Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Už ten systém boje co ukazovali vypadal že s myší a klávesnicí to moc nepude. A celou hru už od začátku prezentují na gamepadech.
  • wenceslaus
    Ha ha... takže tebe nezajímá, jaká ta hra bude, tobě se jen líbilo, že by nebyla na konzole?
  • wenceslaus
    https://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance
  • beru leky a zlepšuje se to
  • škoda no, tak to rovnou mužem zabalit *13* ale timhle u mne vavra docela klesnul
  • walltar
    Z KS: Planned platforms: PC, Xbox One*, PS4*, Mac, Linux

* Publishing on closed platforms is subject to approval by the platform holder. This can also influence release date there.

...a k té hvězdičce: http://www.polygon.com/2014/2/18/5421452/sony-and-microsoft-approves-kingdom-come-deliverance-for-ps4-and-xbox
  • Někdy mám pocit že už i games.cz je pro onanisty,
  • To těžko a na těch verzích se už pracuje a jsou potvrzené. Co na to tvůj ošetřující lékař?
  • walltar
    Nepamatuju si, že by od KS zrušili oznámení konzolových verzí KC. Takže bych řekl, že na konzole bude.
  • A jak za výsledný osekaný produkt mohl Vávra, který "jen" psal scénář a odešel zhruba v polovině vývoje? Nerozhoduje o takových věcech náhodou producent či vydavatel? Idiote.
  • to težko
  • zaklínač je rpg pro onanisty (proto je tam ciry, ruzne ženske, sex atd). tohle je ovšem veledilo a nebude na konzole
  • prečo v hre realizmus???..chod a zlom si ruku v reale a lieč si ju pol roka..a máš realizmus...:/omg..hra je o fantázii(mala by byť) ..kde je možné to čo nieje možné alebo ťažko uskutočnitelné v reale pre 99% ludí..:) *5*
  • walltar
    Co setkáváš se poprvé s GGG? *1*
  • Co to je za kecy ,s tim zbalis tak maximalne nakou opilou holku tvrdaku :(
  • walltar
    Star Citizen
  • Proboha... tady by fakt měl být zaveden věkový a ideálně i IQ limit. Pokud jsi sledoval vývoj mafie 2 tak víš co tam bylo za problémy a že zrovna vávra za ně asi nijak extra nemohl. Mě to ani nestojí za rozepisování.
  • Eště vem knedlu a separát, říkala Eržika.
  • SC? Uz se v tech zkratkach trochu ztracim...
  • Wut, LoL, fakt se směju nad toudle diskuzí, todle by měl být sen pro všechny gamesáky, protože to je za:
    a) od jejich milovaného Wávry
    b) bude to HC rýl
    c) dostalo to prachy na milovaném KS
    d) bude to pořádná HW soda, tak zas budou mít příležitost mat*urbovat nad frapsem

Po tom co jste nadávali aj u witchera, jsem pochopil, že to tu je level: Důchodce z novinky.cz over 70
    #GTFO Kýp kolm BRO

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit