Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A správný achievmenty člověk z 90% splní jenom tím, že projde hrou. Dokončit tutorial, to už člověk něčeho vyjímečného přece dosáhnul, tak je to potřeba ukázat na web.
  • Mart9
    *1* Ne, teď jsem to našel, tahle to byla https://www.youtube.com/watch?v=T6HbDFisbug
    Tam jsem skončil, už mi ta hra připadala nekonečná a teď koukám, že měla ještě pár dalších misí, neuvěřitelné.
  • Hra s otevřeným světem je typ počítačové hry, která hráči umožňuje volně se pohybovat po virtuálním světě a nechává mu značnou volnost ve výběru cílů. Používá se také pojem „free roaming“, který naznačuje absenci umělých bariér (neviditelné zdi, nahrávací obrazovky) obvyklých v lineárně navržených hrách.

Sandboxová hra („pískoviště“) poskytuje nástroje, jimiž může hráč měnit herní svět podle vlastních představ. Otevřená hra nemusí být nutně hrou typu sandbox.
  • Jack1947
    Vidíš? to je ten dopad té degenerace hraním... "kdybych nehrál většinu nových her, nebyl bych taková bábovka... ! Blood money měl parádní konec, zkus to ještě hmm a já to nedohrál... protože mi to tehdy nešlo ale dohrál jsem se fakt daleko a ty mise byli parádní... ještě tam byli cesty n e jak v Absolution kde byla jen 1 cesta a 2nepovinné odbočky... sliby chybi. Dobrá akce ano, ale néé stealth.

Tutoriál ten byl nej! *5*
  • myslíš první tutoriálovej level.. :P
  • asi se mnou nebudete souhlasit ale mne v hitmanovi vždycky chybela možnost si poradne zastrilet, kvuli tupe AI a ragdoll efektu kdy se nepritele chovali jak hadrovi panaci. vždycky jsem rád alespon jednou ten level prošel i hrubou silou abych využil všechen hitmanuv arzenal. tak kdyby vylepšili i strileci čast bylo by to fajn, ale to se asi nestane
  • Mart9
    Blood Money bylo právě příliš dlouhé. Nikdy jsem ho nedohrál, i když jsem ho rozehrál asi 3x. Naposledy jsem před několika lety skončil na začátku té mise, jak začínáš někde na dřevěném mole.
  • Morraw
    Každý si pod sandboxem představí asi něco jiného, ale je pravda, že teď se tím označuje většina open world her. Čisté sandboxy jsou hry jako Minecraft a dají se za ně považovat i hry jako Skyrim a GTA.
    Hitman není sandbox stejně jako Witcher 3 nebo Far Cry.
  • Sandbox má bejt o možnostech, který v tý hře jdou dělat. V GTA jde zabít člověk víc způsobama než v hitmanovi. A navíc tam jde dělat hromada dalších věcí. Jo a huba mě nebolí
  • Ristoro
    A 1 způsob (GTA), jak někoho odkrouhnout sandbox je? Ještě nazvat Hitmana střílečkou, že tě huba nebolí..
  • Ok, asi jsem už trochu zmagořený ubisoftem, u něhož se snadbox = radiové věže, takže se omlouvám. Nic to o všem nemění na tom, že ten trailer je výborný.
  • To slovo sandbox se začíná nějak zneužívat... Jak může bejt tuctová střílečka stejně propracovaná jako typický sandbox hry jako Minecraft, Skyrim, GTA? Jako sorry ale 3 ruzný způsoby jak někoho odkrouhnout neberu jako sandbox
  • Jack1947
    Hitman nebyl akce alá codkdyž si udělal jedinou chybu s nekonečným respawnem jednotek swatu co se nebáli tě rozsekat na kaši, oprav mne jestli se mýlím ano??
  • delší nuda, ani jsem to nedohrál. starší díly byly možna kratší, na druhou stranu si každy level mohl opakovat mnohokrát, zkoušet ruzne zpusoby, vylepšovat skore atd. když te absolution bavil, ok, mne tedy ne
  • podle gameplay traileru to vypada na navrat ke korenum, co je skvele. akorat by mne zajimalo jestli se na te tiskovce učastnil i smutny nebo nekdo z redakce, protože tyhle informace jsou dost kuse (defakto jen to co je v traileru)
  • nikde neni zminka o open world, jedine o sandboxu, co byl hitman odjakživa (krome posledniho dilu)
  • No jo ale o to byl delší. Nevím jestli například Hitman 3 který obsahuje asi 3 či 4 mise které člověk zná z jedničky je lepší než Absolution.
  • fallanga
    Mluvíš mi z duše *14*
  • fallanga
    Jednoduše. Až moc lineární. 2 max. 3 cesty k dokončení levelu. Plus, příšerný instinkt, který hru až moc ulehčoval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit