Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Portrety:
    210 x 330
    76 x 96
    Jinak zde.. http://www.gameranx.com/updates/id/27328/article/pillars-of-eternity-how-to-install-custom-character-portraits/
    Zatim dobre. Chrochtam si u toho .).
    • niektore su fasa, ale ksichty z tronov a vikingov tam fakt davat nemuseli
  • Je tam lehci anglictina nez v Divinity? A zajimavejsi texty? Nevi nekdo?
    A ma to dobrej pribeh???
    Děkuji, dovolte mi odejít...
    *7*
    • Nejlip s eanglicky naucis prave hranim podobnych her. hrej, prekladej si to, ikdyz to pujde pomaleji, tak funguje spolehlive "skola hrou" a zapamatujes si desitky novych slovicek ;)
      • To sice ano, ale pak někdy člověk může mít problém s výslovností :) Super je i koukat na filmy v angličtině s českými nebo ideálně s anglickými titulky (1:1).
      • Až na to, že většina toho těžko přeložitelného textu jsou archaismy, které v běžné komunikaci skoro nepoužiješ, takže svou angličtinu zaplácáváš nepoužitelným patosem, který když použiješ při obchodním jednání tak na tebe budou koukat jak na dementa.. U Divinity byl problém, že texty jsou produktem Belgičanů a podle toho je se tam také používají slovíčka, které Angličan/Američan jako synonymum použije jednou za uherský rok...
    • Příběh zatím hodnotit nemůžu.
      Zajímavější texty určitě.
      Lehčí angličtina určitě ne, přinejmenším stejně "složitá" a hlavně tam těch textů je více než v Divinity. Tady bez slušné znalosti angličtiny bude hráč dost tápat.
      • Ja si nepamatuju kolik let na nakou hru, ktery by mi anglictinou delala problemy. Az Divinity. Tam sem casto nevedel, co po me chteji, o cem pisou, co mam delat. Fakt zvlastni. Ale zas clovek se i pocvicil v cizim jazyce, to jako joo.
  • Zarazili ma ceny. Ved krabicovka je ovela lacnejsia ako na gog digitalna distribucia adventure edition. Tak teraz neviem ktoru kupit. Ta krabicovka s polstinou je bez DRM?
    • Steam.
      • GoG *1*
        • Krabicovka má jen steam klíč.
          • Keyz
            Tak bonusy jsou stejně většinou digitální a knihy lze objednat zvlášť.
            • ok, dik za info. berem teda ciste drm free z gog.com. inak som tak nadseny tou hrou ze az... neveril som ze si niekedy v zivote este zahram nieco tak dobre ako BG2. Jedine co ma mrzi je ze vraj tam nie je vocal casting - magovia nevyslovuju kuzla. toto malo neskutocnu atmosferu v bardursoch. ale snad to v datadisku napravia *3*
  • No mne spis zarazila cena. Jak na gog.com, tak na Steamu. 40 EUR za zakladni verzi se mi zda v dnesni dobe docela dost. Holt budu muset pockat na nejakou akci.
    • na gog je za 31,99€ hero edition
      • Je to tak, ted sem koukal na gog. Staci ta hero edice???
        • jo, je to zakladna hra na win-mac-linux, je tam manual a cookbook + dokument o vyrobe hry, teda ten bude dodatocne
          ja ako backer som dostal k tomu este prsten na 2x liecenie a priesvitne prasa (pet) *1*
          • Obří zmenšeninu vesmírného selete.
        • Bohatě - mám ji taky, prostě k tomu nedostane člověk takové ty různé bonusy, které stejně většinou nevyužije (OST, dokument o vytváření apod.). Jinak je to obsahově úplně stejný, jako ostatní edice.
  • Snad to nebuder recenzovat ten zavistivej Smejkal zas...
    • Lukáš Grygar říkal ve Fight Clubu něco v tom smyslu, že kvůli té hře nespí, tak snad on.

(leda by se na vydání až tak moc těšil *4* )
      • Jj, Grygar "hrál jsem Wasteland 2 10, nebo 20 hodin tak tu más 10/10" Likáš je fakt lepší volba...
        • 30 hodin, podle recenze v levelu
        • Mně by se líbilo, kdyby to recenzoval Pavel Dobrovský. *4* Poslední dobou píše velmi hezké věci.
  • ještě dva tři články o tom že vyšla tato hra a po týdnu se možná dočkáme recenze.. *5*
  • tak, skusam to, pale elf a druid k tomu..par vytknuti mam: hra nehlasi(nevsimol som si), ked zbran je proti prisere neucinna, ako druid(zatial, inych som neskusal) si neviem vybrat a namemorovat kuzla, mam ich vsetky dostupne(sila zvyku zo starsich hier) a ten system endurance + hitpoints mi zatial vobec nereze :)
    • to jde nastavit v menu ne, ze kdyz je neucinnej utok, tak se to pauzne? ale dal jsem se jeste nedostal, takze nevim, jestli to pak i hlasi *5*
      • hej to tam je, len v predchadzajucich hrach, ked bol utok neucinny, tak si daval 0 damage, teraz davas 1-4 damage, tj metie to, nevies ci je utok neucinny alebo mas slabu postavu
  • Jediný problém vidím v tom, že už nechodím na vejšku a nemůžu u toho sedět od rána do večera.
  • Zatím pěkné, vypadá to jako povedená kopírka Baldur's Gate bez AD&D. Dokonce použili i ty malý scrolující okýnka s textem namísto cutsén stejně jako kdysi. :-)

Snad jen naštve, že je to i přes jednoduchou grafiku na integrovaných grafikách téměř nehratelný, holt Unity a jeho nenažranost.
    • integrovana karta nieje hracska karta, your oppinion is irrelevant
      ..keby si mal AMD APU, tak mas dokonca aj integrovanu kartu aj ti Pillars bez problemov ide *5*
      • Co je oppinion a má to hodně ostrých zubů?
        • grammar nazi :)
          • Grammar nazi hipster - jen na anglické vsuvky. *4*
            • uz si budem davat pozor :)
  • walltar
    To je tak super si po dlouhé době zase zahrát RPG...

A ta grafika, to konečně je zase důvod se kochat hrou.

Tohle mě tak chybělo!
    • Jojo, ten pocit znám. Poslední roky vyzobávám, co mi uteklo (například Divine Divinity je parádní hra), ale tohle je čerstvej, silnej matroš. *4*
    • VaZqeZ_EU
      +1! *2* *2* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit