Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na konci brotherhoodu je eziovy tak 60. tak to sem zvědav tam bude starej dědek behat po istambulu :-D ale proc ne. dobre tesim se doufam ze bude zase collectorka
    • Amylee.Anderson
      Na konci Brotherhood mu je 50.
      • Mahcake
        To je pravda, musim říct, že mi to příjde i trochu smutný,když si vzpomenu jak 2 řádil jako 20ti letej.
      • jj opravdu je mu 50 takže na konci revelations bu bude 60 beztak
    • xPantherx
      60 jo? :-D V Brotherhoodu? Co to meleš? Maximálně mu mohlo bejt 40 a ne 60 prosím tě :-D , to už by byl starej dědek :-D, měl by bílý vlasy a samý vrásky a určitě by tak nehopsal po střechách v takovým věku :-D
      • No nazačátku Brotherhood bylo Eziovi 44 let (rok 1503)
      • Na konci Brotherhoodu je Eziovi 48 let. Průměrná délka života v Renesančním Římě byla 28 let( Wikipedia). Tudíž už je 20 let nad průměrem a minimálně desetiletí stráví v Revelations...
        • Průměrný věn nevypovídá nic o tom, kolika let se lidé dožívali. Byla velká nepřirozená úmrtnost kvůli nemocem a válkám.
        • Ocelot23
          Ten průměr je kvůli nemocem ..v té době byla pandémie a plno pohlavních nemocí,morů a tak
          • A to snad na věci něco mění? Například průměrný věk 50 let byl až na počátku 20. století. V renesanci v na počátku 16. století byl průměrný věk cca 30 - 35 let napříč celou Evropou.
            • jaký okolní postavy - myslím že v istanbulu budou úplně noví společníci. Vidím to taky na Flashbacky s Altairem a Flashforwardy s Desmondem ;-) . A jelikož na tom dělá Massive tak by mě potěšila nějaká strategická minihra např. vysílání bratrstva na mise po evropě ve stylu "commandos" ale to už je asi moc ujetý :-D
            • to Kanča: I všem okolním postavám?
            • to sice jo ale používání Jablka Eziovi dost život prodlužuje *9*
  • Paul_cz
    Jasně, je to milking. Naprostej. Jenže co se dá dělat..dvojka i Brotherhood byly fakt zatraceně zábavný hry.A tohle bude určitě taky, navíc pokračování příběhu...po konci Brotherhoodu jsem docela zvědav jak se to bude vyvíjet dál.
  • Jasně...... Eziovi asi navrhl Davinci novou Endoprotézu
  • Amylee.Anderson
    Jsem tady jediná, které se zatim líbil každý díl? :D
    • Mahcake
      Já nevim proč s tim mají všichni problémy. Já se na to moc těšim a aspon AC jen tak neskončí.
    • Nene mně také... *1* (Prostě AC je čim dál lepší. Nebyla to řečňitská otázka že ?)
  • FANS
    2007 - "Kámo čum! Assassins Creed, ta grafika ty voe, krása! Ale trošku stereotyp" 2009 - "No to je konečně pařba! Krása, Krása! Takových možností, tak sympatický hrdina! Krásná města! Úžasná práce UBI" 2010 - "Ehh? No budiž, mulťák je sranda, a všechno je tu dotažené tak proč ne." 2011- "Zííííííííííííív"

UBI MANAGMENT
    2007 - "Nice work guys, MORE PEOPLE ON THIS PROJECT" 2009 - "PERFECT!, PERFECT!" 2010 - "Lets make it again because it worked!" 2011 - "CASH! CASH! I NEED SOME CASH!!!"
    • si mega zabil :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ale pravda pravdivá ako 90% terajších hier..
  • Inak , trochu som rozmýšlal ( hoci to bolelo ) , Eziov príbeh sledujeme skrz spomoenky uložené v genetickom kóde takže ho môžeme vidieť iba do doby než splodil potomka od ktorého pokračuje rodostrom až k Desmondovi , pretože všetko čo je potom už by nemohlo byť uložené v génoch , tie sa predali pri počatí . Preto ani nemôžeme vidieť Altairovu alebo Eziovu definitívnu smrť , pretože dosť ťažko sa plodia deti keď ste posmrti . Tým pádom sme vlastne videli koniec Altairovho príbehu v AC 2 vo Flashbacku kde Altair dal kocúra do trúby na vrchole tej veže ( vtedy bol rovnako mladý ako v AC1 takže Altaira satšieho neuvidíme ). Tým pádom by vlastne vrcholom Eziovho osudu malo byť tiež " epické vyvrcholenie " *1*
    • Tak Ezio "vyvrcholil" kde mohl, ale zatím bez následku. Doufám, že se mu to v Istanbulu konečně povede a bude pořádná trojka. Jako třetí díl myslím *1*
      • Nezmiňuje se ve 2 díle Altair v kodexech, že pronásleduje vrahy? To už ale děti měl ne? Že by Desmondova linie byla jinde? To by pa ale scéna na věži byla bezpředmětná:( Snad nám Ubi dá vysvětlení.
  • Jak už zde bylo já chci Prahu !!! xD
    • Tak si tam zajed, je to kousek ;-)
  • No vzhledem k tomu, že v Desmondově linii jsme někdě v řijnu 2012 tak si myslím, že trojka bude příští listopad. Dále si myslím, že další odbočka je z důvodů enginu. Netuším jestli třetí díl bude na současnou generaci konzolí ale UBI se nedávno napařovalo jak je jejich připravovaný engine úžasný. Dále si myslím, že další odbočka je zde samozřejmě kuli penězům ale také kuli času navíc který mohou věnovat třetímu dílu.

Ale co mě nejvíc štve je jejich taktika mít Assassins Creed stále na očích. Listopad - Únor = Nový konzoloví díl, Březen - Léto = Onen díl na PC, Léto - Listopad= Čekání na další díl, plné vývojářských deníčků, ukázek atd...

To, že již ve druhém díle bylo Eziovi 40 let, v Brotherhoodu 50 a tady mu zjevně potáhne na 70 a nakonec zemře neřeším... Koneckonců dědeček skákající po střechách Istanbulu může být velmi zábavný.

Ovšem jako fanouška série mě rozhodně nepotěšily protože jasně řekli, že po Brotherhoodu přijde třetí díl s novým hrdinou atd. atd. Takhle si na rozuzlení celí te rádoby konspirační myšlenky celé hry budeme muset pořkat ještě rok a půl ...
  • xPantherx
    Paráda, žádný třetí díl se nechystá .. zase budem hrát za přiblblýho Ezia (ikdyž je to můj oblíbenec) a zase další datadisk.

Těch datadisků udělají snad ještě 20 ne ? Už to dle mě začínaj přehánět, začíná to být přeplácané .. v prvním díle se hraje chvíli za Altaira a ve druhým díle + datadisky pořád za Ezia, už to začíná bejt ohraný ...

sérii AC mám rád, ale už to jde pomalu do háje .. kdyby spíš raději udělali trojku s novým hrdinou a v novém prostředí, udělali by nejlepší krok !! Nejlépe by byl starověký Egypt, ale co nadělám, že?!
  • Cajk
    Až s Eziem skončej tak mu bude tak 100 let..
    • xPantherx
      Ubisoft už to začíná přeplácávat ..už očekávvám i závodní hry s Eziem v jeho dalším datadisku. Novej datadisk zní pěkně, lákavě ..ale já bych radši trojku !!
      • To je fakt Ezio už neni nejmladší
        • jo xD nebo bude super ezio bros

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit