.
  • shmeck
    Můj 50letej kolega hraje Farming simulátor... Radši nechci vědět co ten chystá *1*
  • Muj strejda (65) hraje hodne C&C ... zacinam se bat jestli treba nechysta nejakou valku... na vojne byl tankista... to by nemuselo dopadnout dobre *8*
  • walltar
    Navíc měl jěště špatný sluch a místo Fire in the hole ... slyšel Fire in the Home.

Ach jo to sou zase kraviny. Ale co čekát od bulvařinek.cz?

Já sem začínal v 8 s drama jako byl DOOM a zatím sem žádnou školu nevystřílel, i když vidím co se dneska stává populárním (z poslední doby třeba Harlem shake) tak nevím jak dlouho to ještě vydržím ... radši si du zahrát Hello kitty online to mě určitě uklidní.
  • a četli jste tohle? :D

http://www.novinky.cz/veda-skoly/290578-novy-web-o-hrach-ukaze-na-nebezpecne-a-uzitecne-pareni.html

jinak nechápu, jak může někdo být naštvaný nebo znepokojený článkem na novinkách. novinky jsou spodina internetového zpravodajství, stejně a ubohé jako ostatní služny na seznamu. to se prostě nedá brát vážně. *3*
  • vy jste si nikdy nepredstavovali jake by to bylo vystrilet skolu pomoci h&k G36C? ja jo a prave v tom je ten rozdil kdyz ma nekdo zbrane a nekdo hraje sims 3.
  • Vsak uz davno probehla svetem petice za zakaz Dihydrogen oxide *5*
  • Jojo, tam kdyz clovek nakoukne do diskuze, tak si hned uvedomi, jakej jsme narod primitivu a bolseviku. Obcas je mi z toho az na bliti
  • Lidi z games.cz, nechcete se věnovat aj normální novinařině? Člověk aby na českém webu pohledal čtivě napsaný objektivní článek s trochou nadsázky a zamyšlením a přitom tady, když vyjde nějaký článek netýkající se úplně přímo her (toto, o klucích zavřených v Řecku apod.) tak se to vážně dá číst a má to něco do sebe. A co oceňuji nejvíc že se nesnažíte honit čísla čtenářů, takže si odpouštíte bulvární hesla a články laděné do stylu novinek a v posledních letech už i idnes.
  • Daniell605
    ... *13*
    ....... *11*
  • Je to pravda. Ja kdyz jsem hral CS tak jsem mel velikou zalibu v hrani si s petardama vseho druhu. Jeste ze jsem to moc dlouho nehral... buhvi jak by to mohlo dopadnout.
  • Whoossain
    Tak teď už to konečně začíná do sebe zapadat...
  • Csko hraju už hodně let ,ale fakt se mi tam ještě nepovedlo vyhodit do povětří budovy :D ,Sem nevěděl že pan Blažek použil C4 :D .Ale nic to nemění na tom že to byl vymaštěnec! co zabil neviný lidi R.I.P.
    *13*
  • Proboha co to je zas za hovadinu? Ti uz nevi co za s prominutim sracku maji napsat? S hranim her to nic urcite spolecneho nemnelo vsichni kdo bydli ve Frenu nebo v okoli vi jak to bylo.
  • SnakePlisken
    Bohužel ano. :(
  • 1.5, 1.6, source nebo GO? Bojim se, aby ze me taky nebyl bombic.
  • Novinky.cz jsou naprosto irelevantni zdroj informaci :) spise by se meli prejmenovat na bulvárky.cz... kazdou blbost rozmazavaji mesic jinak by nemeli ocem psat :)
    Who cares..............

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit