Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prvně jsem chtěl pi*ovat, že open world, hitman, konzole, bla bla bla, ale tohle je jeden z nejlepších herních trailerů, co jsem kdy viděl.
  • jestli nevidíš v čem se lišil posledni dil od predešlych tak je to s tebou težke *13*
    - linearni leveldizajn misto otevrenych levelu, duraz na pliženi jako v splinter cellu misto prevleku, filmovost a duraz na pribeh, cheaty, ktere sice šly vypnout ale leveldizajn a hratelnost s nima počítala, nemožnost vybírat zbrane pred misí atd.
  • fallanga
    Celkem jsem se zasmál u konference Microsoftu, kdy ukázali několik exkluzivek na Xone a W10. Jak můžou udělat exkluzivku na OS, který ještě ani oficiálně nevyšel? Dělají si srandu?
  • Co se Vám nelíbilo na posledním Hitmanovi? Mě přišel super! Délka hry byla dlouhá (oproti jiným hrám až moc) atmosféra klasická, mise různorodé. Proč je tedy podle některých špatný? Blood Money bylo skvělé ale těch 12 misí je málo.
  • kubi-wan
    TAKHLE vypadá v období největší slávy: http://ecx.images-amazon.com/images/I/4157QSG100L.jpg
  • fallanga
    Jelikož se jedná o prequel, tak mohl klidně zničit svět a na hře by se to nijak nepodepsalo.
  • fallanga
    Ano, vím, že se jedná o prequel, ale takhle přeci normální člověk nemůže vypadat. Leda, že strávil několik hodin nanášením paštiky na obličej.
  • kubi-wan
    Uf.... kdo je ten mlaďounkej vyhlazenej plešatej panák, co si hraje na hitmana? Protože Agent 47 tenhle cucák neni.
    Ale to je nic oproti zlýmu tušení, že se to bude víc soustředit na online prvky a "sociální pablboviny", což neni směr, kterym jsem chtěl, aby se série vydala...
  • Ristoro
    Světový rekord je něco přes 26 minut, je sice pravda, že tohle je navíc ve sněhu, ale myslím, že na geneticky upraveného, dokonalého zabijáka to není nereálné :D.
  • Jack1947
    From bad to worse? *7*
  • Lukyz
    Hlavně všechno musí být online, musíme to sdílet s "přáteli", přidáme všemožné achievementy a v neposlední řadě nějaké community challenge a ranky *7*

Nám ostatním zbude Hitman 1 - 4
  • Vyzerá mlado pretože Hitman bude zasadený do obdobia jeho najväčšej slávy.
  • Jsem to jenom ja nebo kazda vetsi hra musi byt sandbox? V posledni dobe mi prijde,ze to rvou vsude.

Sorry za Offtopic
  • Keyz
    Jinak by ho každý poznal. Byl asi moc profláknutý
  • fallanga
    Co mu to provedli s obličejem? Že on prodělal nějakou plastickou operaci?
  • spook.y
    Věřím tomu že je to profesionál, že zabil stovky lidí, ale ten čas na 10Km ve sněhu mu tedy nežeru !!! *1*
  • EXCELENTNÍ trailer. Svěží. Jeden z nejlepších, co jsem ke hře viděl.
  • trailer paradni, jen doufat že nepujdou ve šlepejich katastrofalniho posledniho dilu
  • viktor.lacnak
    Uvidíme no, snad o tom víc na dnešní tiskovce Square Enix. Možná to nebude tak hrozný, ale minimálně těch 6 misí mi bude určitě hodně chybět *9*
  • kubi-wan
    To je fakt.... ač mi minule soundtrack nevadil, Kyd tam citelně chyběl...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit