Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anebo questy jako v Risen 2: "Předej informaci postavě X," ujdeš 3 metry a vidíš postavu X. Pak se tam všichni tváří, že ty jejich 3 chýše, 8 postav a 3 otroci pracující na poli 5x5m je ten nejdůležitější outpost v celé zemi. *7*
    Ať se jedná o cokoliv, tak to prostě musíš umět udělat.
  • Hairy_Ass
    Taky bych rád věděl něco víc o herním prostředí. Zatím víme všehovšudy jen, že se to bude odehrávat přibližně v době husitských válek, což může stejně tak dobře znamenat, že Žižka, Prokop Holý a spol. ve hře vůbec nebudou a našim úkolem bude přesvědčovat zahraniční krále, aby po smrti Jiřího s Poděbrad usedli na český trůn. A víme vůbec, že se to bude odehrávat v Čechách?
  • ne, vadí mi očividný pr ohledně týdle hry v takový míře, že je to na mně až moc :) ale chápu, že tu je halda fanboyů a bude do mně rejpat, berte to jako názor z druhý strany :)
  • No mne se líbila Johanka z Arku . To co vypadalo jako rubačka (stejně jako první Gothic na počátku ) se časem zvrhlo do strategie v 3D person pohledu ...... a fakt se to dalo hrát ;)
  • Protoze si mysli, ze je to zajimave. Jak to muzes nechapat? Podle toho posledniho vyrazu, jsi verici a vadi ti tema teto hry a upozornovani na ni?
  • Spíše se pokusit přesvědčit vás, ať si to zajímavé čtení přelouskáte a zjistíte, co všechno se dozvíme o onom chystaném husitském RPG. A nemusíte ani číst mezi řádky...

bože můj proč
  • R.a.z.i.e.l
    Už se moc těším a jsem si jistej, že ta hra bude skvělá. Sice s Danem v polovině věcí nesouhlasím, ale je třeba uznat, že je to člověk, který ví co dělá, stojí si za svým a nenechá si do práce kecat, vývojářský svět holt potřebuje více takových pánů. *4*
  • Ja jsem na to take zvedavy. Husiti spis vybizeji k udelani strategie, protoze nejvic jsou znami svymi bitvami. Jako prostor pro RPG je to trochu zvlastni. Jsem zvedav jestli to bude one man show jako TES nebo spis patry show jako NWN ci DA, zda bude isometricke nebo pohled z prvni ci treti osoby. V podstate je mozna jakakoli kombinace. A taky bych rad vedel, zda to bude fikce (a tedy treba pritomna magie), nebo prisne historicke realie.
  • Ale aby to jako nevyznělo špatně tak mu fandím. Jde svou cestou a to se mi libí....ale méně je někdy více....Napřiklda si Skyrim byl až moc velký

Na to zaklínač měl velikost tak akorat...taky to ale bylo dělano fikaně :) Snažili se využívat každy kousek svého světa ne dělat něaké rozlehlé savany....

Kdyby napsal. Máme svět velky jako ČR ale za to vše na sebe navazuje a snažíme se prostor maximalně využit v iteraktivitě... Je lepší než mít v jedné větě samé superlativy...
  • Mechwarrior_bw
    "Je lepší koncentrovat se na věci, které ještě nikdo předtím nedělal, než na shadery, které umí udělat každý“.

S prvou vetou nejde iné len súhlasiť ale s tou druhou žial nie... je to smutné ale prakticky v každej hre sú shadery ktoré boli buď odfláknuté alebo vyslovene príšerné (mafiu nevynímajúc). Trochu sa ale obávam toho obrovského sveta a komplikovaného rpg systému - nie preto že by som to nechcel ale preto, že sa v tom môžu riadne zamotať a strácať čas riešením milionov drobných problémov. Každopádne neexistuje herný projekt na ktorý by som bol viac zvedavý *4*
  • No, otevřený svět to možná bude, ale rozdělený na lokace. Jsem zvedavy na to, co z toho vyleze, preferoval bych boje na zpusob Dark Souls, ty mi prijdou dokonale.
  • Budes si moct namapovat klavesy podle sveho gusta--->tedy unikatni *1* .
  • Jde vidět že Dana než ještě odešel z 2K Czech naučili PR kecy :D

Unikatní ovladaní?:D A jako v čem? V rozvržení kláves?:D
  • panove z Warhorse, poodhalte vic... jednu mensi animaci, cokoliv
  • prej tam bude jako npc daniel landa se svoji sektou nacku...
  • Vávra na hrad! Škoda že se vždycky musí rozhodovat podle slibů .. co se hradu týče.. ale vždy se něčemu věří :P
  • Trol.diskuzni
    *5* *5* *5* Vávra na hrad! Díky němu se svět změní k lepšímu!!! *5* *5* *5*
  • Mechwarrior_bw
    myslím, že nadišiel čas venovat trollom na games.cz trochu viac pozornosti *7*
  • exmaxx
    Není malých cílů *3*
  • no to zase bude sracka, Dan nedokaze pochopit snowberries ve skyrimu tak si mysli ze udela perfektni RPG na cryenginu. Pockat, cesky RPG na cryenginu 3 ? Tyy vole. Jeste jednou: cech + cryengine 3 ? To snad neni pravda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit