Přejít na výpis diskuzí
Odhalení Assassin’s Creed: Revelations - vzhůru do Istanbulu
5.5.2011 | Aleš Smutný
134 příspěvků
-
insnatbuul pjekny ale není uš moc starej?
-
Docela se bojím, aby nám Ubi neservíroval každý rok nějaký ,,dvaapůltý,, díl až nakonec příběh nebude mít hlavu ani patu a my budem plnit kasičku nenažraných vydavatelů :(. Čekal bych postup v čase např. Francii v době revoluce + nový hrdina a ne zas Ezio, aby tu snámi neběhal do stovky :( No na fanouška této série moc potěšen nejsem:( Snad se pletu a vše má nějaký onkrétní význam a cíl.
-
ffs ! Ja chcem trojku, nie zas expanziu
-
Dost mě zajímá o co vlastně teď v celym AC (nemyslim současnost - Desmonda) v minulosti jde... přece jednom jednička byla pěkný úvod, dvojka byla o jablku a pomstě - oboje se stalo, brotherhood bylo dokončení co se nestihlo udělat aneb vymýtit rod Borgiů... tak o čem vlastně bude ten istanbul? o Altairovi? ale proč Altairovi, ten svuj ukol splnil - jablko... mno necham se příjemně překvapit :)
-
-
píše se, že pujde po stopách altaira... to znamená, že Altair byl v Istanbulu, a něco tam nedodělal.. to ted dodělá Ezio... myslím si, že o tomhle by to být mohlo... ale stejně tak je asi tisíc možností, o čem by to být mohlo.... v každým případě se na to velice těším
-
-
Tak hlavne dúfam že UbiSoft upustí z tradície polročného odkladu PC verzie a tohto dielu sa dočkáme (PC hráči) na čas :(
-
istanbul fajn,ale já už bych docela rád jednou skákal po střechách virtuální středověké prahy...
-
1. : Juch!
2. : Trochu nedokážu vymyslet, jak chtěj navázat, když si vezmeme, jak skončil Brotherhood. O.o
3. : Doufám, že nezapomenou na spolození Eziova dítěte. Nemyslím přímo aby tam byla nějaká scéna. Ale vzhledem k tomu, že na koncc Brotherhood mu bude 50, má nejvyšší čas, aby splodil dítě, jinak by nebyl Desmond, tohle mi tam nějak chybí. Nebo jsem něco přehlédla? -
-
o tom věku mám takovou teorii. Ezio má stejnou vlasnost jako víno: se stářím přibívá na kvalitě.Ve 2 jme si mohli s větším počtem vojáků i trochu máknout,ale v Brotherhoodu se s těmi speciálními útoky dal vybít skoro celý regiment.No jak to bude vypadat ted´ když bude asi zase o něco starší no nvm.
-
-
Rozhodně čim je starší, tim víc je sexy :D
-
-
No pro ženskou :D ale já už bych čumněl na zadek nějaký Assassinky xD ale možná by to zvedlo prodeje
-
-
-
na zacatku Brotherhood se Ezio vyspal z Katarinou Sforza takze mozna ta splodí jeho potomka *3*
-
-
Nojo, ale ta umřela :D
-
-
Já brother... nehrál ale brzy budu... jak umřela ?
-
-
To ani neni spoiler. Umřela v roce 1509..Ve hře (tušim že ve hře, teď čtu knížku) se zmínil někdo, že umřela na zápal plic, neni tam nic srdceryvného :)
-
-
posila: spis na konci Brotherhoodu ne? :D tak tehotna by rychle nebyla aby to bylo hned po vyspani
-
Ale jak by mohl mit Desmod v genech zakodovane udalosti Brotherhoodu z Eziova pohledu, kdyby Eziuv potomek a Desmoduv predek byl splozen na zacatku Brotherhoodu? Hm? :D
EDIT: opraveno Eizo na Ezio :) -
ale do ty doby treba jeste stihla porodit xD
-
-
-
-
Katherina byla hrozná pichna nedivím se mu xD
-
-