Přejít na výpis diskuzí
Novinky.cz spojují výbuch ve Frenštátu s hraním Counter-Strike
25.2.2013 | Petr Poláček
273 příspěvků
-
Myslíš "komunisti"? To je spíš psychiatrická nálepka.
-
Nevím, jen jsem prošel první stránku a pak rychle zmizel. Nechtěl jsem mít trvalé následky. *3* *15*
-
Senzacechtivost. Možná by ještě mohly Novinky psát o tom, jak jsou hry mysogynní a máme tady české Kotaku.
-
neucastnil se treba i diskuzi na novinkach ? napsal bych clanek, ze novinky.cz vychovavaji zabijaky
-
oprava "paní autorka"
-
Naštěstí se nenechají čtenáři na Novinkách opít rohlíkem. Pan autor to nejspíše přehnal se zpravodajskými relacemi, které běží v USA :).
-
pravda je že v dnešní dobe vychází málo her které by rozvíjeli tvorivost, nebo by hráče nejak vzdelávali. takovych her je malo a vetsinou maji spatnou grafiku.
-
Už došli k tomu že za to beztak může Kalousek?
-
Kdyby hrál přes nonsteam a ne přes normální, tak by dvoukilo na ten kit měl *1*
-
myslim si ze novinky jako komouskej zpravodajskej web nebere vazne nikdo, nevim co je povestnejsi tamni clanky nebo tamnejsi diskuze
-
Ale kdyby neměl defusal kit, tak by to nemusel stihnout. A 200 babek je 200 babek. Kor v dnešní době. *1*
-
Souhlasil bych s tím, kdyby se do toho zase nedala politická poznámka nakonec.
-
Škoda, že poblíž nebyl nikdo, kdo hraje za CT a že nezabránil výbuchu...co by asi novinky psali? *1*
-
indie remix s Angry Birds
-
Problém je spíše v tom, že v dnešní PCMC době se jim tohle nehodí do novin. Ten chlap byl islámofil a urputně bránil dětské sňatky... ALE hlavně že hrál ten "Protiúder" co? ... smutné... smutné...
-
Koukl jsem do tamní diskuse a spíš to vypadá, že i tam to dávají novinkám sežrat. Inu, to je dost infantilní zpráva i na poměry novinek. *1*
-
Vsichni vrazi pili vodu, na tom neco bude.
-
Tak to je vostrý! *1* I takoví mají bohužel občanská práva. *9*
-
Že vás to ještě rozlaďuje. Já už jsem na to naprosto imunní a je mi jedno, kde se co píše. Sám vím, jak to s počítačovými hrami. Ale kopat nožičkama, že nějákej jouda někde napsal, že nějákej vrah hrál CSko, to je fakt zbytečný. Navíc, na novinky chodí samí komunisti a důchodci, kteří tomu stejně nerozumí. Hoďte se do klidu, takových zpráv ještě bude... *7*
-
Jasně že se toho Nova nebo Prima hned chytne. Schválně se dneska budu dívat na zprávy i když mi to naruší sledování fotbalu.