Přejít na výpis diskuzí
Odhalení Assassin’s Creed: Revelations - vzhůru do Istanbulu
5.5.2011 | Aleš Smutný
134 příspěvků
-
No jsem rád, že se kouknem zas do Arabskýho světa.
-
-
Konstatinopol, Grecke mesto, Grecka architektura ziadny arabsky svet.Turci niesu arabi uz by sa to ludia mohli naucit
-
-
Co myslíte diskutéři, dočkáme se konečně pořádného soubojového systému nebo nás čekají další zjednodušení? V AC:B se Ubisoft chválil, jak budou nepřátelé agresivnější. Za celou hru jsem si tak třikrát čtyřikrát všimnul, že by ten za mnou měl nějaké tendence mi sekat do zad. Jinak klasika couter killy jeden za druhým. Vlastně proč counter killy, v AC:B šlo nepřátele prostě kopnout (rozražení krytu) a potom umlátit.
Vím že zním možná moc ostře, ale nedá mi to. Díl od dílu čím dál víc možností jak získat neférovou výhodu v boji. Máme bratrstvo, máme příruční samopal, máme jedy, můžeme najímat žoldáky/nevěstky.Ttak proč, proč je ještě v AC:B stále AI na takové úrovni, že celou hru kromě pár částí si hráč vystačí sám s holýma rukama proti přesile?
Jestli Ubisoft dál pojede v momentálním kurzu, tak nevím nevím, jestli budou změny k lepšímu nebo jestli hratelnost nepůje do kytek. A přitom jim přeji jen to nejlepší, protože oni dokáží vytvořit krásné hry i s odpovídající hratelností.
Proč nemůžeme mít v AC výzvu jako v Prince of Persia: Warrior Within (taky od Ubisoftu), kde nepřátelé s radostí útočili z vice stran, doráželi Prince na zemi a zejména na HARD se musel hráč opravdu ohánět a využívat mechaniky hry (zpomalení, vrácení času) ne pro znuděné pobavení, ale proto, aby měl proti přesile šanci. Toto napětí mi u série AC chybí... -
-
Counter killy jeden za druhym ?
Fakt mi nerikej, zes nepouzil retezeni *1*
-
-
Autor tohodle je pitomec.
-
Fajne :) a doufám že to nedopadne tak jak s Call of Duty ... takže na tom pořádně zamakejte a nevydejte nějakej kíč ...
-
Istanbul parada, ale teda opet jen 2.5... achjo. Uz Brotherhood mel mizernou pribehovou kampan, kterou zachranovalo jen kvantum vedlejsaku... zklamani.
-
-
ne to bude 1.5/2.5
-
-
s tím "půltým" dílem mě štvete
engine jedničky měl obrovský potenciál a ve dvojce se jim podařilo ho dotáhnout k dokonalosti ... srovnejme to s mass effectem, taky v jedničce obrovský potenciál který ve dvojce poslali k ledu
prosím ať v ass. creedovi přidávají jenom nové mise, rozšiřují perfektní příběh, víc ke štěstí nepotřebuji, lepší ovládání ani grafiku na konzolích jsem neviděl -
ale v jednicce ti Holy Land nevadil vid
-
-
Jestli to bylo na mě, tak ne nevadil :D Historie je jedna věc a současnost druhá, ale bral jsem to spíš jako vtip. ;) Raději bych tu Francii :)
-
-
ja bych svatou zemi chtěl ale nchtěl bych pitomou italii proste svata zeme se vsema vylepsenima by byla dobrá ale italie me proste nepritahuje z historického pohledu
-
-
Itálie tě z historického pohledu nepřitahuje? Ta má historii bohatší než většina Evropy dohromady! *1*
-
-
myslim renesancni italii ty nechapavej blbče nebo znás jeste nejaký dil assassina kde jsou římani?
-
-
-
-
-
Tak vám nevím, ale pokud něčím série Assassins Creed trpí, tak je to silná nevyváženost kvality obsahu, kdy se fantastické mise střídají se silně nezáživnými. Obsahu ve hře chybí nějaká kompaktnost - mluvím hlavně o vedlejších misích - které zaberou několikanásobně více času než hlavní line. A podle mě právě početný vývojářský tým je právě tím důvodem, proč tomu tak je. Tak obrovský tým má často mnoho protichůdných názorů které pak ovlivňují výslednou skladbu designu hry.
Co však této sérii nemůžu upřít je to jak postupně všechny gameplay mechanismy ladí a rozšiřuje. A i proto se těším s jakými novinkami nás autoři překvapí tentokrát. -
-
souhlasím s tebou, určitě to nebude dělat dobrotu tolik vývojářu.... přesto si myslím že se jim to povede jako přdchozí díly.. a já se na to těším strašně
-
-
podle mne se tyto "půlté" díly vydávají z prostého důvodu zisku, aby těch dílů bylo co nejvíc a aby se prodávali, takže bych trojku zatím neočekával, ale kdo ví... koneckonců Brotherhood byl velice kvalitní počin tak doufám, že to Ubi nemá v plánu měnit :)
-
-
Ale na druhou stranu..Byla by velká škoda, kdyby byly jenom ty tři plnohodnotný díly a šlus :)
-
-
pravda, je to celkem propracovaná serie.. jen je tohle nezvyk, většinou se vydávají jen jedny odbočky od plnohodnotných dílů a né dvě jako v tomto případě.. jenže teď záleží jestli to bude fungovat, kvalita bude minimálně stejná, jestli se příběh nesmyslně zdlouhavě nezamotá... AC by mi bylo líto, kdyby ho potkal osud ala Activision style...
-
-
-
penizky potrebujem vic penizku!!! v Lednu vyjde Assasins Jeep akcni zavody ofroadu v Izraeli s Eziem!
-
-
zabíííííl :DDDDDDDDDDD
-
Do Izraele nechci ani bez Jeepu :-/ :D
-