Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V jednom dole maj zachody a cela krajina Skyrimu chodí s*át tam? :D
  • Hairy_Ass
    "choosing your religion" odkazuje na to hledání enginu, o kterém se v článku píše. Něco jako, že si autoři vybírali svojí "modlu" - pracovní nástroj.
  • Nic proti tomu nemam, to bola len moja uvaha nahlas a tykala sa ohladne predajnosti takeho typu hry.
  • Vávrovi věřím, má to v hlave srovnané, jeho myšlenky mají logiku, líbí se mi myšlenka udělat rpg jako hru z reálné historie a doufám že to taky tak bude a ne jen obdoba na zaklínače. Výber období je taky zajiímavej, proč ne. V tom deníčku se píše "choose your religion" tak myslím že se bude dat vybrta jestli hrát za katolíka nebo rebela, co mi prijde jako zajímava volba. Držím palce a ať to netrvá moc dlouho!!!
  • Jistěže ano, první hned v dole nad Riverwoodem. Ale tak daleko se Vávra nedostal. *1* *1*
  • Sraní jako minihra? Úžasné!! Ten chlap je genius!!! *1* *1*
  • Mimochodem, ve Skyrimu záchody jsou. *3*
  • PreidaQ
    Považovat Zaklínače rovnou za tunel je dost zaslepený názor. *3*

TES a schopnost sám si vytvořit příběh?
    Kde nic není, ani smrt nebere.
  • kubi-wan
    Náhodou, mně se zas líbí, že se zas jednou česká firma rozhodne udělat něco o naší historii. Nejsem žádnej jó vlastenec, ale přijde mi sympatický, že to bude hra o něčem z NAŠÍ historie. Nemusíme se přece furt snažit bejt světoví.
  • Jasny,v ramci miniher
  • tohle je kvalitni prispevek, ja o tom zas moc nevim, jen mi to hnutí pripada jako Lutherovo hnutí a vysledkem je odluka od katolicke cirkve, co je špatne.
  • Uuuuu,jejdasek opet perli a placa pate pres devate *1* .Musim rict,ze tenhle vyrok patri k tvym nejvetsim zivotnim uspechum tady na tiscali *1* .
  • Cahir
    Hrát za napudrovanýho Helmuta v blištivým brnění a sekat tu rouhačskou chátru by mohlo mít své kouzlo. *1*
  • Bakala si nakradl dost, neměj starost. A kdyby došly, tak jsou tady vždycky dobrý kámoši z ODS. Jako před volbama jim zase pár mega uleje a oni mu nějakou zakázku dohodí.
  • tím jsi chtel naznačit že spochybnujes cirkevni dogmy?
  • Budou tam dobový hajzly, Vavro?
  • Hairy_Ass
    Chabý pokus...
  • A když papež chtěl aby se bojovalo proti muslimům tak to nebylo rouhání?
  • GlaDOS
    Pohanská je jedině tvá neznalost svátků jejdasku.
  • Ale troll ne :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší