Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ee, právě že tam má bejt plně nasimulovanej programovatelnej CPU. Tady máš i dokumentaci:)
    http://0x10c.com/doc/dcpu-16.txt
  • smejki
    starý dobrý časy 8mi bytů jsou teď *1*
  • smejki
    boha, no jo, já to umocňoval na třináctou. Konečně to sedí :D
  • Já teda nevim, jak si ty představuješ plně "simulovaný" počítač, ale pochybuju, že tím myslel plně "programovatelný". Spíš se tam bude nacházet, určitý operační systém, na kterém půjdou spustit nějaké hry, ale zase ne opravdové, ale jejich vymyšlené. Podle mě to spíš bude taková vylepšená verze konzol a her ala GTA SA. Můj názor.
  • ještě lepší d3bile
  • nechutný je kritizovat MC za svůj vzhled :)
  • co se vam nelibi haranti ? *1* *15* *15*

se smeju jeste ted *1* *1* *1* *1* *1* trfnější rakci jsem dlouho neviděl :)
  • ja chci hratelnost a taky grafiku
  • co je na tom zabavneho? je to nechutny
  • Spíš kolik mínusů dostaneš, tolikrát budeš vepřem ty;)
  • ...
  • no ono by stacili kdyby minecraft nebyl udelany v pomali jave a na kostkach byly poradny textury hratelnost by byla furt naprosto stejna ale vypadalo by to 1000x lip!!! a kdo je *12* at mi da -
  • timhle jsi mě přizabil kámo *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15*
  • žeby Minecraft byl totálně, kompletně, úplně o něčem jiném?:) Jako nchci rýpat, ale tohle je nečastěší argument ortodoxnícho "pcčkáře" *1* = nikdy neřeí smysl, míru zábavy, originalitu, jen du deb|lni grafiku.... Jste hráči nebo grafičtí onanisti? Kolik her vypadá nádherně a stojej za starou bačkoru... achjo ....
    Minecraft je top :) a jak vypada...to je uplne fuk.
  • Kinet1c
    dalsia hra ako minecraft co ma absolutne zaujimat nebude (minecraft ma nezaujal nie kvoli grafika, len ma jednoducho nezaujal :), tak asi s touto hrou to bude narovnako, ale rad sa necham prekvapit
  • proč mu davate minuska? ma pravdu
  • jo mate pravdu, nejsem čech, myslel jsem čtverečky
  • http://i.imgur.com/dnc5U.jpg
  • Ringwraith
    Hmm, šak já osobně mám názor, že Kickstarter boom je z velké části velká bublina.
    Jo, něco z toho asi vznikne, ale ne všechno vyjde jak má.

No a hate? TheBestGamers už jsou takoví...
  • Dyt na tech Kickstarterech delaj to samy. To je prece kazdyho vec, jestli ty penize da, nebo ne, a kdy. Ja bych taky v tyhle fazi prachy neposlal. Ale urcite me to moc zajima, co z toho vznikne.
    Uplne zbytecnej hate...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit