Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdeblíky byli celkem in. Ja nevim no :) Ja Skyrim nehral ani po tom netouzim po zazizcich s Oblivionem. Vim ze Vavra prehanel, ale urcite si nevymyslel. Vzhledem k tomu ze je vetsina terenu generovana .. ja preferuji osobni dotek jako treba v Zaklinac 2 ;-)
  • deridon
    v lepších domech jsou sraací kbelíky a nádoby, v jedné pevnosti byly taky takové sraací koutky.. je tam toho celkem dost.. ale nevim proč to řešit, když v takové době chodí všíchni čůrat a kakat za barák či do keře
  • ale proč bych to nečetl? Já se o tom chci víc dovědět, jen chci informace, a ne to známý lehký žurnalistický manévrování, kterýho mám už dost ze školy, natož to řešit ve volnym čase.

A na just se budu rouhat, to je čistě moje věc :P
  • pokud je sponzoruje Bakala, tak o prachy bych se opravdu nebal
  • Nezapomeň, že muslimové nejsou lidé! *16* *16* *16*
  • kdysi tady na tiscali vladl docela drsny režim kontroly diskuzí, nejsem pro to aby se to vrátilo, ale tohle je jasný spam, mel bys dostat ban
  • Hairy_Ass
    Jednoduchá rada, když tě to vlákno nebaví, tak ho ignoruj. *3*
  • nebyt techto buricu..nejen husitu, tak si tady dneska cirkev dela co chce, stejne jako v islamskych zemich
  • PCfanos
    "Husitskou hru" by si asi v zahraničí moc lidí nekoupilo, ale realistické středověké RPG z 15 století, se silným příběhem v otevřeném světě, vytvořeném v Cryengine 3.. kolik že takových her je? Osobně mě to přijde o dost atraktivnější než další generické fantasy s draky, kostlivci a pavouky.. držím palce a jasná předobjednávka *14*
  • Hairy_Ass
    "Aspoň je to k věci..." To si děláš srandu! *1* *1* *1*
  • Trol.diskuzni
    Aspoň je to k věci... Ty vaše m*sturbace nad tím, jak hrozně toho víte o historii (přitom je vcelku pravděpodobné, že víte velké kulové o tom, jak to doopravdy kdysi bylo), jsou fakt k nevydržení. *7* *6* *11* *16* *10* *13* *12*
  • PreidaQ
    Ač mám pro takové věci docela pochopení, tak musím souhlasit, protože tyhle historické oonanie (zakázané? proč?) mi už také začínají dost lézt na nervy. *16*
  • Hairy_Ass
    OMG, jdi s těma pseudointelektuálníma debatama nad Skyrimem do řiti, Trol.diskuzni@tiscali.cz!!! V KAŽDÉ diskusi to musíš vytahovat...
  • Hairy_Ass
    Však já se jen ptal, jestli se o tom neví něco víc, protože z toho, co vím já, tak je to téma zatím hodně nejasné - proto jsem si trochu za přeháněl.
  • Trol.diskuzni
    *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*

OMG, jděte s těma pseudointelektuálníma debatama nad historickýma reáliema do řiti, Hairy_Assi a Cahire!!! V každé diskuzi to musíte vytahovat...

*11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
  • Nevěřil bych, že budu někdy souhlasit s jejdaskem, ale Vánoce opravdu mají základ v pohanských oslavách zimního slunovratu. Datum narození Ježíše Krista není přesně známo, stejně jako rok, ten se odvodil až v 6. stol n. l.
  • Hairy_Ass
    Abych mohl číst odbornou literaturu, tak nemusím mít v nicku 20 titulů... každopádně ty seš asi profík, přes marketing, takže ti uctivě jdu z cesty, pane kratos.
  • nj...človek s profilo "chlpatá riť" číta vysoko odbornú literatúru určite.

Keby bol Skyrim z obdobia husitov a vyrábala ho neznáma nová firma, tak predá 100 000 kusov maximálne i keby dalo 10 mega do reklamy len...
  • Mě třeba zajímá jak bude mít tým Dana Vávry vyřešen sanitární systém ležení. Infekce a nemoc je sviňa a zabije často při obléhání víc bojovníků než zbraně.
    No a samozřejmě, jestli budu jako kušník moct mířit přímo na koleno protivníka. *1*
  • Hairy_Ass
    Tak to určitě, protože v Dětěnicích nemají (alespoň doufám) zkažené maso, a nehrozí tam hostům, že po vypití obyčejné vody nezemřou na otravu. Taky pivo tam budou mít jistě v dost lepší kvalitě. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší