Přejít na výpis diskuzí
Odhalení Battlefield 4 na 17 minutách videa z kampaně
27.3.2013 | Aleš Smutný
311 příspěvků
-
EPICKEJ NÁMRD!
Smutný jen, že ty cut-scény vypadaj zábavněji, než samotnej gameplay. -
"vyjde X360, PS3"
Tim to prome konci *1*
To jednoduse znamena ze BF4 nebude opravdu BF4. Ackoliv vlastnim konzoli a bf3 se mi na ni i kdyz je skaredejsi nez na PC hraje velmi komfortne s kamarady.. tak uz me nema absolutne cim prekvapit a taky ze to nikdy uz nezvladne :) Takze trochu mimo moje ocekavani. Uz jen proto ze to vyjde na ty dve skatule od sony a ms to proste je dalsi BF3 rikejte si co kdo chcete. Cekal jsem ze BF4 uz bude nextgen. KDy uz konecne skonci zdimacka ps3/x360.. uz me to proste neba :) -
-
Není nic nudnějšího než hrát střílečku na konzoli... U kamaráda jsem hrál právě Battlefield 3 na plejáku a vůbec mě to nebavilo, navíc to vypadalo dost ošklivě... Na PC pravý opak. Konzole sux
-
-
nudar jses ty a vsichni kdo te pluskujou *1* aka sedime odmala u pc nic jnyho nez drzet mys neumime ale to co nehrajeme, pripadne nam hned nejde nebo neumime protoze to nedelame odmala ihned odsoudime *1* béééééé
-
tak pokud to zkusis chvilku u kamose nema to cenu... kdo by to tusil ale na padu se to musis prve naucit a k nude to ma opravdu daleko. I kdyz mam Pc ktery BF3 zvladne ve 150fps tak me sezeni v poloze PRKNO u stolu a klikani si namysku bez vibraci apd. naopak vubec neba .)
V dobe kdy jsem konzoli nemel tak specialne FPS na konzoli/padu jsem odsuzoval uplne stejne, to ale jen z toho duvodu ze jsem si to v zivote poradne nezkusil. *3*
-
-
-
Vypadá to nádherně a docela bych si to i zahrál, ale jsou to ještě WOW momenty, když člověk neříká "WOW!", nýbrž "WTF"? Předpokládám, že v BF 7 budeme kličkovat mezi atomovkama, abychom pak lukem sestřelili Měsíc z oblohy.
-
-
předpokládám, že v té době se ti snad podaří napsat inteligentní příspěvek k věci a ne k předpokladům...
-
-
Hyperbola ti nic neříká?
-
-
Moc bych to tady nezveřejňoval, nebo se toho někdo chytne a budeš to mít už v pátém díle *1*
-
-
este aj tie modely rusakov su control C control V z bf3 multiplayeru haha. to iste auta. stavim sa ze aj MP mapy budu len ctrl C a V zo singlu.(zmensene samozrejme)
- na druhu stranu uz to aspon nemusime hrat. kampan nam ukazali a mp je este viac zmenseny bf3. -
Pěkný to je, ale čekal sem teda víc...Takovej BF 3 o svítivosti tři a půl chcíplé světlušky.
-
jenom padající komín? kde je mrakodrap?
-
-
No neboj na to beztak dojde ... *1*
-
-
To je tak strašně nereálný až se na to nedá koukat, vicemeně jako všechny dnešní akční hry... Proti mírnému přehánění nemam nic ale toto? si myslí že publikum (hráči) jsou naprosto dementní? když Nám tohle pořad předhazujou tak se nedivim že pak někdo čapne tatovu brokárnu a jde si hrát na dálnici a podobný věci. Zakázal bych to!
-
-
Kdyby bylo zabíjení ve hrách ukázáno realisticky, tak by to pak mohlo bavit hrát jen magora
-
Proč by měli bejt hry reálný? Hry sou hry, do nich by člověk realitu tahat neměl, pak se člověk nemůže divit "že pak někdo čapne tatovu brokárnu a jde si hrát na dálnici a podobný věci. Zakázal bych to!"
Hry mají bejt hlavně o zábavě, já si chodim ke hrám odpočinout právě od reality. -
-
Hry maj bejt koherentní. Nemůžu ve stejné hře zabíjet kluky v maskáčích jednou ránou z devítky a ničit tanky granátem a pak sám vydržet osm zásahů raketou při jízdě čmajznutým sériovým SUVčkem. Když chci ukázat útěk v autě před vrtulníkem s následným efektním sestřelem, nechám auto aspoň kličkovat směsí těžko rozstřelitelnýho bordelu (co já vim, třeba železobetonový sloupořadí), ne že ho nechám promenovat po holý krajině, kde to několikrát schytá těmi nejtěžšími zbraněmi.
-
Já myslím, že se některé hry i témata, kterým se věnují, za tu dobu již rozdělily a povýšily, že zachovávat u nich serióznost v látce a opakovaně nenabízet tu samou efektní show, by mělo být vcelku běžným přístupem, který se nemusí nutně vylučovat se zábavou, jak se řada lidí bojí. Navíc, je v tom právě ta nuance rozdílu v chápání reality a hodnověrnosti a jejich použití ve hrách, což by bylo dobrý si ujasnit, páč ten rozdíl v tom je. Jistě, hry jsou o zábavě, ale ta zábava by měla mít úroveň, ne aby se dala okecávat tím, že si někdo u toho hodí nohy na stůl. Osobně s domnívám, že dokud se tohodle dogmatu obecně lidi nezbaví, tak opravdu kvalitní tituly prostě nebudou.
-
-
-
Já nevím, asi jsem detailista, ale občas si říkám, že někteří herní designéři musí být fakt padlí na hlavu... Chápu, že chtějí, aby se toho na scéně co nejvíc hýbalo, blikalo, svítilo atd. ale to vesele si poletující hejno racků nad válečnou zónou je fakt dobrá kravina *1*
-
-
me zas vadi porad ta modro-seda stylizace
-
Větší než amputace nohy nožíkem jednim tahem? :-D
-
-
Ahojte,
vím že to není ARMA ale proč z toho dělat akční film? Alespoň trochu reality. Nejvíc mě na BF vadí co všechno vydží vojáci. Pokud bych chtěl akční nesmysl hraju COD ale ja chci něco vyjimečného a to čekám od BF. Kdybych chtěl opravdu těžkou hru hraju Armu. Proč nemůže být BF někde uprostřed. Jinak dle mého graficky se hra zlepšila a těžím se :). -
-
ta hra by nikoho nebavila. nepřátelští vojáci by museli střílet neustále vedle, aby to bylo hratelný, což by se taky moc lidem nelíbilo. je třeba si uvědomit, že v reálné situaci bys chcípnul během minuty a hrát by to nešlo. proto z tebe musí udělat ramba a v rámci toho to okoření efektním bojem... takže se neboj, že by se to nesnažili vyvážit realita vs hra, ale velmi rychle při tom dojdeš k tomu, že musí dát přednost hře...
-
-
Nemyslis si ze by to ty hrace donutilo k novemu stylu hry? Treba by se hraci zacali chovat jinak nez Chuck Norris. Delta Force 1,2,3 > 0 sla timto stylem a bylo to skvele.
-
-
-
Jako jo, vypadá to fakt hezky, i když ten lens flare u Slunce je asi už trochu moc. Jenže když opomenu nádnernej grafickej kabátek, tak pořád tu mám BF3 s přídavkem, že můžu dávat rozkazy. Otevřenější lokace jsou sice fajn, ale aby to ve výsledku nebylo třeba jen ve třech misích z patnácti. To samý u destrukce, aby to nebylo tak, že si můžeme cestu prostřílet jen tam, kde vývojáři chtějí.
Pokud se chtějí přiblížit CODku ve stylu filmovějšího pojetí, tak jsou na správné cestě a podle mě to má dostatečný grády (nejvíc mi utkvěla v hlavě rozpadající se budova, sice over-the-top, ale když už, tak pořádně). Jízda podél pobřeží taky vypadala dost pěkně. Facepalm momenty se nepřekvapivě taky objevily, ale i vážně tvářící se hra musí někde zvolnit (nožíkem si takhle odříznu nožičku a jdu na pivo...).
Ale i tak největší změnou mi přijde výměna modře podbarveného písma z BF3 za oranžové. Wau! PS: míň rádoby dramatickejch scén, viz úvodní scéna.