Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.youtube.com/watch?v=DxlVulZ1EVU I s chorálem husitů :)
  • Mimochodem konec středověku a počátek Renesance se datuje k tomuto dějství: "Brunelleschi se roku 1401 zúčastnil soutěže na vytvoření severních dveří Baptisteria San Giovanni ve Florencii, k níž bylo vyzváno sedm vesměs mladých sochařů. Všichni účastníci soutěže dostali stejné zadání vytvořit kachli pro výplň dveří na námět obětování Izáka Abrahámem. Brunelleschi toto téma pojal již opravdu renesančně a humanisticky - anděl musí Abrahámovu ruku doslova strhnout, aby mu zabránil v činu. V díle je patrná jistá dramatičnost. Další významný účastník soutěže Lorenzo Ghiberti zobrazil obětování ještě pod vlivem gotického sochařství v náznacích - anděl zastavuje Abrahama pouhým gestem. Porota vybrala za vítěze soutěže Bruneleschiho i Ghibertiho a požádala je, aby pracovali společně."

    zdroj Wiki
  • Prečítaj si, prosím, ešte raz, čo som napísal. Nikde netvrdím, že mala význam len pre strednú Európu.
  • Husiti nikoho nezajímaj a investoři to moc dobře ví, a proto hra nemá šanci vůbec vyjít... Vávra měl volit jiné téma, měli udělat další Mafii (popř. něco v podobným stylu), ve které by bylo vše, co mělo být původně už ve dvojce. Tohle chtějí hráči. Her typu Skyrim je plno....
  • Vím co to je teaser ale být originální se s tím nevylučuje a pokud posloucháš Vávru tak on dělá přece furt něco "jinak" než všichni okolo, tak to od něj očekávám. A to jsem tomu jejich projektu dřív dost fandil.

    Podobný projekt je např. Legend of Grimrock, Amnésie, Amanita atd... Malá začínající studia co dokáží s málem vytvořit značky a zisk a postupně bezpečně růst.

    Od vydání teaseru je zřejmé, že to bohužel směřuje jen k finančnímu průseru.

    Řvát do světa "uděláme realistické středověké FPS openworld RPG". Děláme všechno strašně jinak a nemít na výplaty je zhovadilost. Je to jen o obrovských očích a sebevědomí jak to nandáme všem okolo a pak brečím - "Docházejí peníze a vydavatelé tomu vlastně nerozuměj."
  • Matthew1J
    Jdi si laskavě přečíst co je to teaser alespoň na wiki.
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Teaser

    A ty podobné projekty nám sem pěkně nalinkuj... Jinak je to plácání do větru.

    "Z mého pohledu jsou na tom daleko hůř než kdyby za ten rok a půl udělali menší indie hru."
    Panenko skákavá. Oni chtěli udělat středověké FPS openworld RPG. Kvůli tomu to studio zakládali. Asi je ti jasné, že menší indie středověké FPS openworld RPG je nesmysl. Kdyby byly v řiti ryby, nebylo by rybníka.
  • Matthew1J
    Jasně... na příběhu založené openworld first person RPG je kopírka sandboxového mixu RPG a strategie kde je globální mapa a zvlášť lokace pro bitvy, města, vesnice a hrady. Tvůj stupidní trolling je opravdu otravný, tos věděl?
  • Kr.Pa
    Ty kraviny co produkuje Holywood si zde někteří čtenáři berou jako ztvárnění reality, k tomu do extremu přivedené tituly jako 300, Spartakus a GoT.
  • Zahranicni fora, která byvaji anglicky jsou většinou mezinarodni. Mysllim, ze pokud by jsi byl třeba Sved a sel jsi na ciste svedske forum, tak by situace byla uplne stejna.
  • Po té kritice co na skyrim snesl, bych spíše řekl, že s tím nechce mít nic společného i za cenu teplé židle a dobrého platu za hranicemi... Je to vůdčí typ
  • Tak to se mi nezdá. Většinou čtu spíš zahraniční fóra a i když se tam také objevují primitivové, tak jsem tam ještě nepotkal takového zoufalce, aby tam někdo vystupoval pod 20 účty jen za účelem flamu a "posilnění" svého dementního názoru. Tady je to naprostý standard.
  • Tilwaen
    Měl pravdu. Teď jsi mu to sám dokázal.
  • Evidentně by ses ale Bakalou s takovým přístupem nikdy nestal. Důvod proč chtějí sehnat vydavatele nejsou jenom finance. Je to kombinace rozložení rizika investice a zejména přínos nějakého know-how. Bakala prostě neví jak vydávat hry a vývojáři zase nemají dostatečnou personální kapacitu na to, aby mohli ještě vyčlenit lidi na propagaci a prodej.
    Vlastně by si museli založit takovou menší variantu vlastní vydavatelský firmy, což možný samozřejmě je, ale je to nepoměrně dražší varianta, než jít za vydavatelem, který ví jak na to a má na to dostatečnej počet lidí, který se tomu můžou věnovat.
  • Thorar
    To neni o češích nebo slovácích, to je o specifické skupině internetových diskutéru, která je stejná napříč všema národama. Podobné diskuze najdeš úplně všude, nezávisle na zemi, nezávisle na tématu diskuze.
  • Mluv za sebe čobole.
  • 40 zamestnancu na 4 roky za ? *1*

    $500 000 ti pri 40 lidech v CR vydrzi asi tak 3 mesice - to myslim zcela vazne
  • když to nevyjde s kingdoms come, tak by se mohl dan vávra uživit jako moder ve skyrimu. tam jdou delat celý questy i vsechno predelat nanovo. a kdyby to bylo hodne dobry, tak by mu mohli v bethesde nabidnout i praci.
    ale doufam že to vyjde
  • wenceslaus
    Dobrej odkaz! Nikdy jsem si nevšiml toho (LB) PERFORM BLOCK a (RT) RIPOSTE.
    Takže ten souboj by mohl být něco jako M&B a Assassin dohromady? Pět směrů útoku\obrany (a snad i bod!) plus ty speciální akce typu protiútok, který se spouští v určitých situacích (teda když hráč v čas zareaguje... )
    To by mi opravdu znělo jako asi nejideálnější řešení šermu ve hře.
  • ucho
    tohle vypadá dobře a na to jsem moc zvědav (no já jsem celkově na hru zvědav), ale chtěl bych vidět delší souboje. a s více lidmi. tady mám strach, aby se ty animace neopakovaly, tedy že tady to vypadá dobře, ale že ve finále každý souboj bude vypadat stejně. tak toho se bojím. samozřejmě předpokládám, že to nějak řeší, ale velmi mě zajímá jak a jak to vlastně bude vypadat v akci.
  • smejki
    Můžem si dát vopáčko a rozebrat třeba tohle
    http://www.onlysp.com/wp-content/uploads/2013/12/11448247576_21ccec1cdd_o.gif
    A že jsem z tohodle záběru nadšenej víc než z teaseru. Na trailer v plný dýlce a záběry z hraní jsem zatraceně zvědav.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit