Přejít na výpis diskuzí
Novou hrou od tvůrce Minecraftu je hard sci-fi 0x10c
4.4.2012 | Aleš Smutný
93 příspěvků
-
No že ty tu související odpověď máš, jak už jsi kolikrát předvedl Ty pisateli.
-
Máš recht, Notch to nakódoval v Javě a ono to lepší být nemůže. Ale to neznamená, že si na tu grafiku nemůžou lidi stěžovat a že od hry nemůže nělteré odradit. A magory to z nich nedělá, nebo ano?
A mrzí mě, že nemáš čas na ME3. *3* -
ale dá. Udělám ti polygonovej Engine kterej bude vypadat jako ten minecraftí, a ještě ti ho udělám 30000 hezčí a detailnější :P
-
To je možný, ale jde mi spíš o to, že nemusel označovat lidi za magory a podat to, že hráči Minecraftu "vědí něco víc".
Já taky hraju teďka jedno MMO a kdyby mi někdo řekl, že má blbou grafiku, tak mu řeknu, že od MMO nemůže moc čekat. Asi bych nezačal mávat rukama a nadávat mu do magorů, protože nechápe MMO. *3* -
furt ve vyvoji, stejne jako cobalt, MC PC/xbox/mobil, scrolls, 0X10 a tusim mozna jeste jedna neoznamena hra? :D
-
Ty jsi vážně šašek s tím ME3 hráčem, minimálně dva týdny jsem ve hře nebyl, protože na to nemám čas. A jediný, kdo tu je za šaška jsi ty. Kdyby sis něco o Minecraftu přečetl, tak by jsi i zjistil pár věcí a důvodů, proč to má grafiku takovou jakou to má a nemá lepší. Ale to je nejspíš na tvé rozlišovací schopnosti.....
-
To prehanis... Grafika Minecraftu se proste s normalnimi hrami nemuze srovnavat, protoze s tema kostickama nic vic neudelas, na tom je to postaveny. Muze to mit lepsi nasviceni, mozna detailnejsi textury (pokud to jsou textury, ani nevim). Ale dycky to bude kostickovej Minecraft. Mozna to se ti snazil ME3 rict ;). Kritizovat pak grafiku minecraftu za to, jaka je (a ona vychazi z podstaty hry samotny, z engine), je opravu tak trochu jakoby nepochopeni ty hry.
-
To je fakt. Mě se zase nelíbí.
Ale ještě víc se mi nelíbí, jak ME3 hráč považuje lidi, co grafiku Minecraftu komentují za magory. Jakoby snad jen Minecraft hráči chápali o čem hra je a jak je výjimečná a že nepotřebuje dobrou grafiku... a chudák normální smrtelník nemá o ničem takovém potuchy.
S takovou mi přijdou hráči Minecraftu jako sekta. Takoví herní bronies. -
Lidi si asi neuvedomuji, ze Minecraft je postaveny na uplne jine technologii nez bezne hry. Tohle je voxel engine, kde ty kosticky jsou zvetsene na uroven, aby se s nimi dalo nakladat jako se stavebnimi prvky. To se vubec neda srovnavat s polygonovymi enginy, s texturami atd. Minecraft je proste takovej jakej je, a bud se libi, nebo ne. Me se treba libi :)
-
Člověk, co nemá žádnou odpověď a tak napadá pisatele.
-
To zas mna toto zaujalo. Minecraft tiež nič.
-
Člověk, co odkazuje na Best gamers, to o něčem vypovídá:-D
-
A o čem je, ME3 hráči? Proč nepotřebuje dobrou grafiku? Nestavěly by se ti blbůstky lépe, kdyby byly věci detailnější?
V čem je Minecraft jiný od ostatních her? Kdyby Mass Effect 3 měl grafiku jak z roku 2002, místo jako z roku 2007, tak myslím, že si stěžuješ, ME3 hráči. Ale někdo to by ti pak řekl, že ME3 je přece o příběhu a rozhovorech atd., a ne o grafice.
Takže když Minecraft může mít grafiku na nic, tak proč ostatní hry nemůžou? Proč se některým hrám v recenzích strhávají body za horší grafiku?
Ale máš recht, typického fanouška Mnecraftu by tohle nenapadlo. Ten totiž chápe o čem Minecraft je! -
:-Q
-
pravda je subjektivní....
-
*11*
-
čtverec je 2d ale to jste asi na zakladce ješte nebrali kkte
-
A čo sa stalo so Scrolls? Uniklo mi niečo?
-
Už tu zase nějaký "Jidrišek" rozebíral grafiku Minecraftu? Tito lidé asi nechápou, o čem Minecraft je.
Jinak zde je video výtahu v Minecraftu:):http://www.youtube.com/watch?v=UaM3c33XaME
A moje vlastní tvorba (zatím nedodělaný, pouze hrubá stavba):http://www.youtube.com/watch?v=Fn_WJU7_tLY -
tak si říkám, jaký to má smysl, když si člověk může stáhnout free verze různých MCU emulátorů s vývojovým prostředím (třeba Keil) a jen tak si blbnout?
Neumím si dost dobře představit, co tomu přinese ta hra okolo, resp. co programovatelný čip přinese hře.