Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Nadávaš na diskuzi, do které jsem ještě ani nevstoupil, asi dělám něco špatně.
  • Reaguji na tohle "Na vzhled téhle minihry se asi ještě nepodíváme, ve videu mluví o tom, že nemají hotové animace." , což bohužel není pravda *15* .
  • wenceslaus
    Ehm... tohle bude taky na konzole.
  • Sestava místních trollu: 1. Skyrim fanboyové co nemužou danovi odpustit jeho 100 věci které se mu nelíbily 2. Trollové obecní jež trollujou vše 3. Hardcore Mafia 1 fanoušci obviňují dana z údajného zničení jejich oblíbené franchisy 4: A na závěr naši oblibení trollové herních prvkú nad jejich pochopené
  • tak tohle veledilo nakope zaklinačovi, gotikovi, skyrimum a jinym buzerantskym rpgčkam na konzole prd3ll *3*
  • neco takoveho jsem myslel, ale health bar by tam byt vubec nemusel. V článku je zmínena jakasi "vitalita"
    co se tyče doby lečení tak by stačilo pridat volitelnou obtiznost, kde by se to lečilo dyl.

jinak si myslím že je to dobrý nápad a pokud by jim to nekdo napsal na forum možna by se nad tim i zamysleli
  • smejki
    Ano.
  • wenceslaus
    To souhlasím, ale přidávat něco na poslední chvíli před vydáním bylo, podle mně, zbytečný riziko.
  • walltar
    To není socka... To je normální troll. A špatnej.
  • spoock
    Miluju tyhle socky
  • tak to si pockam az to bude v bazaru. minuly mesic sem kupyl far cry 2 v bazaru za 75kc a hraju na max full. este ze mam herny notebuk. Vyc za hry da jen cyp kdyz se pak daju kupyt v bazaru
  • walltar
    Já bych neřekl, že to byla blbost... Je to alpha (nebo prealpha?) u těch je celkem normální, že nejedou. Takovéhle bugy sou v nich bežné. Jenom někteří lidi mají problém pochopit co to taková alpha je.
  • wenceslaus
    S tím taky začli. Ovšem taky ber v potaz, že minihry jsou pro RPG docela podstatnej prvek, pokud jsou na něm založený dovednosti postavy.

Ale jim ta alfa běžela - ten build rozhodiluo až když se rozhodli na poslední chvíli implementovat nějakej novej systém animace nebo tak (což asi byla blbost).
  • walltar
    No myslím, že by sis měl ten free engine stáhnout a začít vydělávat miliony... *1*
  • Paulcz
    Trošku škoda, že jsou nelogický hry přesto opěvovaný (viz. Skyrim), stačí se tam nad nějakou herní věcí zamyslet a Potěmkinova vesnice dostane na frak :) Jsem rád, že to někdo dokáže dělat kvalitně.
  • walltar
    Jaká hra měla třeba dlouhé léčení?
  • Ehm, az na to, ze tohle vsechno uz tu davno bylo. Takze to zadnej problem neni. Teda je, v tom ze kdyz nekdo napise hru s hraci dobou hodinu, dost tezko se pak vysvetluje, ze se z toho 50minut hrac musi lecit.
  • Keyz
    Pak budeš tak smrdět, že to odpudí všechnu zvěř a všechny ženy v okolí. *3*
  • To je tim, ze ty vubec netusis, jak probiha vyvoj, pokud tomu veli nekdo, kdo vi co a jak.

V takovym pripade se totiz NEJDRIV dela na core, tom co je podstatny, a teprve az kdyz je tohle vsechno hotovy a ladi se to, tak se zacinaj implementovat podobny blbiny.

Co sme videli v "technologicky" alfe? Jo aha ... zcela nefunkcni technologii. Kdyz si sosnu libovolnej free engine, a za 10 minut do toho naflakam nejakou vesnici postanovanou vsude mozne, tak se mi rozhodne npc nebudou propadat do textur.

Zadna jedna zakladni mechanika neexistuje, hra ma spoustu veci a vyvojari si to rozdeli, ale tohle je proste blbina, ktera kdyby tam nebyla vubec, tak je to celkem nepodstatna drobnost. Cekal bych, ze houf lildi bude makat na tom, aby fungoval engine, dalsi hromadka na tom, aby fungovala interakce, dalsi lidi na architekture/prirode/... a nejaky minihry se resej, az kdyz to vsechno frci a pukla vyvojaru by jinak nemela do ceho pichnout.
  • Vojta_Ilavsky
    Řekni Danovi, že je zakomplexovanej chudák, když hazí hejt úplně na všechno - není přece nad objektivní kritiku? *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit