Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Si čekni Sapkowského Husitskú trilógiu a uvidíš čo všetko sa dá zasadiť do reálneho historického obdobia - špeciálne husitského.
  • Hairy_Ass
    Prej, že to není troll post... pokud ovšem tohle opravdu myslíš vážně...no raději nic. *8*
  • Hairy_Ass
    Koukám, že ty už máš jasno v tom, za koho se tam bude nebo nebude hrát, co? *5* A výkřiky typu "...zasazení do historickeho období husitu, to je strašna nuda." a "Doufam že bude možnost hrát i za papeže. Jinak je fail delat hru kde už dopredu víte (pozor spoiler) že hlavní hrdina bude upálen." svědčí o hrubé neznalosti vlastní historie a lpění na kulturních stereotypech, ze kterých ovšem obviňuješ autory. *6*
  • Zvedáš mi naděje Dane. Neposer to, buď tak hodný ;)
  • ALIENVIK
    Šikovné české ručičky, doufám že se to přísloví potvrdí.
  • Hairy_Ass
    Dětěnice nemají s reálnou středověkou krčmou nic společného, je to jen show, podobně jako westernová městečka, jejichž cílem není ukazovat skutečnost, ale profitovat ze zažitých stereotypů o minulosti (na základě mainstreamových filmů a románů). Pokud vím tak Vávra a spol. tvrdili, že chtějí naopak v téhle hře stereotypy bořit, takže se snad Dětěnicím vyhneme. *4*
  • no, jestli netrolujes, tak mazej do knihovny studovat ceskou historii, protoze to co jsi napsal nahore je takovy fail, ze to svet nevidel
  • Zizka bude udajne strilet blesky ze sve zadnice,tak jako to delal legendarni W. Wallace. Takze se prece jen nejakeho toho kouzleni dockas *3* .
  • Nuda ? a kolik těch her z husitského období je?!
  • P.S. btw fakt nevím koho napadlo zasadit rpg do realneho historickeho období *7* . To značí že tam nebudou žadne fantasy príšery, dungeony, žadna kouzla, jen šediva a tvrdá realita? Fakts "supr" namet pro hru. Navíc husiti *7*A tohle není troll post.
  • A ne a ne a NEE *1*
  • zní to slibně, takže je to tak 50 na 50 jak to dopadne. Vzhledem k pomalu legendárnímu flame článku Vávry si rád počkám, jak to bude o 100% lepší než Skyrim, a esi tam nebude všechno, co Skyrimu vyčetl, je to pro mě ubrečený děťátko
  • hm, celkem zajimave trollovani :D
  • ty seš fail prosimte, pomlč!
  • D. Vávrovi věřím, akorát bych nedělal obrovskou hru, spíš bych si kladl menší cíle a soustredil se na obsah. Koneckoncu co jim brani udelat ze hry polovinu a zbytek nabidnout v podobe dlc.
    Akorát se mi nelíbí zasazení do historickeho období husitu, to je strašna nuda. V ateistickem Česku není prekvapením že udelají proticirkevní hru a budete hrát za kacíře, ale jsem z toho sklamanej. Doufam že bude možnost hrát i za papeže. Jinak je fail delat hru kde už dopredu víte (pozor spoiler) že hlavní hrdina bude upálen.
  • PreidaQ
    Mě spíše láká propracovaný soubojový systém, protože v tomhle ohledu Vávra určitě něco dobrého a originálního vymyslí. *3*
  • Přesně tak :D něco jako je krčma v Detěnicích :)
  • myslim, ze kdyby z toho byl dalsi Skyrim, tak budou sami radi
  • Silácké řeči mají na začátku všichni. Nechť promluví výsledek. :-P
  • Keyz
    Jsem zvědav na dobové nadávky a hospodské keci.V mafii jsem se bavil zde se budu doufám taky :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit