Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Radsi bych byl za uzavreny ukoly se zabijenim, nez hra na schovavanou jako v Absolution. A na share with my friends me asi neulovi. Ale presto doufam...
  • No prosím a já Blood Money přehrál asi 4x (na různou obtížnost) a souhlasím, že byla příliš krátká... *1* *14*
  • jestli máš rád střílečky tak ti doporučuju Splinter Cell *2*
  • XXDarthVaderXX
    Ja to hraji ted a problem se stealthem nemam...hrano na experta. Ono to chce zapojit hlavu a cest je dost... Rozkouskovani mi ani tak nevadi...prdchozi dva Hitmanove byli take na prvni zatah dost kratci. BM po nekolika hodinach...rozumej par stovek, byla hra na cca 2 hodky...sandbox ano, ale krom par misi se to dalo speed runem hrat celkem svizne...opera na pul minuty, lecebna take do 5 minut. Mardi Gras cca minuta a dvacet sec. Bilej dum cca 12 minut. Ale vzdy se dal zvolit jiny postup. SA byl vzdy cil, ale pravdou je, ze nektere postupy, trochu nasilneho pojeti, byly zabavnejsi.
  • XXDarthVaderXX
    Lehka mise a neni potreba ani oblek.
  • Telimektar
    A nedělá se to takhle u konzolí taky? Nevím v čem je problém, je tu taky free upgrade.
  • Parádní trailer, sic vo ničem...
  • fallanga
    Já nevím, asi protože ani za 3 roky ještě neskončí podpora W7, natož W8 a je tupé aby Microsoft vydal exkluzivku pouze na nejnovější OS, jen proto aby měli větší příjmy.
  • Vždyť Diana je na začátku.....

Absolution mě nudil tím že většina hry byla stylem někam dojdi, někoho zabij a pak jdi zpátky, to u minulých dílů nebylo, jasně byl tu vchod a východ ale to bylo všechno, nemuseli jste tu cestu absolvovat. Díky tomu bylo ve hře málo misí :( a nikdy sem nepřišel na to jak to hrát tak jako trojku a čtyřku (mé nejoblíbenější díly) tak doufám že nový díl tyhle přibližovací minilevely mít nebude :(
  • hej Ty budes v tej skupine do 60 :D .. absolution mal velmi dobry dej, hratelnost atmosferu.. kto nieco taketo napise je u mna trtko automaticky co nevie odcenit dobru hru... chod hrat COD
  • plus hudbicka uz v trailery naznacuje ze maju dost dobreho cloveka na to takze music pocas hry bude good predpokladat sa dá, len pretoze Jesper Kyd bol dobry v prvych castiach a teraz uz tam neni neznamena za tam nedaju peckovu hudbu.... plus hitman je velmi specificka hra (nie je pre tlkov s IQ 60) .. poznam vela ludi co mi povedalo ze tuto hru prestrielalo a necitalo ani dej (lebo bohuzial zijeme v dobre ked ludia su retardovani mentalne a hlupunky) .. takze je aj dost tazke podla mna robit hru pre nas megafajnsmekrov ktorí mame trpezlivost na taketo hry a este aj polka z tejto skupiny si to stiahne a vyvojari maju pozisku uz tak z malej komunity a uz tak skrz downloaderov takze RESPECT pre nich aj pre hitmana a ze to vobec dotiahli az na Hitman 6 ... osobne hry nekupujem velmi ale tuto zaplatim aj keby to bolo z posledneho :D
  • MARTASLJ19
    Tak po tej sr****ke s názvom Absolution sa to aspoň snažia napraviť.
  • AMEN!
    Těším se jako jarda... hned jak to vyjde jdu pro originálku. Mám odehrané všechny díly a několikrát a mám všechny krabice. Hitman je moje srdovka. Nejsem spojen s ničím jiným, než se Silent Assassin titulem. A když to nevyjde, tak rubačka a pak restart a znovu:-)
  • Rúhači... poviem vam ako to bude... 10decembra si to nastavim na ultra, nastavim najtazsiu obtiaznost a budem si to vychutnavat precizne ako prasa a budem odpadat z tej hry po nociach... ked sa mi pokasle stealth akcia, vystrielamm vsetko vyblaznim sa a restart ... neviem co tu lamentujete retardi (podaktorí) ... ti ktorí miluju hitmana uz od pociatku ste tu spravne a som rad ze mate zmysel pre super hru priatelia :) .. ostatní co chcu kydat ud dopredu a tláchať chodte revcat do kuta... prichadza HITMAN :) bude to pecka precizna a ja som vdacny ze vobec bude (kedze vacsina ludi stahuje a takato megahra nema podla mna najlepsie zisky) ... takze GL & HF priatelia a teste sa na 47 :) Do decembra to este istotne vysperkuju pekne a bude to TOP.
  • Proč by nemohli oznámit exkluzivitu na OS, který vyjde za měsíc, když se na celé E3 ukazují hry, které vyjdou za 2-3 roky?
  • Tím víc, když se může klouzat po hlavě.
  • No, je pravda, že většina herních postav jsou, kromě zachránců světa, taky neomedajlovaní vítězové všeho nad 5km (Assassin's creed, tomu nikdy nedojde šťáva a běží tak 25km/h)
    a pak jsou tu ještě výjimky (Ciri ze Zaklínače), co by vyhráli i 100m vedle Bolta *15*
  • Morraw
    Mě bavila hodně střílecí část v Absolution. Vlastně jsem si ho tak celý přešel. Ale u mě je problém, že ja vždy ztratím trpělivost udělat to celé stealth *1*
  • Jack1947
    Hitman ale nikdy nebyl člověk... ani není hje to přece nepovedený klon zbran co se vymkla kontrole.
  • Jack1947
    Čím to je, čím to je že na Games... se z normálních uživatelů stávají trollové... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit