Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    No píšou tam něco ve smyslu, abychom na to nekoukali jako na restart nebo reboot, spíš jako na čistou "hitman experience", proto ten jednoduchej název.
    Čili pořád mě to úplně nepřesvědčilo, ale už jsem tošku klidnější... ale jen trošku...
    To přidávání úrovní mě vadí taky. Chtěl bych si zas koupit kompletní hru hned... a tenhle způsob aktualizace obsahu zavání potlačenim neo úplnou absencí příběhu.
    Jasně, spousta fanoušků si stěžovala, že Absolution bylo moc zaměřený na příběh a novou hru chtěj víc jako starý díly. Ale i tam, kde starý díly měly rozličný, na sebe nenavazující mise z různých koutů světa, byl i chytlavej příběh, kterej to všechno spojoval.... nevim, jak chtěj spojit mise, který se do hry budou přidávat postupně...
  • Vic nez hlasy originalnich daberu mi bude chybet Jesper Kyd, ale ten uz absentoval minule...
  • Ristoro
    On si ten čárový kód uřízl a pokud vím, Agency jako taková už neexistuje, v Absolution jsme ji přece vymordovali, ne?
  • Ristoro
    Jsem rád, že ti vrtá hlavou název. Mě daleko více zajímá hra samotná, ale tak každý si najde na hře něco jiné :).
  • Jsem take velky fanda teto serie a Hitman je jedna z mych nejoblibenejsich hernich postav. Ted se asi budu trochu rouhat, ale zda se mi, ze uz tvurci nemaji moc cim prekvapit po peti predchozich dilech. Moc rad bych se pletl. Vubec mi nevadi, pokud ho omladi. Vek kolem 35 let je dle meho nazoru idealni, tolik mu de facto bylo i v jednicce.
  • viktor.lacnak
    Jak vyvrátily? psali něco, jsem na tom podobně jako ty, příjde mi to divný, že je mladší, žádnej podtitul ani řadový číslo.

Nejvíc mě štve že to je na epizody a z první epizody až 6misí jen na PS4 prej nejdynamičtější, nejlepší snad. Tomě hrozně mrzí
  • U nej bych cekal cas pod 30 min bez ohledu na podminky...:)
  • kubi-wan
    No jo... Že vypadá 47 mladší, to musí vidět i slepej. U jeho hlasu jsem napsal, že jen spekuluju...
    A název Hitman prostě zavání restartem/rebootem, což mi naštěstí informace na oficiálnim webu vyvrátily. Ano, vyjádřil jsem svoje obavy na základě věcí vypozorovaných z traileru.
  • Moment, moment, moment... a to fakt jako všechno ze cinematic traileru? Tak to jo, hmm...
  • kubi-wan
    No... tak zatim teda moc odvázanej nejsem. Asi nebudu sám, když v tom vidim zas další restart/reboot nebo podobnou chujovinu. Už jen ten název. Jako vážně? Tahle móda stejnejch názvů jako dřívější díly (byť tady to zachraňuje podtitul "Codename 47" u jedničky) mě už tak štve! Napřed hrám prakticky přestali dávat čísla, teď už jim nedávaj vůbec nic.
    Sám 47 vypadá mladší, čimž - jak už to tak bejvá - se budou určitě snažit okecat, proč vyměnili Batesona (nic potvrzenýho, jen spekuluju... ale je to snad jasný, chtěli to udělat už minule, proč by to neudělali teď).
    Zatim mě chlapci nepřesvědčili, ba naopak. Myslel jsem, že z novýho Hitmana budu nadšenej, jsem zarytej fanda série a líběj se mi všecky díly, ale nadšenej nebudu, dokud mi někdo nevyvrátí obavy z výše popsaných změn...
  • pong jedině
  • tetris, jedině
  • blood money, jedině
  • tyjo, 36'38" ! super čas pane hitman! *4*
  • Lukyz
    Tak studená sprcha přišla už po 10s, když jsem zaslechl že návrat Diany se nekoná - nebo jí snad dabuje někdo jiný? 47 ani nepromluvil, takže ani náznak jestli ho bude dabovat opět Bateson, čárovej kód není, Jesper Kyd není, takže po posledním Aboslution zůstávám silně skeptickej, dokud mě nepřsvědčí o opaku. Tady to úplně vybízí k remasteru druhýho a třetího dílu *14*
  • dvojka, jedině..
  • Hnisavec
    najviac sa mi páčil Hitman 3, ten som dohral komplet na hodnotenie Silent Assassin na 3 sejvy tuším...riadne peklo miestami a hardcore. Ten najnovší bol už úplne o ničom, dúfam že sa vrátia k základom trilógie...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit