Přejít na výpis diskuzí
Odhalení Battlefield 4 na 17 minutách videa z kampaně
27.3.2013 | Aleš Smutný
311 příspěvků
-
líbí se mi ta banda dětí, který tu brečí, jak je to zklamalo a že to vypadá stejně jako BF3, přitom hned jak to vyjde, tak to stahnou z netu. Dohrajou to s otevřenou pusou, hnědýma trenkama a sotva se vzpamatujou, tak půjdou na Games, aby napsali jak se jim ta hra nelíbí a že ji odinstalovali po 20ti minutách... :D haterum zdar :-*
-
-
Sis zase nevzal prášky? Skutečně si myslíš, že ten, kdo to kritizuje je děcko? Spíše tento komentář psal tak 12ti letý fracek, co si myslí, že je zajímavý.
-
-
Ahoj miláčku
-
-
-
Už jsem se bál, že spustí Machálková. whuš!
-
-
ja mel zas pred ocima tohle *1* http://www.youtube.com/watch?v=lj-x9ygQEGA
-
-
Mě by stačilo, aby se zbavili spouštění z prohlížeče..... Já vim, mě stačí málo ke štěstí!
-
Nemam moc rad tento zpusob designu, kde jde vic o filmovy zazitek nez o samotny pocit z hrani, ale musim uznat, ze to pusobilo hodne slusne. A to tam ani nemusela spadnou eiffelova vez. :-) To ma ale na svedomi engine. Kdyz uz to ti lide z Activisionu pochopi? Za chvili bude stacit, kdyz ve hre otevre pytlik s krupkami ve Frostbite 3 enginu a v Infinity Ward muzou bourat celou planetu a pocit bude sotva takovy. :-) Take je na hre dohre videt, ze DICE vedi, kde je unosna mez. Nebylo tam nic vylozene nelogickeho (snad to, ze mu ufik nohu jednim rezem, plu zadavani prikazu vrtulniku - to jsou v nem snad vsichni slepi ze nevedi do ceho strilet?), vybuchu a boreni prostredi bylo tak akorat (narozdil napriklad od noveho Tomb Raidera) a melo to proste stavu a ten valecnej feel. Proste presne jak se pise v clanku - preneseni intenzity multiplayeru i do singleplayer kampane.
A co se tyce prechodu na BF4 z BF3. Tak pokusi se o to tradicnim zpusobem. 12+ novych map, nova technika (v tomto pripade cinska), nove zbrane. Funguje to u COD, tak proc by to nemohlo fungovat i zde, ze? -
-
Jo tech map asi nebude 12, jak je zvykem u COD, tak me ted napadlo. Preci jen budou v BF4 mnohem vetsi mapy a v DICE davaji vice na kvalitu nez na kvantitu. V COD se stejne hraje pet sest map, takze ve vysledku stejna situace.
-
-
Z celeho videa me nejvice zaujala vterina kdy se nejake komandu na člunu přibližuje.... velké lodi (omluvte mé "znalosti"). Ihned se mi vybavila mise z CoD1 a mise z Hidden and Dangerous 2 *14* *14*
-
-
Kdyby tak ta letadlovka byla ještě tak ovladatelná v multiplayeru, to by byla parádička. :D
-
-
to jo, mohl bys dat prikaz plout na vychod, nebo na zapad, nebo na sever, nebo na jih, nebo i zastavit *1*
-
-
Ale ho*no, vážne. :D Plně ovladatelná, včetně hráčských míst pro protiletadlový systémy, s palubním letectvem a v rámci flotily dalších bojových lodí, jak to bývalo v 1942. Samozřejmě by se muselo počítat s nějakou slušnou mapkou. Ale, když se blížíme údajně k té Číně, tak proč nemít mapu v Tchajwanským průlivu nebo obecně někde jinde u čínskýho pobřeží s pár ostrovy, aby měla pěchota co dělat a jinak širým mořem. Sice by to byla při využití Frostbitu makačka na výkon, ale jak já bych chtěl v Bf vidět zase námořní bitvy.
-
-
Keby sa to hodne zjednodušilo , tak by si potreboval tak 32 hráčov na ovládanie celej lode. Najväčšiu srandu by mal hráč v kotolni a hneď potom típek v jedálni *3* Len srandujem samozrejme *5*
-
-
hehe :)
Ale jinak, jak jsem říkal, v případě podobnosti Bf1942, tak by mohlo být umožněno 5 obsaditelných míst maximálně - Velitel/kormidelník a zbytek na každé straně s AA systémy na přídi a na zádi lodi - staří pro chod a obranu. No a samozřejmě možnost spawnu hráčů na palubě, kteří by se tlačili do letadel. V případě 64 hráčů na mapu, je 32 hráčů na obsazení flotily pro každou stranu ( dva křižníky, případně torpédoborec, jedna bitevní a letadlovka ) dostačující, páč by to sebralo deset hráčů. Dalších dvacet se může dále rubat na ostrově a nebo blbnout v letadlech. :)
-
-
-
-
-
-
Koukam ze zacina eskalovat souboj protichudnych nazoru a je to v poradku. *3*
Mne je srdcem blizsi Arma pro svobodu rozhodovani i pohybu. Ale logiku BF chapu a akceptuji. Stoji na filozofii "drz se v singlu poslusne koridoru budes za to odmenen wow momenty sprchou adrenalinu a na rozdil od hollywoodskych movies budes mit pocit ze jsi ucastnik a falesnou iluzi ze muzes ovlivnit dej. Az to dohrajes bez se vyblbnout do multaku tam se na malych mapach neztratis a souper bude za kazdym rohem."
Je to mainstream hra kera se kupuje i hraje dobrovolne a pokud je udelana poctive pak je to v poradku. U BF4 zatim vidime ze grafika je skutecne poctiva prace az mam pochyby ze to konzole utahnou a musite si holt pockat jestli bude stejne poctive udelany i ten zbytek. Realisticnost bych tady vubec neresil. Je to cileny hlavne na lidi co maj radi bojovky a rozeznaji alespon pistoli od utocne pusky nebo kulometu. Dulezita je akce a rychly spad ve hrach tohoto typu neni misto pro taktiku. Ostatne pokud hrac neni nadsenec pro tuto tematiku pak by realita a taktika jenom nudily. A pokud by mel BF sazet na komunitu nadsencu prodej by nepokryl ani platy vyvojaru. A ted si vemte kolik kravataku stoji nad vyvojari a hra je musi uzivit. *1* -
-
=> mainstream = debilizace hernich prvku
-
-
Proč mi přijde, že je to vylepšený Bf3, který "hrdně" ponese název Bf4. Už to, že to bude na staré konzole, to o mnohém vypovídá.....
-
Kouká se na to moc pěkně,doufám že úrovní kampaně navážou víc Bad Company 2 než BF3
-
Za sebe píši..nádhera a tleskám ve stoje.Takhle přesně má vypadat moderní akční hra.Krásná grafika,svižná akce,která střídá rytmus,to vše proložené silnými filmovými momenty.Přinejmenším to bude stejně tak dobré jako BF3 a ten byl naprosto špičkový.Na tohle se těším.
-
-
Zdravím, cílový zákazníku.
-
-
A ešte koho by to zaujímalo, tých 17 min. v skratke ako TV Spot: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZD9fWUUeL00